mukemmel olmali

dalga geçilecek bi durumu yok ki konu sahibinin.. kendi de farkında fazla şey istediğinin. Mükemmeliyetçilik psikolojik bi rahatsızlık.
dedikleriniz olamayacak şeyler değil aslında. yine de kendinize gerçekçi hedefler koymanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir. ne demişler, ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden..:)

Valla bende 21 yasindayim ama arkadasin kafasi hic gelmedi bana

Valla bende 21 yasindayim ama arkadasin kafasi hic gelmedi bana
Belki kucuk yastan beri hep bişeylerin sorumluluğunu aldıysan ondandır.

Benimde bukadar cok olmadı ama ucsuz bucaksız hayallerim ve inancım vardı o yaslarda evin içinden ilk defa cıkıp gercek hayata entegre oluyorsun ya ondan.

Ol tabi ol..Allah daha çok versin gözün

gönlun doysun...isteyince oluyo sanki

herşey kusursuz ve muhteşem...hayal dünyasi işte naparsin...

Saydıklarından

PhD
İyi tip, iyi giyim

sahibiyim geriye kalan şeylerim yok :) yemekte iddiam yok, evli değilim , mükemmel hiç değilim.

Diğerlerini bilmiyorum ama bu 2 madde hem zaman hem paraya mal oluyor.

PhD = önür törpüsü
İyi tip = yorgunluk . Sürekli spor salonu, koşu, 2 hafta ara verirsen de hantallaşıyorsun o kadar nankör. Cunartesi pazar evde ayak uzatmak yerine spor salonundasın. Beslenmeye normalden çok para harcanıyor. Kaliteli balığı, yağsız bifteği derken ete çok para veriyorsun. Kaliteli giysi, takı dünyanın parası.

İstiyorsan sen de sahip olabilirsin ama bedeli çok. İyi vücut bedelini hakediyor, PhD iyi bir alandaysa maddiyat olarak dönüyor...lakin dediğim gibi bedelini ödemeye hazırsan.

O yazdıklarının hiçbiri bedavaya gelmiyor yani. Sahip olmak istiyorsan emek koymalısın. PhD niyetindeysen derslerine çok çalış mesela.

Son düzenleme:
herkes hayatında iyi seyler olsun ister ama bazende elde olana sukreder ben boylede mutluyum dersiniz sizinki bir nevi psikolojik rahatsızlık sınırı yok bunları yaptıgınızı varsayalım durmayacak bu duygular bu sefer cocuklarınızın mukemmel olmasını isteyeceksiniz onların hayatına mudahale ediceksiniz aynı sekilde esinizin sadece kendinize degil cevreyede zarar oyuzden uzmanla gorusun

mükemmeliyetçilik psikolojik bir rahatsızlıktır
tedavi olmanız gerekiyor, aksi taktirde her karşılaştığınız olumsuzlukta mutsuz olacaksınız..
zaten nickinizi bile mutemadiyenuzgun koyduğunuzdan belli oluyor

O saydıklarını herkes ister ki
Fakat seninki hırsa dönüşmüş, yormuyor mu seni isteklerin olmayınca hissettiğin duygular

Allah yardımcın olsun...

Biraz daha istersen her seyin en iyisi olmayi, şirinleri bile görebilirsin. Istemeden zarar gelmez de takintiya donusurse bir bakmissin psikiyatrist kapisinda, neydim ne oldum der bulursun kendini.

Neden kendinizi bu kadar on planda bulundurmak istiyorsunuz?
En iyi en iyi en iyi...Bana ego gibi geldi de biraz.

Burcun başaksa en mükemmele takılırsın çok az insan var mükemmeli elde eden

Bu kız konuları açıyor ve gidiyor.
Yorum yok hiçbirinde. Niye acaba
Büyük trol de ondan açtığı konulardan da anlayabilirsin aslında ütopik konular
30 tuniğim var içerikli konusundan sonra anladım ki bu üye bir trol başka açıklama olamaz yani amaçsız konular

Karsina enleri yasatacak biri cikar insallah ve cok mutlu olursun

hayır kendinle uğraşıyorsun ok da
eşinin namazına ne karışıyorsun
hiç sevmem başkasına bir şey yaptırmaya çalışılmasını
herkes kendinden sorumlu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…