mukemmel olmali

Valla insan ol yeter ..öyle bir donemdn geçiyoruz ki ne Diploma ne para ne hak hukuk ..hepsinin anlamını yitirdiği bir dönem ...kızımı okula göndermeyi düşünmeye başladım ,gidip ne olacak ,okul ona ne kazandıracak ,eğitim sistemi çökmüş ...bir meslek sahibi olmak Diploma ne bileyim beyaz yakalı olmak oju mutlu mu edecek ...

benim konulara baksana türkiyenin en iyi üniversitelerinden denebilecek bir üniversitenin dekanı(diploması eğitimi vs si on numara ama ) liseli çocuk gibi alay ediyor asistanlarla
o derece insanlık arıyoruz...

benim konulara baksana türkiyenin en iyi üniversitelerinden denebilecek bir üniversitenin dekanı(diploması eğitimi vs si on numara ama ) liseli çocuk gibi alay ediyor asistanlarla
o derece insanlık arıyoruz...
Ben insanlığa olan ,geleceğe olan umudumu az buçuk yitirdim galiba ...bakayım konunuza

sen mükemmeliyetçi felan değilsin. sen açgözlü, armut piş ağzıma düşçüsün. hiçbirşey yapmadan hayal dünyasında yaşayan bir insansın. en iyi yemeği yapmak için ne kadar eğitim alıp kaç bin kere yemek denemesi yaptın? yüksek lisans için ne yaptın? bir sürü çocuk yapabilecek kadar rahmin sağlıklı mı doktora baktırdın mı? eşinle kaç denemede tutacak, belki de yıllarca olmayacak. tanımak güvenmek için kaç erkeğe hayatının bir dönemini harcadın? seni seveceğini ne bileceksin belkide başka kadınla aldatacak. tvlerde konuşma yapmak için ne yaptın peki? bir akademik unvan mı yaptın, popüler magazin moda dünyalarına mı girdin? kaç estetik ameliyat oldun? oldunda güzel mi oldun yoksa michael jackson gibi mi. hiçbir zaman mutlu olamayacaksın. sizce ne yapmalıyım diye sormuşsun. git kendini köprüden at diyecem ama sen bana bakma. allahtan hayırlı olanı iste, aza kanaat et diyecem de karakterinde yok bu da. biraz daha büyü en iyisi.

Bu öfke ne kız

Bu öfke ne kız
sinirlendim ya. ben ne insanlar tanıyorum. kurstan kursa gidiyor, üniversiteyi bitirip ikinciye hatta üçüncüye giden var. yeter ki iki bilgi fazla öğreneyim diye. millet cayır cayır çalışıyor. bu kızımızda oturmuş şuyum da olsun buyum da şöylede oluyum böylede.

Kaynana yaktın bizi :)

Yazdıklarına %100 katılıyordum ta ki rahimle ilgili olan bölüme kadar iyi rahim çalışmayla emekle olan bir şey değil ablacığım çocuk sahibi olmanın da rahimin de hak edip etmemeyle bir alakası yok bilgine sunarım (rahim yazmayaydın iyiydi)

O kadar ince detaya girmiş sinirden

Bunları gerçekleştirmek için çaba göstermeye baslayabilirsin.Bunlari gerçekleştirmeye cabalamazsan mutlu olamazsın.haa dört dörtlük olmasa bile hepsi ,kıyısından köşesinden gerceklestirirsin pek çoğunu.Es konusu Allah'a kalmış.bol bol dua et o da olur inşallah ama öncelik temiz kalpli,onu bunu kiskanmayan,haset etmeyen biri olmak.Kalbi doğru olup çalışana Allah yardım eder.

kız sende nereye takılmışsın. demek istedim ki sen istediğin kadar uğraş bir hastalığın varsa olmayacaksa olmaz.

Şu metinde gerçekçi olabilecek tek bir madde var. Sigara kullanmayan, içki içmeyen ve namaz kılan bir koca bulursun o kadar.

O da boşar mı seni bilmem.

Dünya ve istekler fani..sonsuzluğu arzulayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…