muktol'un butiği/satış durdurulmuştur

muktol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
245
15
Merhaba arkadaşlar...tertemiz kıyafet, ayakkabı, çanta ürünlerimle sizlerleyim..Ürünlerimin çoğu hiç giyilmemiştir..Toplu alımlarda indirimlerim olacak.....Ekleyemedigim çok şey var ihtiyacıniz olan bisey varsa özelden sorabilirsiniz resim atabilirim..keyifli alışverişler:)
ayakkabı.jpg
ayakkabı2.jpg
Eki Görüntüle 1455329
bluz1.jpg
çanta2.jpg
çizme.jpg
elbise 2.jpg
elbise1.jpg
elbise3.jpg
elbise4.jpg
elbise5.jpg
elbise6.jpg
etek1.jpg
etek2.jpg
etek3.jpg
gömlekler1.jpg
hırka1.jpg
karısık1.jpg
karışık1.jpg
kk.jpg
kürk.jpg
mont1.jpg
pant1.jpg
tunik1.jpg
tunik2.jpg
üst1.jpg
üst2.jpg
üst3.jpg

kolajcık.jpg

Eklentiler

• bot1.jpg
    bot1.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 222
  • ceket1.jpg
    ceket1.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:
Canım kiyafetlerine bayıldım. Gerçekten çok zevkli bir bayansın.Ayakkabıların tam benim tarzım fakat bana 2 numara büyük :KK61: bedenime uygun bir kaç kıyafet beğendim fakat şehir dışındayım salı günü eve dönücem umarım ben dönene kadar beğendiklerim satılmaz :-) bu Kötü bir temenni oldu sanki ama napim satilmasın da ben alayım :-):KK31:

Canım kiyafetlerine bayıldım. Gerçekten çok zevkli bir bayansın.Ayakkabıların tam benim tarzım fakat bana 2 numara büyük :KK61: bedenime uygun bir kaç kıyafet beğendim fakat şehir dışındayım salı günü eve dönücem umarım ben dönene kadar beğendiklerim satılmaz :-) bu Kötü bir temenni oldu sanki ama napim satilmasın da ben alayım :-):KK31:

Cnm çok çok teşekkür ederim..daha çok şey var satildikca ekleyecegim inşallah... ne diyeyim umarım satılmaz:) bidaha özelden konuşursak sevinirim burda biraz sorun oluyor canım:KK43: umarım senin kismetindir..gelince görüşürüz umarım iyi geceler:)

alıcı değilim ama yazmadan edemeyeceğim. sayfa düzenlemen çok güzel olmuş. zevkle baktırıyor ürünlere. hayırlı bol satışlar dilerim :nazar:

X