Mula///48

evet şekerim aynen:)

bir düşüneyim bakalım!CADIARZUtubacığım birde muğlada perdeciler nerdeydi dikkatini çekti mi hiç?:uhm:dışarı çıktığında sorabilir misin storları ne kadara ve kaç taksitle yapıyorlar :sm_confused:eğer zahmet olmazsa?ben geldiğimde de bakmayı düşünüyorum!...

sorarım canım burda ulalılar var ben oturma odası tüllerimi ve çocuk odası tüllerini oraya diktirdim güzel diktiler ama nakit ödemiştim taksit hakkında fikrim yok ama yarın yağmur yağmazsa çıkıcaz dışarı sorarım akşam yazarım sana a.s.

günaydın kızlar.nasılsınız?

günaydın kızlara.s.!okyanus merhaba iyiyiz çok şükür ne olsuna.s aynı işte!tubacığım ben burda sordum ama hepsi biraz farklı söylediCADIARZU kafam karıştı çok teşekkürler!
bugün hava güzel olacak gibi çamaşırları atayım makineye :1rolleyes:hadi öptüm hepinizi...a.s.

slm arkadaşlar.
iyidir okyanus sağol sen nasılsın?
Derincim bugün burası baya soğuktu çıkamadım çocukla yarın duruma göre dönerim sana ben kalınlaeı diktirme derim ama yinede sen bilirsin bu arada ulalıların telefonu var bende istersen özelden atabilirim yetkili kişinin ismi ile arayıp kendinde görüşebilirsin bende öpüyorum k.i.b

günaydın kızlar!a.s.tamam tubacığım ben belki yarın muğlaya gelebilirima.s ama kesin değil daha!geldiğimde sormayı düşünüyorum piyasa araştırması yapmak maksat. eğer burdakilerden daha çok işime gelirse oraya diktireceğim!kalın perdeleri mi yaptırmayayım?bende çok kararsız kaldım:uhm: neyse öptüm şimdilik herkesi sonra görüşürüz!...a.s.

günaydınnnnnn.sağol tuba iyiyim bende.sabah erkenden çıktım evden yarım saat oldu geleli.kocacığım sağolsun trafik cezası yemişti.onu ödedim.sonra deniz kenarında yürüyüş yaptım kızımla.hava çok güzel.neyse çıkayım evin işi duruyor.hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bizde bugün havayı güzel bulduk pikniğe gitik baya iyi geldi. Senin eşin ne işle meşguldü okyanuscum. bendeöpüyorum kendinize cici bakın

günaydın arkadaşlar!a.s.okyanus çok fazla verdiniz mi ceza?:teselli:geçende bizim arkadaş ve babasına yazmışlar küplere biniyordu!yanlış parktan!neyse geçmiş olsun!
tuba gökovaya mı gittiniz yoksa?:1rolleyes:özledim orayı bak şimdi ama yazın çok kalabalık artık eski tadı kalmamış :1no2:duyan gelmiş adım atacak yer olmuyor!
neyse öpüyorum şimdilik kahvaltıyı hazırlayayım...cokacimcoook

merhaba kızlar.güzel havayı bulunca fırsatı kaçırmayın kızlar bol bol gezin .ben öyle yapıyorum.dün bol bol gezdim iyikide gezmişim bugün hava kötü.çıkamıcaz evden.
tubacım benim eşim endüstriyel mutfak üzerine çalışıyo.geçen hafta izmire giderken yemiştik cezayı.96 tl ödedik.Ben yüksek bekliyordum ama herhalde hızın fazlalığına göre değişiyor.

:))))))) Okyanuscum valla benimki yazdıysa haberim yok:roflol: evet belli hız aralıklarına göre artıyor:)) neyse o kadarla geçmiş olsun canımcım.
yok derincim gökovaya değil survivor'ın kurulu olduğu bi orman varya oraya gittik çok güzeldi hafta içi olduğu için bizden başka kimse yoktu süperdi.

günaydın kızlar!a.s.tuba sabahın dördünde kk.da mı takılıyosun sen yaaa?!:uhm:valla tam gece kuşusun sanırıma.s!o orman nerede ben bilmiyorum!:1no2kyanuscuğum boşver mala gelsin sağlık olsun canım!...:teselli:

merhabalarr.biz gündüz dörtte giriyoruz nete tuba gece.roflol:.teşekür ederim kızlar geçti zaten ödedik gitti.derincim dediğin gibi sağlık olsun.bende ilk defa duydum .survivor burdamı?ben yurt dışında sanıyordum.şaşırdım.

günaydın arkadaşlar!a.s.bugün hava düzeldi sanki içim açılıyor güneşi görünce valla!hihoyyytokyanuscuğum bugün deniz havası al biraz çık da benim yerimede!:1rolleyes:...tuba gece girmemiş sanırım!...:uhm:

merhaba.katılıyorum derinciğim insan güneşi görünce çoşuyor.iki gündür çıkamıyoruz dışarı.bugün gezicem bol bol.deniz kenarına gidermiyim bilmiyorum ama gidersem senin içinde çekicem içime.yerimseniben.tuba sabah dörtlerde uyanık olunca akşamüstü falan uyanıyordur herhalde.tuba radar senmisin yoksa?kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım? Bu Fethiye çok şaşırttı beni bu yıl, geçen haftalarda artık yazdayız demiştim ama ne yağmur ne rüzgar kesildi. Geçen yıl bu zamanlar sezonu açmıştım ama bak şimdi hava yine bulutlandı.. Küresel ısınma derken tüm dünya, bizde bölgesel soğuma oluyor sanırım..

okyanus çıktın mı dışarı?:sm_confused:tuba benim teyzem gibi gece oturmasını seviyor sanırıma.s ama çocuk varya arkadaşım akşama kadar nasıl yatsın?...:uhm:

çıktım yarım saat önce geldim.güneş güzel ama gölggede hava soğuk.ama olsun.MART KAPIDAN BAKTIRDI BU SENE.ya evet cocukla nasıl uyuyo bende anlamadım.uyanınca belki bize bir açıklama yapar.:jeyyar:

burda da çok rüzgar esiyora.s bende vazgeçtim çıkacaktım!kızın burnu akıyor zaten!:1no2:gerçekten mart kapıdan baktırdı bu sene!burası yine iyi heryer karlı gözüküyor!...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…