- Konu Sahibi fatosfirat
-
evet şekerim aynen:)
sorarım canım burda ulalılar var ben oturma odası tüllerimi ve çocuk odası tüllerini oraya diktirdim güzel diktiler ama nakit ödemiştim taksit hakkında fikrim yok ama yarın yağmur yağmazsa çıkıcaz dışarı sorarım akşam yazarım sana a.s.
günaydın kızlar.nasılsınız?
slm arkadaşlar.
iyidir okyanus sağol sen nasılsın?
Derincim bugün burası baya soğuktu çıkamadım çocukla yarın duruma göre dönerim sana ben kalınlaeı diktirme derim ama yinede sen bilirsin bu arada ulalıların telefonu var bende istersen özelden atabilirim yetkili kişinin ismi ile arayıp kendinde görüşebilirsin bende öpüyorum k.i.b
merhaba.katılıyorum derinciğim insan güneşi görünce çoşuyor.iki gündür çıkamıyoruz dışarı.bugün gezicem bol bol.deniz kenarına gidermiyim bilmiyorum ama gidersem senin içinde çekicem içime.yerimseniben.tuba sabah dörtlerde uyanık olunca akşamüstü falan uyanıyordur herhalde.tuba radar senmisin yoksa?kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım? Bu Fethiye çok şaşırttı beni bu yıl, geçen haftalarda artık yazdayız demiştim ama ne yağmur ne rüzgar kesildi. Geçen yıl bu zamanlar sezonu açmıştım ama bak şimdi hava yine bulutlandı.. Küresel ısınma derken tüm dünya, bizde bölgesel soğuma oluyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?