- Konu Sahibi fatosfirat
-
ayyyy dahamı ısınmasın anacım kendi arabamızla değil otobüsle gelseydik eğer şener şenin filmindeki gibi otobüs bizi muğla diye erzuruma götürdü kesin diye düşünecektim :roflol:günaydın.oh oh ısınıyor artık havalar.şükür ALLAHIM.benim eşimin işleride yoğunlaştı.gece 11 12 gibi geliyor.oteller açılıyor artık malum.canlanacak heryer.olanda bize oluyor tabii.gündüz yalnız gece yalnız.pazarları iple çekiyoruz.
burda da çok rüzgar esiyora.s bende vazgeçtim çıkacaktım!kızın burnu akıyor zaten!:1no2:gerçekten mart kapıdan baktırdı bu sene!burası yine iyi heryer karlı gözüküyor!...benneyaptımki
iyi akşamlar okyanus bugün hava çok güzeldi burda 21 dereceyi gösteriyordu oğlumla bol bol gezdik dolaştık bu arada carefour da birini derine benzettim birbirimize baktık ama o kadar acaba o muyduki:)
Evet vatana millete hayırlısı inşallah
merhabalar.derinmiydi acaba?bende merak ettim.bir yerlere gitti herhalde bugün de girmemiş.bize haber vermeden nereye gittin sen?klava:öpüyorum hepinizi.görüşürüz.
merhaba derincim.yokluğunu çok hissettik.birden sessizleşti burası.artık birbirimizin hayellerini görmeye başladık.kaydirigubbakcemile3.tuba sanırım sanan altı saat uyku yetmiyo canımcım.şaka tabi çok öpüyorum ikinizide.
günaydın a.s. arkadaşlar ben geldimmmmmmm nasılsınız görüşmeyeli...kaç gündür giremedim özledim burayı ben kursa gidiyorum şimdi akşam gelince görüşürüz
hoşgeldin zehra.hihoyyyt.hayırdır derinciğim.umarım sağlıkla ilgili bir problem yoktur.sorma bende sıkıntıdayım.istenmeyen bir misafir geldi.mecburen buyur ettim.gitmesini bekliyorum.Allahım tez zamanda gider inşallah.dua edin.çok kötüyüm çok.
günaydın canım.sorma amcam var işte bizde kalıyor.bütün kardeşleriyle küs.bana babamı kötülüyor.yaşantısı kötü.anlıyacağın sitres içindeyim.dudağımda üç tane uçuk çıktı sitresten.bugün gidicem diyordu.yarına erteledi.bakalım artık.sen nasılsın.arasıra oluyor işte eşler arasında gerginlik.takma diyorum ama demesi kolay tabii.umarım halletmişsinizdir.evet bu seferde tuba kayboldu ortadan.kızlar kaynaştık burda habersiz bırakmayalım birbirimizi.
muğlalı arkadaşlar sohbet bölümü var neden girmiyosunuz gelin sohbet edelim bende fethiyede oturuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?