Mula///48

slm kızlarrrrrrrr Şeniz yok anacım ne uyumasıkaydirigubbakcemile3 gündüz dedimya planör gibi dönüp duruyorum evin işleri dışarda işlerim oluyo filan giremiyorum sabah en geç 11 de ayaktayız. Eşim işte olduğu gün gece 1 e doğru ancak gelebiliyo oğluş babayı görüp onunla boğuşmadan yatmıyo yani oğluş 2 gibi eşim 3 gibi bende 5 gibi uyuyorum:)))))) 6 saat uykuda yetiyo bana
Denizli yolu üzerinde Yaraş mevkinde Orman işletme müdürlüğünün yeri şiddetle tavsiye ederim çok güzel bi yer

günaydın.oh oh ısınıyor artık havalar.şükür ALLAHIM.benim eşimin işleride yoğunlaştı.gece 11 12 gibi geliyor.oteller açılıyor artık malum.canlanacak heryer.olanda bize oluyor tabii.gündüz yalnız gece yalnız.pazarları iple çekiyoruz.

ayyyy dahamı ısınmasın anacım kendi arabamızla değil otobüsle gelseydik eğer şener şenin filmindeki gibi otobüs bizi muğla diye erzuruma götürdü kesin diye düşünecektim :roflol:

burda da çok rüzgar esiyora.s bende vazgeçtim çıkacaktım!kızın burnu akıyor zaten!:1no2:gerçekten mart kapıdan baktırdı bu sene!burası yine iyi heryer karlı gözüküyor!...benneyaptımki

derincim naber bıcırık nasıl girmemişsin bugün

iyi akşamlar kızlar.burlara göre muğla daha soğuktur tabii.bu arada kızlar oylarınız hayırlı uğurlu olsun.-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar okyanus bugün hava çok güzeldi burda 21 dereceyi gösteriyordu oğlumla bol bol gezdik dolaştık bu arada carefour da birini derine benzettim birbirimize baktık ama o kadar acaba o muyduki:)
Evet vatana millete hayırlısı inşallah

merhabalar.derinmiydi acaba?bende merak ettim.bir yerlere gitti herhalde bugün de girmemiş.bize haber vermeden nereye gittin sen?klava:öpüyorum hepinizi.görüşürüz.

merhabalar.derinmiydi acaba?bende merak ettim.bir yerlere gitti herhalde bugün de girmemiş.bize haber vermeden nereye gittin sen?klava:öpüyorum hepinizi.görüşürüz.

günaydın kızlar!a.s.buralardayım misafirim vardı düna.s iş yaptım birde! uğrayamadım:1no2:!ben değildim o muğlaya uğrayamadım çoktandır uğrasam yazarım kız!:1hug:

merhaba derincim.yokluğunu çok hissettik.birden sessizleşti burası.artık birbirimizin hayellerini görmeye başladık.kaydirigubbakcemile3.tuba sanırım sanan altı saat uyku yetmiyo canımcım.şaka tabi çok öpüyorum ikinizide.

günaydın arkadaşlara.s.!ay teşekkür ederim okyanuscuğum :1hug:benim canımda sıkkındı bu ara biraz da o yüzden uğramadım!:1no2:gergindim çok!:1shok:buraya uğrayan bizden başka kimse yok ki şurda üç kişi takılıyoruz:sm_confused: tubada uğramamış!sen nasılsın okyanuscuğum?...

günaydın a.s. arkadaşlar ben geldimmmmmmm nasılsınız görüşmeyeli...kaç gündür giremedim özledim burayı ben kursa gidiyorum şimdi akşam gelince görüşürüz

hoşgeldin zehra.hihoyyyt.hayırdır derinciğim.umarım sağlıkla ilgili bir problem yoktur.sorma bende sıkıntıdayım.istenmeyen bir misafir geldi.mecburen buyur ettim.gitmesini bekliyorum.Allahım tez zamanda gider inşallah.dua edin.çok kötüyüm çok.

yok evde gerginlik yaşadık biraz:çok üzgünüm: eşime sinirlendim ama yapacak bişey yok sinirlenip oturuyoruz işte:1no2:!ay davetsiz misafiri sevmem bende kolay gelsin!:teselli:

günaydın kızlar!a.s.okyanus ne yaptın dün uğrayamamışsın?:sm_confused:zehracığım hani kurstan sonra sen uğrayacaktın?tubada yok ben kendi kendime yazıyorum!...:a015:

günaydın canım.sorma amcam var işte bizde kalıyor.bütün kardeşleriyle küs.bana babamı kötülüyor.yaşantısı kötü.anlıyacağın sitres içindeyim.dudağımda üç tane uçuk çıktı sitresten.bugün gidicem diyordu.yarına erteledi.bakalım artık.sen nasılsın.arasıra oluyor işte eşler arasında gerginlik.takma diyorum ama demesi kolay tabii.umarım halletmişsinizdir.evet bu seferde tuba kayboldu ortadan.kızlar kaynaştık burda habersiz bırakmayalım birbirimizi.

muğlalı arkadaşlar sohbet bölümü var neden girmiyosunuz gelin sohbet edelim bende fethiyede oturuyorummmm

anladım okyanusa.s evet her ailede de böyle akrabalar çıkıyor:teselli: Allah yardımcın olsun! sıkıntı verir gerçekten ama sabret!biz daha iyiyiz ama ben kırgınım içten içe:1no2: geçer inşallah!ben sürekli bakınıyorum yazmadığım zaman muhakkak işim çıkmıştır!a.sbence de habersiz bırakmayalım birbirimizi...
merzifonlu hiç girmedim o bölüme bir ara oraya da bakarım!...:1rolleyes:

slm kızlar kaç gündür giremedim şimdi girdim yazılanları okudum derincim aynı sorun bizdede vardı sinirlerim çok bozuk elim ayağım titriyor. öte yandan adetim 5 gün gecikti 2 gündür ağlaya ağlaya canım çıktı yazıcak bişeyler bile bulamıyorum iyi değilim hepinizi öpüyorum k.i.b

sağol derincim.sabretmekten başka bişey gelmiyor zaten elimden.kırgınlıklar oluyor boşver geçer üzme fazla kendini..herşey dörtdörtlük olmuyor.teyzen gittimi?
merzifonlu merhaba bende fethiyedeyim.bende girmedim hiç sohbet bölümüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…