Mula///48

merhaba zehra.çok iyiyim ben sen nasılsın?bende tek çocukdan yana değilim ama.eğer yaşadığın yerde yalnızsan yardım edecek hiç kimse yoksa çok zor bakmak.memleketimde yaşıyo olsam hiç düşünmrden ikinciyi ypardım hemen.kızımda çok istiyo.bakalım nasip.
derincim benim kızda bütün plastik sandalyelerimizi tükenmez kalemle boyuyor.tabi seninki daha fena yapmış.birde benim kız halıları pastel boya ypıyor.çıldırıyorum.

zehracığım çocuğum olmadan önce bende senin gibi düşünüyordum!a.szor bir hamilelik ve doğumdan sora tam ohh doğdu diyecektim ki çocuk tam bir doğal afet olarak geldi dünyaya!hihoyyytbenimki tam beş çocuk değerinde diye düşünüyorum:bbo: herkes nasıl yetiştiğime şaşıyor! birazda sinirlerim yıprandı delikafaduldenyani kararsızım şimdi!bencillik de etmek istemiyorum ama bana da yazık!
okyanuscuğum sorma bizim evin duvarları heryer sil sil bunalıma girdim:1no2: ruj lekeleri mi dersin, kalem mi her tür lekeyle başetmeyi öğretti bu bana a.sama deri sandalyeler bu sefer tam çıkmadı kalem çok inatçıymış!:a015:

derincim senin kızın kaç yaşında?benim kızımda bir ara benim makyaj malzemelerine dadanmıştı.sürekli boyanıyordu.heryer boya.dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz.bu fıstıklar hep aynı galiba?

benim oğlanda bi ara her yeri çiziyor ve boyuyordu bir gün fena kızdım verdim eli bezine burayı silip temizlemeden burdan çıkma dedim ve ben çıktım odadan çaktırmadan gözetliyordum namussuz sanki gündeliğe gitmişde öğrenmiş bi güzel siliyokikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o oldu bi daha çizmedikaydirigubbakcemile2

okyanuscum zehracım sizlerde iyisiniz zehrayıda kandıralım hepimiz birden gözleri karatıp hamiş kalalım bari belki gaza geliriz:)))

derincim sıvı cif dök üzerine yay biraz beklesin sonra sil çıkacaktır canımcım.

okyanuscuğum 14 mayısta üç olacak benimki!a.sçıldıracam yakında bu boya işleri yüzünden delikafaduldenaz öncede sulu boyayla tükürükle boyamış heryeri dili bile maviydi!
tubacığım bak sıvı cifi denemedimCADIARZU deneyeyim evde yok ama alırım!evet ya herkes burda sanırım!...a.s

tadı nasılkiii:))))) sulu boyanın:)))))))))

tuba bende sildirdim ama umrunda değil :1no2:işine gelmezse atıyor bezi!ne bileyim tadı nasıl:sm_confused: su olmadığı için yapmış cadı!demokrasilerde çare tükenmez hesabı!bende cif alıyordumda bingosil almaya başladım sonra kokusu hoşuma gittiği için!a.sinşallah çıkar ben domestos çok kullanıyorum!...

canım çok öpüyorum hepinizi şimdilik ben kaçar eşim geliyor yemeğe kalkıyım yemek hazırlıyım sonra buralarda olursanız görüşürüz. derincim uygun olduğunda msn den de görüşelim şimdilik hoşçakalın..

kaydirigubbakcemile5selam kızlar ben bodrumdaan ama aranızda bodrumlu yok galiba olsun bende aranıza girmek istiyom ama bodrumlularıda bekliyom
hepinizi ve o yaramaslık yapan minişlerinizi de öpüyorum

selamlr.muhabbetiniz ol olsun kızlar.derincim çok güldüm senin kıza.demek diliyle halletmiş boyama işini.:roflol:
007ceylin hoşgeldin aramıza.evet bodrumlu yok aramızda olsun hepimiz muğlanın güzel ilçelrinden.kaynaşalım seninlede.

selamlr.muhabbetiniz ol olsun kızlar.derincim çok güldüm senin kıza.demek diliyle halletmiş boyama işini.:roflol:
007ceylin hoşgeldin aramıza.evet bodrumlu yok aramızda olsun hepimiz muğlanın güzel ilçelrinden.kaynaşalım seninlede.

kaydirigubbakcemile5selam kızlar ben bodrumdaan ama aranızda bodrumlu yok galiba olsun bende aranıza girmek istiyom ama bodrumlularıda bekliyom
hepinizi ve o yaramaslık yapan minişlerinizi de öpüyorum

hoşgeldin ceylina.s. ben merkezdeyim maalesef-tatlicadiarzu-

kızın kafa çalışıyorkaydirigubbakcemile3 yeşim su vermezse vermesinkaydirigubbakcemile3

ya onlara bu yüzden çocuk deniyor işte.akıllarına geleni yapıveriyorlar.saflar çok temizler.Allahım onları bize bağışlasın.kızlar bu kuzularda olmasa daha sıkıcı olacakmış hayatımız.

sohbetiniz bol olsun arkadaşlar...sizin çocuklar gibi bizim başımızdada var bir tane bugün...amcamın kızı 3 yaşında dar getiriyor heryeri...aslında uslu bir çocuktu abisi aynı kendi gibi şımartmış..ne çenesi duruyor ne kendi....herkeze iyi geceler yarın görüşürüz inşallah :teytey::teytey: 007ceylin hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…