- Konu Sahibi fatosfirat
-
a.s.selam arkadaşlar nasılsınız?yazdıklarınızı okudumda bir içimden geçeni yazayım dedim...ben bekarım çocuk bakımının zorluklarını çok bilmem ama çocukların kardeşsiz bırakılmamasından yanayım bence etrafımda okadar çok insan varkı tek çocuklu ve asla 2.ciyi doğurmam diyen...bende bencillik yapmayın kendinizi değil çocuklarınızı düşünün biraz diyorum...
merhaba zehra.çok iyiyim ben sen nasılsın?bende tek çocukdan yana değilim ama.eğer yaşadığın yerde yalnızsan yardım edecek hiç kimse yoksa çok zor bakmak.memleketimde yaşıyo olsam hiç düşünmrden ikinciyi ypardım hemen.kızımda çok istiyo.bakalım nasip.
derincim benim kızda bütün plastik sandalyelerimizi tükenmez kalemle boyuyor.tabi seninki daha fena yapmış.birde benim kız halıları pastel boya ypıyor.çıldırıyorum.
derincim senin kızın kaç yaşında?benim kızımda bir ara benim makyaj malzemelerine dadanmıştı.sürekli boyanıyordu.heryer boya.dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz.bu fıstıklar hep aynı galiba?
derincim sıvı cif dök üzerine yay biraz beklesin sonra sil çıkacaktır canımcım.
tadı nasılkiii:))))) sulu boyanın:)))))))))
kaydirigubbakcemile5selam kızlar ben bodrumdaan ama aranızda bodrumlu yok galiba olsun bende aranıza girmek istiyom ama bodrumlularıda bekliyom
hepinizi ve o yaramaslık yapan minişlerinizi de öpüyorum
selamlr.muhabbetiniz ol olsun kızlar.derincim çok güldüm senin kıza.demek diliyle halletmiş boyama işini.:roflol:
007ceylin hoşgeldin aramıza.evet bodrumlu yok aramızda olsun hepimiz muğlanın güzel ilçelrinden.kaynaşalım seninlede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?