Mula///48

kaydirigubbakcemile5selam kızlar ben bodrumdaan ama aranızda bodrumlu yok galiba olsun bende aranıza girmek istiyom ama bodrumlularıda bekliyom
hepinizi ve o yaramaslık yapan minişlerinizi de öpüyorum

kızın kafa çalışıyorkaydirigubbakcemile3 yeşim su vermezse vermesinkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar!a.s.dün çıkmak zorunda kaldım:a015: eşim sınav sorusu hazırladı!tubacığım görüşelim şu pc.yi tamamen ele geçireyim de!:smiley-cool:
007ceylin hoşgeldin!a.s.buyur gel bodrumluları da bekleriz tabiki!
okyanuscuğum anlatınca komik oluyor ama yaşayınca insan bunalıma giriyor vaallahi!:1shok:kızın hiç duru yok sürekli bişeylerin peşinde yahu!

bencede kaçarlar.biz nasıldık?aman iş hiç bitmiyorki genel olarak bitirdim tabii.sen nasılsın?neler yapıyorsun?

iyiyim çok şükür kız teyzemle oturuyor aşağıda a.sbende takılıyorum buralarda! iş gerçekten bitmiyor!:a015:herzaman aynı şeyler yap yap aynı....

teyzenin olması sana iyi gelmiştir.evde birisi oldumu çocuklar bile değişiyor.
gulizgul hoşgeldin

iyi oldu gerçekten ama benimki çok daha fazla kudurdu niyeyse?!:uhm:şimdi iyi ama yanımdaCADIARZU bebeğiyle oynuyor ilk kez böyle gördüm onu!...yerimseniben

benim kızımda 3,5 yaşında birkaç aydır kendi oynuyor.daha önce hep tepemdeydi.şimdi rahatladık.seninkide başlar canım yakında rahatlarsın biraz.

a.s. merhaba nasılsınız arkadaşlar sohbetiniz bol olsun.....yağmurlu havada eve kapandık vakitte geçmiyor..tam yaz geldi derken yağmurlar başladı aslında ben yazı sevmiyorum kışı seviyorumda yine ruhum daraldı bu havadan.....amcamın kızınıda getirmiştik gezdirelim diye şansından olmadı...3 yaşında her sabah bakıyor pencereden offff yine yağmur yağıyor parka nasıl gitcem diyor,,,,bana göre çocukların yaramazlıkları bile güzel onlarsız bu hayat geçmez

merhaba zehra.uzun süre hava kapalı olunca gerçekten sıkılıyoruz.çocuklar gerçekten hayatımızın anlamı ama büyük sorumluluk gerekiriyor.

slm kızlar kapalı havanın depresif ruhu olarak bugün yine fena darlandım ALLAH'ın gücüne gitmesin ama ruhumu yordu artık bu kapalı havalar. Derincim heveslenme canım kenarda sakin sakin oturması dün sınırlarını çok zorladığı içindir 1 bilemedin 2 gün sonra özüne dönerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tecrübeyle sabittir.(üzgünüm ama gerçekler acı)kaydirigubbakcemile3
okyanuscum zehracım sizlerde iyisiniz şükür okyanus iyi valla kapalı havada temizliği yapmışsın ben kapalı havalarda hiç temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum(sinirliysem farketmez hava civa)
gülizgül sende hoşgeldin aramıza ben'de merkezdeyim ama aslen ANKARA'lıyım (özlemişim yaaa kocaman yazıyım bari :))))
yine kimseler yok bu saat itibariyle günlük sohbet toparlanmıştır arkadaşlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkeze iyi uykularrr

günaydın kızlar.bugün kimse uğramamış henüz.tubacım napayım misafir arkasından yaptım.mecburdum yani.hava kapalı olunca bende miskinleşiyorum.senin girdiğin saat genelde bizim ağzımızın ayrılıp uykuya geçiş zamanımıza denk geliyor canım.bu arada bu çşarkıyı sana armağan ediyorum:roflol:
ANKARA ANKARA GÜZEL ANKARA
SENı GÖRMEK ıSTER HER BAHTI KARA

benim kızımda 3,5 yaşında birkaç aydır kendi oynuyor.daha önce hep tepemdeydi.şimdi rahatladık.seninkide başlar canım yakında rahatlarsın biraz.

merhaba zehra.uzun süre hava kapalı olunca gerçekten sıkılıyoruz.çocuklar gerçekten hayatımızın anlamı ama büyük sorumluluk gerekiriyor.

merhaba kızlar!a.s.sabah sizlere günaydın diyecektim ki aşağıdan bir çığlık geldidelikafadulden kız teyzemin yanında almış rujunu heryere bulamış:a015: ruj da çok güzeldi valla!teyzem tv. izliyo diye rahat rahat yatıyormuş!bende teyzem var nasıl olsa diye pc.ye bakıyordum!a.sneyse işlerim yeni bitti!bugün hava güzel içim açıldı biraz!tubacığım dediğin gibi o sakinlik bir saat kadar sonra geçti canımcığım!gamyoncuiremsubenim kız doğuştan canavar hiç umudum yok!
zehracığım çocuklar evde çok sıkılıyorlar gerçekten a.sbugün inşallah dolaşırsınız biraz da rahatlar çocuk!hihoyyytokyanuscuğum benim kız kendi kendine oynasa da arıza çıkaracak birşeyler buluyor maalesef!:1no2:hadi öpüyorum şimdilik görüşürüz....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…