- Konu Sahibi fatosfirat
-
canım çok öpüyorum hepinizi şimdilik ben kaçar eşim geliyor yemeğe kalkıyım yemek hazırlıyım sonra buralarda olursanız görüşürüz. derincim uygun olduğunda msn den de görüşelim şimdilik hoşçakalın..
kaydirigubbakcemile5selam kızlar ben bodrumdaan ama aranızda bodrumlu yok galiba olsun bende aranıza girmek istiyom ama bodrumlularıda bekliyom
hepinizi ve o yaramaslık yapan minişlerinizi de öpüyorum
selamlr.muhabbetiniz ol olsun kızlar.derincim çok güldüm senin kıza.demek diliyle halletmiş boyama işini.:roflol:
007ceylin hoşgeldin aramıza.evet bodrumlu yok aramızda olsun hepimiz muğlanın güzel ilçelrinden.kaynaşalım seninlede.
kızın kafa çalışıyorkaydirigubbakcemile3 yeşim su vermezse vermesinkaydirigubbakcemile3
merhabalar.haklısın derincim napalım büyüyünce acını çıkarırız.onlar temizlerler artık:jeyyar:
slm arkadaşlar bende koca molalığım merkezzzzzdenimmmm....
teyzenin olması sana iyi gelmiştir.evde birisi oldumu çocuklar bile değişiyor.
gulizgul hoşgeldin
benim kızımda 3,5 yaşında birkaç aydır kendi oynuyor.daha önce hep tepemdeydi.şimdi rahatladık.seninkide başlar canım yakında rahatlarsın biraz.
merhaba zehra.uzun süre hava kapalı olunca gerçekten sıkılıyoruz.çocuklar gerçekten hayatımızın anlamı ama büyük sorumluluk gerekiriyor.
slm kızlar kapalı havanın depresif ruhu olarak bugün yine fena darlandım ALLAH'ın gücüne gitmesin ama ruhumu yordu artık bu kapalı havalar. Derincim heveslenme canım kenarda sakin sakin oturması dün sınırlarını çok zorladığı içindir 1 bilemedin 2 gün sonra özüne dönerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tecrübeyle sabittir.(üzgünüm ama gerçekler acı)kaydirigubbakcemile3
okyanuscum zehracım sizlerde iyisiniz şükür okyanus iyi valla kapalı havada temizliği yapmışsın ben kapalı havalarda hiç temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum(sinirliysem farketmez hava civa)
gülizgül sende hoşgeldin aramıza ben'de merkezdeyim ama aslen ANKARA'lıyım (özlemişim yaaa kocaman yazıyım bari :))))
yine kimseler yok bu saat itibariyle günlük sohbet toparlanmıştır arkadaşlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkeze iyi uykularrr
günaydın herkese
merhabalar.yazacak bişey bulamadım derincim.kızlarda kayboldu.girmemiş kimse bugün.sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?