Mula///48

günaydın herkese.nasılsınız kızlar?yaşadığın yeri güzelleştiren eşin dostundur bence.tuba arkadaş eksikliği çektiğin için ısınamamışsındır.bende aynı şekildeyim.fethiye gibi güzel bir yerde yaşıyorum ama sevmiyorum.
izmirlii hoşgeldn.sen seviyormusun köyceğizi?

günaydınnn nasılsınız...aşkolsun okyanus benim güzel memleketimin neyini sevmiyorsun çok alındımbenneyaptımki....tabi herkezin memleketi kendine güzeldir ..ben fethiyeden ayrı bir yerde yaşayamam mesala

arkadaşlar bugün çok yoğunum kuzenimin yani avatarımdaki cimcimenin bugün doğum günü....ona pasta yapıyoruz arkadaşlarını çağırıp ona doğum günü kutlayacağız...sevinsin diye ayağımda çok ağrıyor,üstüne basamıyorum yine ama o mutlu olsun diye uğraşacağım...işlerim bitince görüşürüz:teytey:

yeni sayılırım köyceğizde.eşim buralı,ailesi de burda.5 yıllık evliyiz 4 yıldır izmirdeydik.benim ailem izmirde. buralara gelmeyi istedik.daha pek anlayamdım ama köyceğiz kışın terkedilmiş bi şehir gibi....

burada güler yüzlü bi insan bulucakmıyım acaba merak ediyorum.bu ne surat insanlarda anlamıyorum.gülümsemek,biraz mutluluk suçmu.buranın insanlarına özgü bişeymi bu yada benim şansıma hep böyleleri mi denk geliyor..? bi fikriniz varmı?

izmirlii kışın öyle oluyor burlar.fethiyenin insanları cana yakındır o konuda hiç zorluk çekmedim ben.sizin orası küçük buraya göre belki yabancılara karşı öyle davranıyorlardır.ama sen suratsızlara denk gelmişsin hep bence.

hoşbuldukkk arkadaşım...a.s.

derincim ben ilk üye olurken 33 yazmıştım.benle hiç alakası yok.o yüzden değiştirmek istiyorum.
gulızgul tekrar hoşgeldin.çok kişi giriyor ama devamı gelmiyor?sen muğladamı oturuyorsun?

merhaba hanımlar köyceğizden selamlar..izmirliyim ama köyceğizde yaşıyorum.güzel şeyler paylaşmak dileğiyle.

iyi geceler kızlar!a.s.gulizgul sen ne işle meşgulsün muğlada:sm_confused:!okyanus ben arkadaşa mesaj attıma.s burda kazene yazmış o değiştirmiş sanırım!sende mesaj at istersen!a.s
tubacığım biz o zamana muğlaya geliriz diye umud ediyorum ya hayırlısı bakalım:Saruboceq:!ben geliyorum ya arada buluşamadık bi türlü!:1no2:
zehracığım biraz geç kalmışım sanırım ama nice güzel yıllar dileğiylea.s.!umarım kendini çok yormamışsındır!
biz bugün bütün gün gezdikkaydirigubbakcemile marmarise gittik, gökovada biraz hava aldıkhihoyyyt iyi oldu ama nedense şimdi miğdem bulanıyor yorulmuşum sanırım!....:bbo:

izmirli hoşgeldina.s.!buralar hep öyle kışın ölümirmirmirmir insanın içi daralıyor!...benneyaptımki

günaydınnnnnnn iyi hafta sonları hepinize....bugün buraya pek uğrayan olmaz ama hava çok güzel tam gezme havası

derincim ben ilk üye olurken 33 yazmıştım.benle hiç alakası yok.o yüzden değiştirmek istiyorum.
gulızgul tekrar hoşgeldin.çok kişi giriyor ama devamı gelmiyor?sen muğladamı oturuyorsun?
Tekrara hoşbuldukk...Evet canımmm muğlada oturuyom .sen neredesinn..

Ben bi okulda memurum canımmm..

merhaba kızlara.s.!zehracığım ben burdayıma.s biz dün gezdik, bugün iş yaptım oturmak istiyordum ama misafirim gelecek! eşimin misafir derdi hiç bitmez!...:1no2:
gulizgul çok güzel ya eşimin yapmamı istediği tek iş memuriyet benima.s ama şimdi çok zor!...

merhaba kızlar.hava çok güzel bugün.gezdik biraz ama hava çarptı gaiba bir yorgunluk çöktü.
derin şimdi değiştiremiyormuşuz nicimizi.kaldırılmış.değiştirmeye izin verildiğinde duyurulacakmış.beklicem artık.kolay gelsin sanada.

neyse canım boşver değiştirirsin nasılsa!a.sbenimde kayıt olana kadar göbeğim çatlamıştı!evet hava güzel gerçekten kızım sabahtan beri dışarda oynuyor kaydirigubbakcemile2teyzem peşinde!bende oturayım dedim birazbenneyaptımki yazlıkları yıkama işi bitmedi birtürlü!az sonra misafirler de gelir sağol canım!...:bbo:

günaydın kızlar.yaz geldi yazlıkları yıkama işi diğerlerini kaldır bizim işimiz hiç bitmez derincim.Allah tan havalar güzel çabuk kurutursun.
zehra doğum gününüz nasıl geçti?benim kıza kalsa herhafta doğum günü yapıcaz.çok mutlu oluyor.pastanın üstüne mum yakıp söndürmek.çocukları mutlu etmek çok kolay.
a.s.a.s. görüşürüz kızlar.

günaydınnnn okyanus iyi geçti doğum günümüz zaten büyük birşey değildi çocuk mutlu olsun diye pasta yaptım birkaç arkadaşını çağırdık o kadar nasıl mutlu oldu anlatamam gelen hediyeleride görünce şimdi her gördüğüne anlatıyor bana iyiki doğdun dediler diye:1rolleyes:ya çocukları mutlu etmek okadar kolayki ufacık birşeyden mutlu oluyorlar......biz çocukları çok sevdiğimizden çocuk şimdi annesinin yanına gitmek istemiyor gitmiyecem diyor bakalım ne kadar daha kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…