- Konu Sahibi fatosfirat
-
günaydın herkese.nasılsınız kızlar?yaşadığın yeri güzelleştiren eşin dostundur bence.tuba arkadaş eksikliği çektiğin için ısınamamışsındır.bende aynı şekildeyim.fethiye gibi güzel bir yerde yaşıyorum ama sevmiyorum.
izmirlii hoşgeldn.sen seviyormusun köyceğizi?
yeni sayılırım köyceğizde.eşim buralı,ailesi de burda.5 yıllık evliyiz 4 yıldır izmirdeydik.benim ailem izmirde. buralara gelmeyi istedik.daha pek anlayamdım ama köyceğiz kışın terkedilmiş bi şehir gibi....
hoşbuldukkk arkadaşım...a.s.
derincim ben ilk üye olurken 33 yazmıştım.benle hiç alakası yok.o yüzden değiştirmek istiyorum.
gulızgul tekrar hoşgeldin.çok kişi giriyor ama devamı gelmiyor?sen muğladamı oturuyorsun?
ben gidemiyorum bari sen gel arkadaşım yaaa:) görev süresi 10 yıl ama 4 yılı tamamlama zorunluluğu var sonrasında tayin isteyebiliyorsun ben koparım gibime geliyo valla ben siirti bile burdan daha çok sevmiştim evet valla bak enteresan gelebilir ama her şeyiyle diyim ama sen biliyosun neyi kastettiğimi burdan kat kat iyiydi hayırlısı napalım yiyecek ekmeğimiz içecek suyumuz varmış diyelim.
merhaba hanımlar köyceğizden selamlar..izmirliyim ama köyceğizde yaşıyorum.güzel şeyler paylaşmak dileğiyle.
arkadaşlar bugün çok yoğunum kuzenimin yani avatarımdaki cimcimenin bugün doğum günü....ona pasta yapıyoruz arkadaşlarını çağırıp ona doğum günü kutlayacağız...sevinsin diye ayağımda çok ağrıyor,üstüne basamıyorum yine ama o mutlu olsun diye uğraşacağım...işlerim bitince görüşürüz:teytey:
yeni sayılırım köyceğizde.eşim buralı,ailesi de burda.5 yıllık evliyiz 4 yıldır izmirdeydik.benim ailem izmirde. buralara gelmeyi istedik.daha pek anlayamdım ama köyceğiz kışın terkedilmiş bi şehir gibi....
Tekrara hoşbuldukk...Evet canımmm muğlada oturuyom .sen neredesinn..derincim ben ilk üye olurken 33 yazmıştım.benle hiç alakası yok.o yüzden değiştirmek istiyorum.
gulızgul tekrar hoşgeldin.çok kişi giriyor ama devamı gelmiyor?sen muğladamı oturuyorsun?
Ben bi okulda memurum canımmm..iyi geceler kızlar!a.s.gulizgul sen ne işle meşgulsün muğlada:sm_confused:!okyanus ben arkadaşa mesaj attıma.s burda kazene yazmış o değiştirmiş sanırım!sende mesaj at istersen!a.s
tubacığım biz o zamana muğlaya geliriz diye umud ediyorum ya hayırlısı bakalım:Saruboceq:!ben geliyorum ya arada buluşamadık bi türlü!:1no2:
zehracığım biraz geç kalmışım sanırım ama nice güzel yıllar dileğiylea.s.!umarım kendini çok yormamışsındır!
biz bugün bütün gün gezdikkaydirigubbakcemile marmarise gittik, gökovada biraz hava aldıkhihoyyyt iyi oldu ama nedense şimdi miğdem bulanıyor yorulmuşum sanırım!....:bbo:
merhaba kızlar.hava çok güzel bugün.gezdik biraz ama hava çarptı gaiba bir yorgunluk çöktü.
derin şimdi değiştiremiyormuşuz nicimizi.kaldırılmış.değiştirmeye izin verildiğinde duyurulacakmış.beklicem artık.kolay gelsin sanada.
günaydın kızlar.yaz geldi yazlıkları yıkama işi diğerlerini kaldır bizim işimiz hiç bitmez derincim.Allah tan havalar güzel çabuk kurutursun.
zehra doğum gününüz nasıl geçti?benim kıza kalsa herhafta doğum günü yapıcaz.çok mutlu oluyor.pastanın üstüne mum yakıp söndürmek.çocukları mutlu etmek çok kolay.
a.s.a.s. görüşürüz kızlar.
ee tabi siz çok ilgileniyorsunuz gitmek istememesi normal.benim kızıda yollayayım bari biraz sizde kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?