Mula///48

kolay gelsin zehracığım.üç günmü sürecek serginiz?saat kaçlarda açık yazarsan sevinirim.inşallah gelmeye çalışıcam.

ellerine sağlık canım ne güzel uğraşıcak bişiylerin var... evet mutlaka resim koy görelim bizde.. benim gelme şansım yok ama görmeyi çokk isterim....

sağol canım evet insanların uğraşacak birşeylerinin olması çok güzel..koymaya çalışacam resimleri inşallah:teytey:

kolay gelsin zehracığım.üç günmü sürecek serginiz?saat kaçlarda açık yazarsan sevinirim.inşallah gelmeye çalışıcam.

sağol okyanucum sıcakta pek kolay değil ama..sergi yarın beşbuçukta açılacak sanırım cuma öğleye kadar açık olacak saatlerini tam bilmiyorum...büyük bir ihtimalle sabah 9 akşamda 5-6 gibi kapanır...ben yarın birde cuma öğleye doğru orda olurum:teytey:

günaydın arkadaşlar nasılsınız?nerelerdesiniz dün akşamdan beri kimse uğramamış kimsesiz bıraktınız burayı nerde eski o güzel sohbetler yok artık pek sessiz artık burası derincim sen geliyonmu sergime bugün havada şansımıza kapalı inşallah biraz bize müsade eder allah hava yağmaz......

merhaba zehracığım!a.s.ben uğruyorum ama gelen az buraya biliyorsun!teyzemle konuşayım gelmek isterse geliriz serginea.s yanımda olduğu için bırakmak olmaz!canım gezmek istiyor ama eşim çok keyifsizdi iş yoğunluğu yüzünden bugün rahatlayacaktı bakalım!....:a015:

sarı germe çok güzel bir yer
denizide süper tesiste süper çok gittim oraya
kızlar ben de haftaya bugün fethiyedeyim 20 sine kadar kalacağım ŞenizŞeniz
kimler fethiyede opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sarıgerme güzel de çok dalgalı oluyor deniz!a.sgeçen sene dalga bizi uçurdu resmen!kızım arkadaşın elindeydi ikisini birden dalga sürükledi:1shok: neyseki bişey olmadan atlattık!ben fethiyede değilim ama arada uğruyorum gezmek için!...

merhaba kızlar.zehracığım bende buralardayım canım.hava kapalı ama yaz yağmuru gelip geçer herhalde.inşallah etkilenmez serginiz.
efsunefe zehra ve ben fethiyedeyiz.
derin sen nasılsın?negüzel teyzen uzun süredir sizinle.

okyanus ben iyiyim canım!teyzem evli olmadığı için yanımda kalabiliyora.s bizde göndermiyoruz!ben burda çok sıkılıyorum tek kaldığımda kafama göre pek kimse de yok!...

efsunefe ben fethiyedeyim tatil içinmi geliyorsun fethiyeye yoksa tanıdıklarınmı var...fethiye çok güzel bir yer tabi bana göre öyle olabilir bazı insanlar sevmiyor büyük şehire alışkın olunca ama bana görede ben fethiyeden ayrı yaşayamam çok seviyorum..memleketim olduğundan sanırım

merhaba kızlar..sergi nasıl geçti dü zehracığım?fethiye gerçekten güzel canım.kendi memleketin olunca daha bir farklı seviyorsun.bende uşak ı çok seviyorum.ama dışardan gelenler pek sevmez.

güzeldi okyanuscuğum sen gelmedin herhalde kalabalıktı yarın öğlen bitecek sanırım eşyalarımızı almaya gidecez..malesef artık kurs bitti çok üzülüyorum evde çok canım sıkılıyor sıcak bir yandan neyseki çok arkadaşım var onlarla görüşüp bir şekilde vakit geçiririm..evet canım dışardan gelenler pek sevmiyor bende ona kızıyorum sevmiyorsunuz niye geliyorsunuz gelmeye mecbursanızda doyduğunuz yeri kötülemeyin yani demi

kız zehra üzülme burdan güzel fethiyeyerimseniben keşke burası yerine orda otursaydık bizde!ben sergiye gelmeyi çok istiyordum ama olmadı ya keşke gelebilseydik!...

efsunefe geldiğinde buluşalım kızlar
biz zaten haberleştik ama fethiyedeki diğer arkadaşlarıda bekleriz
çalışmıyorsanız haftaiçi buluşalım ne dersiniz hihoyyyt
yazgülümde gelecek hihoyyyt

kız zehra üzülme burdan güzel fethiyeyerimseniben keşke burası yerine orda otursaydık bizde!ben sergiye gelmeyi çok istiyordum ama olmadı ya keşke gelebilseydik!...

sağol canım bende biliyorum beğenmeyen laf atan memleketimden gitsin demi:....Çok üzgünüm çoook...şaka bir yana arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu ankaralı genelde bu konuda çok atışırız biz dertliyim yani hep bu konuda....keşke gelebiysen sergiye çok isterdim ama herzaman hiçbir şey istediğin gibi olmuyor...pazar günü akşam üstü bizde dalamandaydık orda babamın kuzeni oturuyor ona uğradık ....tabi fethiyeye hiç benzemiyor orası keşke burda otursaydın:teytey:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bende kızıyorum sevmiyorsanda kötüleme.doğduğun yer değil doyduğun yer diye boşuna dememişler.fethiyenin ormanı denizi harika.ama bende elimde olsa kendi memleketimde yaşardım.aman neyse boşver.bende uğrayamadım sergiye.yalnız gelmekte pek istemedim açıkcası.arkadaş bulsaydım yanıma kesin gelirdim zehracığım.

günaydınnnn arkadaşlar..nasılsınız?okyanuscuğum haklısın insanın memleketi gibisi yok bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş....diye bir söz var ya aynen öyle....keşke gelebiyseydin sergiye ama sağlık olsun insan yalnız olunca gidesi gelmiyor bende aynı yalnız pek gidemem bir yere

efsunefe geldiğinde buluşalım kızlar
biz zaten haberleştik ama fethiyedeki diğer arkadaşlarıda bekleriz
çalışmıyorsanız haftaiçi buluşalım ne dersiniz hihoyyyt
yazgülümde gelecek hihoyyyt

günaydın arkadaşlaaarrr!a.s.zehracığım orda olsam tek de olsa gelirdim bena.s yalnız gezmeye alışkınım bazen daha bile iyi oluyor kafama göre takılıyorum ama arkadaşsız da olmuyor işte!ben çocuklu olunca birde yanımda teyzem olduğu için ve de eşim öğlenleri de eve yemeğe geldiği için çok işim oluyor :bbo:zahmetliler benimkiler yani ama sizlerle görüşmeyi istiyorum gerçekten:1hug: oraya geldiğimde haber vereceğim size müsait olursak görüşelim!
dıptıscığım ben çalışmıyorum:1no2: ne zaman için kararlaştırdınız buluşmayı?...:sm_confused:

buluşmaya bende gelebilirim.haberleşelim.haziran sonu bir izmir turu yapacağım gibi ama.uyar inşallah.pzt. günleri zor olur sadece.ama öbür günler gelebilirim.güzel olur vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…