- Konu Sahibi fatosfirat
-
ellerine sağlık canım ne güzel uğraşıcak bişiylerin var... evet mutlaka resim koy görelim bizde.. benim gelme şansım yok ama görmeyi çokk isterim....
kolay gelsin zehracığım.üç günmü sürecek serginiz?saat kaçlarda açık yazarsan sevinirim.inşallah gelmeye çalışıcam.
günaydın arkadaşlar nasılsınız?nerelerdesiniz dün akşamdan beri kimse uğramamış kimsesiz bıraktınız burayı nerde eski o güzel sohbetler yok artık pek sessiz artık burası derincim sen geliyonmu sergime bugün havada şansımıza kapalı inşallah biraz bize müsade eder allah hava yağmaz......
kızlarr merhabalara.s.!okyanus benim kız banyoyu da çok seviyora.s çocuk balık olarak gelecekmiş yanlış doğmuş!fisfisfisaqua hayırlısıyla doğsun arkadaşım yazın hamilelik zor en sıcak zamanlarda koca göbişinle dolaşacan canım ya!opuyorumnanaktan
izmirli sarıgermede mi buluşuyoruz anlamadım :sm_confused:gelirim büyük ihtimalle hazırlarız pastaları börekleri iyi olur aslında!...kaydirigubbakcemile2
sarı germe çok güzel bir yer
denizide süper tesiste süper çok gittim oraya
kızlar ben de haftaya bugün fethiyedeyim 20 sine kadar kalacağım ŞenizŞeniz
kimler fethiyede opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlar.zehracığım bende buralardayım canım.hava kapalı ama yaz yağmuru gelip geçer herhalde.inşallah etkilenmez serginiz.
efsunefe zehra ve ben fethiyedeyiz.
derin sen nasılsın?negüzel teyzen uzun süredir sizinle.
sarı germe çok güzel bir yer
denizide süper tesiste süper çok gittim oraya
kızlar ben de haftaya bugün fethiyedeyim 20 sine kadar kalacağım ŞenizŞeniz
kimler fethiyede opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız zehra üzülme burdan güzel fethiyeyerimseniben keşke burası yerine orda otursaydık bizde!ben sergiye gelmeyi çok istiyordum ama olmadı ya keşke gelebilseydik!...
günaydınnnn arkadaşlar..nasılsınız?okyanuscuğum haklısın insanın memleketi gibisi yok bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş....diye bir söz var ya aynen öyle....keşke gelebiyseydin sergiye ama sağlık olsun insan yalnız olunca gidesi gelmiyor bende aynı yalnız pek gidemem bir yere
sağol canım bende biliyorum beğenmeyen laf atan memleketimden gitsin demi:....Çok üzgünüm çoook...şaka bir yana arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu ankaralı genelde bu konuda çok atışırız biz dertliyim yani hep bu konuda....keşke gelebiysen sergiye çok isterdim ama herzaman hiçbir şey istediğin gibi olmuyor...pazar günü akşam üstü bizde dalamandaydık orda babamın kuzeni oturuyor ona uğradık ....tabi fethiyeye hiç benzemiyor orası keşke burda otursaydın:teytey:
efsunefe geldiğinde buluşalım kızlar
biz zaten haberleştik ama fethiyedeki diğer arkadaşlarıda bekleriz
çalışmıyorsanız haftaiçi buluşalım ne dersiniz hihoyyyt
yazgülümde gelecek hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?