- Konu Sahibi fatosfirat
-
a.s.a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?yazdıklarınızı okudum evlerinizden ve ev sahiplerinden sorununuz var galiba....bizimde tam tersine kiracılardan dertliyiz şimdiye kadar istediğimiz gibisini bulamadık..parasnı ödeyen vardı insanlık diye birşey yoktu...biraz iyi bulduk dedik onlarlada sorun yaşadık daha ikisinden bir ay önce kurtulduk ve 9 milyar kira borcu taktılar ve kimseye güvencimiz kalmadı....evinde eve benzer hali kalmamış...onlar girmeden tamir yaptırıp 10 milyar masraf yapmıştık şuan içine girilcek hal yok...onun için bence ev sahiplerine çok bahane bulmayın kiracıya ev çoksa ev sahibinede kiracı çok bence ama kafana göre bulmak zor.....sözlerim size değil sakın üstünüze alınmayın sadece sizin konunuza göre içimi döktüm....:teytey:
günaydın kızlar.havalar sıcak dışarıda çıkılmıyor ki zehracığım.akşamüstünü zor ediyoruz kızımla.beni parka götür diye tutturuyor öğlenin sıcağında.çocuk parklarında da hiç ağaç olmadığı için çok güneş oluyor.çıkaramıyorum.evde vakit geçiriyoruz.senin kurs bitti mi?
günaydın kızlar.havalar sıcak dışarıda çıkılmıyor ki zehracığım.akşamüstünü zor ediyoruz kızımla.beni parka götür diye tutturuyor öğlenin sıcağında.çocuk parklarında da hiç ağaç olmadığı için çok güneş oluyor.çıkaramıyorum.evde vakit geçiriyoruz.senin kurs bitti mi?
kızlar herkese günaydınn :))) ya benimki daha içerde tekme tokat ne varsa açıyo artık çıkınca gidelimmi der sizinkiler gibi yoksa saçımdan sürüyüp götürürmü yada artık biz bi parktamı yatıp kalkmaya başlarız bilmiyorumm :)))) :roflol::roflol:
benimde haftasonu misafirim gelicek bugun hazırlık yapmam lazım oyy oyyy......
aynen senin tepende durandan içerde var bendede :))))) kız bizimkide bakalım hayırlısıyla bi doğsunda artık napalım parka marka götürücezz :)))
günaydın kızlara.s.!okyanus gözünü açar açmaz dışarı çıkalım diye tuturdu benimki yine!:bbo:zehracığım serginiz nerde bu ara çok bunaldım belki gezmeye geliriz....a.s
aynen senin tepende durandan içerde var bendede :))))) kız bizimkide bakalım hayırlısıyla bi doğsunda artık napalım parka marka götürücezz :)))
inşallah sağlıklıca bi doğsunda sen istemesende o seni mecbur eder parka gitmeye.hamile olan arkadaşlarıma hep dediğim şey şimdi hacı günleriniz canım.:jeyyar:
merhaba arkadaşlar nasılsınız?derinciğim sergi halk eğitim merkezinin salonunda beklerim
merhaba kızlar.geçen sene gelmiştik komşularla zehra. tören havasında geçiyor sergi.sende yakana bir gül takarsın gelirsek senide kolay buluruz artık.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?