Mula///48

kızlarr hepinize günaydınnn gerçi herkes bi araya toplanamıyo şöle doya doya bi muhabbet edemedik sizle ama olsun hepinize hayırlı cumalar diliyorum işallah bütün dualarımız kabul olur... bigün sizlerle görüşebilmek dleğiyle.... kendinize iyi bakınn!!! :))))

ya yazlıktayım ben burdada net yoktu dun takıldı yazın gırerım artık :dyerimseniben

merhaba kızlaaarrr!opuyorumnanaktanhayırlı cumalarrr!buwekw bırakma buralarııılmaz: iyi hadi bakem bağlanmış net hayırlı olsuuunnnn!....opuyorumnanaktan
aqua nasıl gidiyo hamilelik bebiş nasıl tatluummm?opuyorumnanaktangörüşürüz inşallah birgünnn!...:gitme:

neler yapıyosunuz kızlar?bu ne sıcak?tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bir iki gündür..yazın çok sık oluyor,alışkınım ben.demin 6,5-8,5 çıktı.hem yatıyorum ,hem bi pc ye bakayım dedim.kafa kalkmıyor bugün.ayy şu an halimi bi görseniz efe tepemde doktorculuk oynuyoruz,hastayım ya bakıyor bana.kucağımda pc,ayaklarımın altına bi kaç yastık koydum.ev evlikten çıktı.çevrim dışıyım,kimseler gelmesin bugün..yemekte yok,izin verdim kendime.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?haklısın izmirli çok sıcak var sıcakta nereye oturacağımı bilemiyorum...geçmiş olsun buarada sıcaklardan sanırım herkezde var bu tansiyon sorunu benimde düşük hep ben hiç tansiyonumun düştüğünü bilmezdim yükselirdi genelde ama şimdi genelde düşük 10-5 oluyor çoğu zaman dikkatlı olcaz artık yapacak bir şey yok

fethiyedekiler perşembe günü buluşalım mı?

izmirliii geçmiş osun canım!:teselli:
bizlere tatil maalesef zor!:sinifsinif:
zehra benimde tansiyonum çok düşer sana da geçmiş olsun!:teselli:
dıptıs ben fethiyede değilim ama arada uğruyorum!
perşembe olmasa da görüşmek isterim bir ara!a.s

dıptıs ben fethiyede değilim ama arada uğruyorum!
perşembe olmasa da görüşmek isterim bir ara!a.s

tabiki olur canım ben hep burdayım zaten :smiley-cool:
efsunefe burda ya o babda dedim
o burdayken bir toplaşalım diye
uygun bir günde belirleyebiliriz ama haftaya olması şartdelikafadulden

vay bensiz bir buluşma. efsunefeyi öp benim yerime dıptısdıptıs.
resimlerinizle artık avunayım bende.
ama en yakın zamanda bende oraya geleceğim. tabii kediciğimle. delikafadulden

iyi hafta sonları kızlaarrr!opuyorumnanaktan
dıptıs biz buralı değiliz ama olduk sayılır!a.s
nerden geldinizz?
çok mu sorduumm?:kedi:

yok canım zemuszemus
biz izmirdeydik
fakat eşim sektör değiştirdi
bir çeşit mecburiyetti bizimkisi:umursamaz:
evi barkı toplayıp geldik
fethiye güzel memleket ayrı mesele ama izmir hala düşlerimde :gitme:

yok canım zemuszemus
biz izmirdeydik
fakat eşim sektör değiştirdi
bir çeşit mecburiyetti bizimkisi:umursamaz:
evi barkı toplayıp geldik
fethiye güzel memleket ayrı mesele ama izmir hala düşlerimde :gitme:

son zamanlarda nedense ya izmirde oturana ya da buraya izmirden taşınana rastlıyorum!fisfisfis
izmir gerçekten güzel memleket ama fethiye de fena sayılmaz haniii!a.s
bende bu taraflara alışmışım büyük şehir gözümü korkutuyo artık!:1no2:
çocuk var mı?:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…