Mula///48

yok canım zemuszemus
biz izmirdeydik
fakat eşim sektör değiştirdi
bir çeşit mecburiyetti bizimkisi:umursamaz:
evi barkı toplayıp geldik
fethiye güzel memleket ayrı mesele ama izmir hala düşlerimde :gitme:

merhaba canım sende bendensin desene.bizde aynen öyle sektör değiştirdik.9 ay önce bu taraflara yerleştik.izmir deme bana...ağlarım bak.

bu arada avatarından ilk bakışta korktum.bide saate baktım.12 ye yaklaşmış..ayy yat artık sen duran şeylerde hareket görüyosun dedim kendi kendime....sonra dikkat ettim..bi daha ürktüm..bi daha bakmam.neyse ben yinede yatayım artık.iyiuykular herkese.

Muğlalılar selam.. arkadaslar ben sizden bişey rica ediyorum. sözlüm muğla lı şu anda didim de yaşıyoruz. 2010 ilkbaharında evlenmeyi düşünüyoruz. kır düğünü için muğla da mekan önerebilir misiniz.gökova taraflarında düşünüyoruz. daha gidip bakamadık ama önceden de fikir almak istedim.gökova körfezine bakan güzel manzaralı kır düğünü yapılabilecek bildigniz mekanlarda yardımcı olur musnuz?

yabancıyım pek bilmiyorum buraları daha ama (sakardan)muğladan marmaris kavşağa doğru inerken sağ tarafta kalıyor.bir tane tesis var canım.çok nezih bir yer.gelip geçerken arada kahve içeriz biz orda.manzara falan müthiş..orasını araştırabilirsin bence.

merhaba kızlarrr!opuyorumnanaktan g53 evet izmirlinin dediği yer güzel bi yera.s başka da öyle körfez manzaralı bi yer yok sanırım!
eee kızlarrr gelen giden yokk doğru dürüsttt!....:1no2:

yok ben izmirdeyim. dıptısdıptıs benim kızım. onun evine gelecem.a.s Şeniz

ablamm sen galiba kaçamadın .
bende seni öopüyorum kocaman
evet dıptısla fethiyeyi sallyacağız inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarrr!opuyorumnanaktan
firstlady çok güzel inşallah görüşebilirizzz!a.s.
efsunnn sallayınn anacııımm benim için de!....

fena değil harika bir yer aslında
hele benim bulunduğum yer cennet gibi
ama dedim ya izmir benim için çok başka:gitme:

merhaba canım sende bendensin desene.bizde aynen öyle sektör değiştirdik.9 ay önce bu taraflara yerleştik.izmir deme bana...ağlarım bak.

ah canım kader arkadaşıyız desene:gitme:

ablamm sen galiba kaçamadın .
bende seni öopüyorum kocaman
evet dıptısla fethiyeyi sallyacağız inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hazır ol fıstığım :lepi:
fethiye fethiye olalı böyle buluşma görmemiş olacak:jeyyar:

kaçabilsemm keşkemm:a015: eşim o zaman adanadan yeni dönmüş olacakkk!kaydirigubbakcemile

gelsene canım ya süper olurdu :lepi:

Perşembe günü saat 15:00de
(sonrasında zaman sınırlaması yok)
kaydirigubbakcemile3
Kordondaki Cafe Geniş'de efsunefe ben ve yazgülü buluşuyoruz kızlar kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanGelmek isteyenleri bir bir kucaklarız ve çok mutlu oluruzopuyorumnanaktan
Gelemeyenleride akşamına ekleyeceğimiz buluşma fotoğraflarıyla
:lepi:TAM ORTA YERıNDEN ÇATLATIRIZ:lepi:

Ama fethiye bana çokkkk uzakkkkkkkkkkk bende gelmek isterdimmmm...((senağlamasenağlama

senin eşindemi adanalı derincim benimki adanalıda...

merhaba kızzlarrr!opuyorumnanaktandıptıs ya keşkem gelebilsemmm!a.sdeneyeceğim yine de canım gelmeyi!
guliz evet canım adanalı eşimmm!...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…