Mula///48

ablamm sen galiba kaçamadın .
bende seni öopüyorum kocaman
evet dıptısla fethiyeyi sallyacağız inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:a015: evdekiler artık isyanda. bir müddet buralarda dolanacağım. temmuzda bende fethiyeyi sallarım herhalde.alkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlarrr!opuyorumnanaktan
firstlady çok güzel inşallah görüşebilirizzz!a.s.
efsunnn sallayınn anacııımm benim için de!....

inşallah canım. bu sene leylek oldum. gezmek güzelde eve karşı ayıp olmaya başladı.delikafadulden:1hug:

günayydınn kızlarrrr!opuyorumnanaktan
first lady gez boşverrr yaaa!
bugün bekliyooss buluşma resimleriniii!a.s
ben gelemeyyyommm!....:gitme:

günaydınnn.nasılsınız kızlar?buluşacak arkadaşlar fazla şiddetli sallamayın fethiyeyi üçüncü kattayım.korkuyorum.

bende cuma günü marmarise evimi yerleştirmeye gidiyorum kızlar....:1rolleyes:
çok heycanlıyım :sm_cool:
27 gün sonrada düğünüm var nasipse marmarise gelin geliyorum..
burda defalarca yazdım ama hiç marmarisli birine denk gelmedim varsa elini kaldırsın lütfennn :teytey:

canımmmmmm sende mi ordasınn..
yani ben sana yakına mı gelin oluyorum..
artık bir buluşmada marmarsite yaparız dimi iii :sm_cool:

bende gelemiyorum canlar...geç haberim oldu yaaa.dükkanı bırakamıyacağım.derincim artık bizde sonra buluşuruz.dalamanı sallarız..uçaklar bile düşer....hehehe...

günaydınnn.nasılsınız kızlar?buluşacak arkadaşlar fazla şiddetli sallamayın fethiyeyi üçüncü kattayım.korkuyorum.

okyanusss bacımm nerelerdesinnn?:sm_confused:
sen niye gitmeyyonnn buluşmayaaa!
burcuözge kardeşş illaki niye marmaristen arıyonn gell takıl!vereliniortak
arada biz marmarise geliizzz!...:1rolleyes:

okyanusss bacımm nerelerdesinnn?:sm_confused:
sen niye gitmeyyonnn buluşmayaaa!
burcuözge kardeşş illaki niye marmaristen arıyonn gell takıl!vereliniortak
arada biz marmarise geliizzz!...:1rolleyes:

tamam o zaman anlaştıkkk vereliniortak
aynı bölge en nihayetinde diymi ama :sm_cool:

oyyyy muğlalı bayanlar burdaymışşş sizi görünce içim gitti valla muğla ve marmaris hayranı biri olarakkk..şimdi orda olmak için neler neler vermezdim inşallah temmuz ayının başlarında gelicezz tatile (( erken doğum yapmazsamm tabi )) arkadaşlar ne olur benim yerimede bol bol gezinnn... çok özlemişim oraları mafoldumben:asigim:

tamam o zaman anlaştıkkk vereliniortak
aynı bölge en nihayetinde diymi ama :sm_cool:

he ya burcu belkimm görüşmek de nasip olurrr!a.s
sen evini kur gel de zatii çokkk dışarı da çıkamıyonnn sonnnraa!:sinifsinif:
takılırıızz kardeş kardeşşş!
tuana kızzz temmuzz çokk sıcakk buralarrr :bbo:hamile hamile zorr oluurrr!:teselli:

valla cnm biliyorum çok sıcak ama oranın havasını denizini hiç bişeye değişmem ikinci memleketim benim oralar vallahi dr um izin verirse bir dk durmam burda bir hafta bir haftadırr tadını çıkarmak için oralarınnn opuyorumnanaktan

nereye geliyosunuzz burada!güzeldirrr doğasııı gerçektenn!...a.s

nereye geliyosunuzz burada!güzeldirrr doğasııı gerçektenn!...a.s

biz 97-98 senelerinde marmaris turgut köyde oturmuştuk babayı kaybedince izmire geri döndük ama oralardan kopamadık her sene geliyoruz orhaniyede kalıyoruz bir motelde bol bol geziyoruz gerçekten cennet oralarr özlememek elde değilll :Saruboceq: inşallah gelebilirz bu senede

allahh rahmet eylesin canımm:teselli:!marmarisi bende çok severimmm!...a.s

sağol canımm... valla eşim bugün dese marmarise yerleşelim diye bir dakika düşünmem insanın ömrünü uzatır oralarr ne kadar şanslısınızki orda yaşıyorsunuz izmirde güzel yer izmirliyim ama bazen taş duvar araba gürültüleri yoruyor bunaltıyor insanıı kafamçokkarıştı

bu ne kalabalık ya.herkes coşmuş.derinciğim pc hala olmadı.sık sık giremiyorum.buluşan arkaaşların hiçbiriyle sohbetimiz olmadı.açıkcası çekindim gitmeye.biraz soğuk biriyim galiba.elmde değil.

bu ne kalabalık ya.herkes coşmuş.derinciğim pc hala olmadı.sık sık giremiyorum.buluşan arkaaşların hiçbiriyle sohbetimiz olmadı.açıkcası çekindim gitmeye.biraz soğuk biriyim galiba.elmde değil.

hayırlı cumalarrr kızlarrrr!a.s.
tuana evet canım büyük şehir bazen insanın üstüne üstüne geliyooo!a.s
okyanus özlettin kendinii yaptır artık pc.yi!:sm_confused:
anlıyorum ben seni:1hug: ben gelirsem geleceksin ama bak kızlarr oynayacak birlikte!...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…