- Konu Sahibi fatosfirat
-
ne demek olurmu öyle şey.çok sık sohbetlere katılmadığın için unutmuşum seni.aa.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar hepinize günaydınnn... izmirli kardeşim demek misafirin geliyo Allah kolaylık versin vede sana kocamaaaannnnn bi ev versin belliki sende misafiri seviyosun.. ben gebeş olduğum için bu sene misafire bi dur dedik artık mecburen..... eee herkes nasıl nevar neyokk..:)
anladım beni istemiyosun herhalde.iyi siz buluşun.ben gelmem.
ühühüüühü ağlarım bende bir köşede.
bir pazar günü hepimize ortada kalan bir yere denize gidelim.hem eşlerimiz birbiriyle tanışır,hem biz.önceden bir sorup bir nabız yoklayalım.isterlerse gideriz.istemezlerse hafta içi bir gün biz buluşuruz.
dışarısıda çok sıcak ama çocuklarda sıkılıyorlar içeride benimki daha 7 aylık onun bilem gözü dışarıda 3-4 yaşına gelince ne yaparız bilmiyorummmm
kızlar hepinize günaydınnn... izmirli kardeşim demek misafirin geliyo Allah kolaylık versin vede sana kocamaaaannnnn bi ev versin belliki sende misafiri seviyosun.. ben gebeş olduğum için bu sene misafire bi dur dedik artık mecburen..... eee herkes nasıl nevar neyokk..:)
kızlar buraya foto koysak kızarlarmı?bir göz aşinalığı olurdu..tanışmadan önce az çok tanırdık birbirimizi.
merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
izmirliii kıızzz tabii ki sen de gellll buluşakkk!kaydirigubbakcemile5
guliz demek seninnn çocuk da benimki gibi sokakçı olcekkk!a.s
biz dışarda uyuturduk benimkini uyumazdııı heeççç!:1no2:
aqua hamilelik nasıl gidiyorr canım iyi misin?:CüvCüv:
izmirliii kolayy gelsinn sana ben daha yeni bitirdimm ütülerii canımnmm çıktııı!kafamçokkarıştı
ilk biz görüşsekkk nasıll olurr?:sm_confused:
çünkü benim eşimm yaz da olsa çok yoğun çalışıyorr sınavı falan varrr!....benneyaptımki
merhaba kızlarrr iyi pazarlarrr!opuyorumnanaktan
karakedi merhaba muğla merkezi mi soruyosun canım?:sm_confused:
okyanus uygun bi zaman ayarlayacağım inşallahh!...a.s
merhaba arkadaşlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun....bnde biraz temizlik yaptım yorulmuşum şimdi oturup keyif kahvemi içecem inşallah önce sizlere bir bakayım dedim....bu arada sınav sonuçlarım açıklandı sonunda fena değil bana göre 11 kredi almışım ben bu kadarda beklemiyordum çünkü sınavda çok başım ağrımıştı....inşallah bu iştende yüzümün akıyla çıkarım....
haklısın derin öğretmende önemli ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki herşey torpil.sınavlar yapılıyor sınıflar belirleniyor boş tanıdığın varsa yine istediğin sınıfa yerleştiriyorsun.böyle bir eğitim sisteminde çocuk çok azimli olmalı.inşallah çocuklarımız azimli olurlarda güzel yerlere gelirler.
zehracığım afiyet olsun.alışma turları bunlar.diğer sınavlarda daha başarılı olursun.sende bu azim var ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?