- Konu Sahibi fatosfirat
-
merhaba herkese.zehracığım iyi gezmeler. maşallah nasıl bi leylek gördüysen.hiç yerinde oturmuyorsun.
derin negüzel gezmişsin.yorgunluk oluyo illaki.siz nereye gidiyorsunuz denize.
merhaba kızlar.hoşgeldin zehracığım.sağlık olsunda gez canım espiri yaptım ben.hayırlı olsun eviniz.buranın yaylası meşhur.yaz başlayınca herkesi bi yayla ya gitme telaşı alıyo.
evet haklısın derincim sıcak çekilmiyor..biz kaçgündür üzerimize bahtaniye örterek uyuduk akşamları dışarıda otururken soğuk deyip üzerimize birşeyler aldık havası çok güzel ama insan kalabalık ortama alışınca orası çok sıkıcı geliyor
okyanuss bi türlüü oturamıyorumm yaaa dersinn başınaa ne etcemm bilmemmm!...:a015:merhaba kızlar.hayırlı cumalar.derinciğim bende seni öpüyorum.başladınmı çalışmaya?
sağol zehracım iyiyiz ben.sen nasılsın?hemen bakıyorum elişilerine eminim güzel olmuştur
mutlu hafta sonlarıı kızlarr!a.s.bu yazımın üstüne kimse bir şey yazamamış ya çok normal.kafamçokkarıştı.bu ne ya iyiyiz ben.süperim valla.kusura bakmayın kızlar yazın siz arada geliyolar bana.laelaelaelaelae
merhaba özlemm hoşgeldin?opuyorumnanaktanmrb kızlar bi muğlalı olarak beni de aranıza alır mısınız?
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?