Mula///48

merhaba herkese.zehracığım iyi gezmeler. maşallah nasıl bi leylek gördüysen.hiç yerinde oturmuyorsun.
derin negüzel gezmişsin.yorgunluk oluyo illaki.siz nereye gidiyorsunuz denize.

günaydın arkadaşlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli...aşkolsun okyanuscuğum ben okadar çok mu geziyorum....şu sıralar köye necbur gitmek zorundayız gibi artık yaz boyunca hafta sonları orda olacaz allah izin verirse...oraya ev yaptık yeni onu yerleştirme telaşındayız artık az bir şey kaldı ellektriğin salınmasını bekliyoruz.......çok sıkıcı birkaçgün geçirdim amcamlardaydım resmen açık cezaevi :1no2:

günaydınn kızlarrrr!opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn zehraaaa!
herşeyy aynıııı buralardayızzzz!....

merhaba kızlar.hoşgeldin zehracığım.sağlık olsunda gez canım espiri yaptım ben.hayırlı olsun eviniz.buranın yaylası meşhur.yaz başlayınca herkesi bi yayla ya gitme telaşı alıyo.

merhaba kızlar.hoşgeldin zehracığım.sağlık olsunda gez canım espiri yaptım ben.hayırlı olsun eviniz.buranın yaylası meşhur.yaz başlayınca herkesi bi yayla ya gitme telaşı alıyo.

sıcaktan bayılınca tabee gidecekk yer arıyooo insanlarrrr!...

evet haklısın derincim sıcak çekilmiyor..biz kaçgündür üzerimize bahtaniye örterek uyuduk akşamları dışarıda otururken soğuk deyip üzerimize birşeyler aldık havası çok güzel ama insan kalabalık ortama alışınca orası çok sıkıcı geliyor

valla ben sevmiyorumm o kadar doğayla iç içe olmayıı!:1no2:
burasıı yeterliii bence!...a.s

bende sevmiyorum şehir kalabalığına alışınca öyle yerlerde canım çok sıkılıyor benimde.köylerden geçerken bile orda yaşayan insanların yerine koyuyorum kendimi.yok diyorum ben yapamam.ama onlarda alışmış işte.burlarda yapamazlar.

hayırlııı cumalarrrr arkadaşlaarrrrr!opuyorumnanaktan
hepiniziiii öpüyoruummmm!...

merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?ben yorgunum çarşıya gidip geldim elişi için malzeme aldım geldim sıcakta çok kötü oldum birazdanda komşu gelecekmiş o gelmeden bir bakayım dedim....bu ara kendi el emeklerimiz bölümünde yaptığım son işleri koydum bakmak isterseniz iyi veya kötü eleştrileriniz bekliyorum

sağol zehracım iyiyiz ben.sen nasılsın?hemen bakıyorum elişilerine eminim güzel olmuştur

bu yazımın üstüne kimse bir şey yazamamış ya çok normal.kafamçokkarıştı.bu ne ya iyiyiz ben.süperim valla.kusura bakmayın kızlar yazın siz arada geliyolar bana.laelaelaelaelae

bu yazımın üstüne kimse bir şey yazamamış ya çok normal.kafamçokkarıştı.bu ne ya iyiyiz ben.süperim valla.kusura bakmayın kızlar yazın siz arada geliyolar bana.laelaelaelaelae
mutlu hafta sonlarıı kızlarr!a.s.
okyanuscuğumm sıcaklarr hepimizi etkiliyorr gerçektenkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…