Mula///48

sağolun arkadaşlar bende iyi olmaya çalışıyorum...ayağımda pek bir değişiklik yok....evet okyanuscuğum dün doğum günümdü sağol kutladığın için seninde doğum günün kutlu olsun ..kızınla eşinle ve tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu bir ömür di,lerim canım..........................dün içim çok buruktu ben böyle günlerde çok dikkatliyimdir hatırlatıcıma kaydederim sevdiklerimin özel günlerini ve mutlakada kutlarım .......malasef dün benimkini kutlayan bile olmadı 3 arkadaşım kutladı am benim yakın arkadaşım dediklerim unuttular çok üzüldüm.........ama anladımki kimseye hakketiği değerden fazlasını vremeyeceksin..................

günaydın şeker ben iyi olmaya çalışıyorum çok fazla halsizlik var kafamı yastıktan kaldırmasam o kadar hoşuma gidiyor yattıkçada daha kötü oluyorum sen nasılsın

geçmiş olsun canım bunlar güzel rahatsızlıklar rabbim daha kötüsünü vermesin bu rahatsızlığın sonunda inşl bebiş olacak nur topu gibi

yaa okyanuscum bende aslında doğum günümü kutlamam aslında takılırım bazen neyini kutlayacam bir yaş daha yaşlanıyorsun diye ama ne bileyim ben onlara bu değeri verirken bende onlardan aynısını beklemişim farketmeden aslında haklısın takmayacaksın ama şöylede karar aldım artık bende kutlamayacağım artık onların özel günlerini.............

zehra dün senin doğum gününmüş galiba.kutlu olsun canım.nice mutlu senenlere.bugünde benim doğum günüm.

günaydın şeker ben iyi olmaya çalışıyorum çok fazla halsizlik var kafamı yastıktan kaldırmasam o kadar hoşuma gidiyor yattıkçada daha kötü oluyorum sen nasılsın
zehracığıımm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım benim!:1hug:
okyanuscuuumm seninde canım nice mutlu yıllar dilerim!:1hug:
zehracığımm insanlar bazen çok vefasız olabiliyor takılma bunlara boşveerrrr!:umursamaz:
benimkini kocam bilemm unutiii yaaa!!!:umursamaz:
yazgülü sana da geçmiş olsun canım eee annee olmak kolay değilll!!!opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnn....nasılsınız?.......sağol derincim artık takmamaya karar verdim canım....

muğlalılaaa napıpdurusuunuzzz???opuyorumnanaktan
bugünn işlerim vardı cv hazırladıkk kocemmlennn!!!kaydirigubbakcemile
iş başvurusu yapıpppduruummm emme allııvverecekklee mii bakemmm???:1rolleyes:

muğlalılaaa napıpdurusuunuzzz???opuyorumnanaktan
bugünn işlerim vardı cv hazırladıkk kocemmlennn!!!kaydirigubbakcemile
iş başvurusu yapıpppduruummm emme allııvverecekklee mii bakemmm???:1rolleyes:

allah iyiliğini versin emi hiç gülcem yoktu...artık sende muğlalı olmuşsun bu yazılarınla tastiklenip onaylandı......inşlh istediğin işe girersin canım....

zehraa gıı ben onüç yıldır muğlda yaşayıpduruumm gariii!kaydirigubbakcemile2
ben olmeyem de kim oluveerrrsinnn????:icecream:

slm kızlar.iyiyim zehracım bende.derinim inşallah girersin bir işe.evde oturmak beni de çok sıkıyor.çok iyi karar vermişsin.hem şiveyide kapmışsın bulursun tez zamanda iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…