Mula///48

sağol canım iyiyiz tuba ya slm söyle gördüğünde biran önce dönsün aramıza.....halsizliğin sıcaktan oluyordur artık az kaldı şurda 1 ay sonra kış gelmeye başlıyacak sabret biraz inşlh allah izin verirse bebek çok sıcakta doğmayacak demi o yönde şanslısın

bu akşam bi aksilik çıkmazsa hep birlikte dışarıya çıkacaktık slm söylerim ayy güzelim evden dışarı çıkmıyorum ki sürekli klima açık allah nasip ederse o günleri 15 nisanda doğum

iyi geceler kızlarrr!!opuyorumnanaktan
bugün çok yanmışımm yaaa!!:1shok:
kakao yağı sürdümm mahvoldummm!!!benneyaptımki

slmmmmmmmmmm canlarrrrrrrrrrr nihayet gelebildim ha taşındım ha taşıncam derken taşındım sonunda nasıl yerleşcem derken şükür yerleştim sonunda net bi bağlansın derken oda bağlandı şükür kavuşturanaopuyorumnanaktan ne var ne yok nasılsınız zehra dizin nasıl oldu? umarım eski ağrısı kalmamıştır. Okyanuscum sen nasılsın cimcime nasıl? derincim ya sen canım anam sağlık memuru gibi oldum yawwww:roflol::roflol: sizleri özledim arkadaşlar iyiki varsınız kendinize cici bakın görüşürüz artık

günaydınnnn kızlar.tubacım hoşgeldin.geçmiş olsun iyeyim.atlattın taşınma işinide.nerde evin istediğin yerde oldumu?anlat biraz.
derin ben duymadım inliceyi.göceğe gidiyoruz ama orayıes geçmişiz hayret.bizde dün marmarise gittik.yorulduk ama değdi.ben çok seviyorum orayı.

kızlarr selammm!!opuyorumnanaktan
bugün doktordaydık kız ishal oldu!:a015:
sabahtan beri yeni oturdum!
misafirlerim de gitti!
yorulmuşummm!!!kafamçokkarıştı

aman onlar hasta olmasın yaaaaaaaa.bugün bende çok yoruldum.çarşıya gittim faturaları ödemeye.eve geldim komşular merdivenleri yıkayalım dediler akşam olmuş yedi buçuk gıcık oldum.

yok tutmuyoruz herkes sırayla siliyor normalde ama yaz olunca yıkayalım dediler.normalde biz ikinci kata kadar siliyoruz.onlar bire kadar.

iyi geceler kızlar herkez perişan olmuş bugün anlaşılan geçmiş olsun derincim içirebilirsen kuru çay içir birebir hemen keser ishali ama çocuk olunca biraz zor içirmek problem oluyor ama dene derim
okyanuscum bugün bende baya bi dolaştım bankalar arası postane filan bune kalabalıkdır arkadaş postanede sıra aldım 100 kişi vardı önümde:roflol: neyse otogarda da varmış sonra oraya geçtim ALLAH'tan 4.30 itibariyle bitirebildim:) yarında bakalım nüfusa git ordan okula git oğlanın kayıt işi için koşuşturucam bakalım onuda hallettimmi oh diycektim ama akşamınada annem gidecek onu yolcu edicez ben yine oh diyemiycem salya sümük:çok üzgünüm: durumlar böyle işte canım evim taşyakada ilk etapta anlayamamışız ama biraz yukardaymış ev ama olsun hiç değilse deniz manzaralı bi balkonum var:içelim: katta tek daire baya büyükmüş gibi düşünüyor insan ama ufak sayılabilecek şekilde zor sığdım diyebilirim çünki kocaman kocaman nerdeyse teras olmaya yakın 3 tane balkon var balkonlar büyük olunca odalara fazla yer kalmamış yani tam cadde üstü güzel yani öyle iştea.söptüm şekerler iyi gecelera.s.

günaydın kızlar.tuba hangi okula gidecek oğlun?zor bu işler ya.seneye gidecek benim kız şimdiden tasalanıyorum.yukarlardan tuttuğunuza göreölüdeniz yolundasınız galiba canım?güle güle oturun.burdaki evler normalden küçük gerçekten.sığmak zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…