- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.141
günaydınnn kızlarrr.derin çocuğu gezenti yapmışsınız iyice.oturmuyo diye hiç dert yanma canım.
günaydıınnnnnnnnn nasılısınız?bak birde bana çok geziyon diyonuz derinin benden kalır yanı yok hatta benden daha çok gezer oldu.....köyceğizde o festivale gitmiş aykut oral orda ölü bulunmuş çok üzüldüm...allah rahmet eylesin
günaydıınnnnnnnnn nasılısınız?bak birde bana çok geziyon diyonuz derinin benden kalır yanı yok hatta benden daha çok gezer oldu.....köyceğizde o festivale gitmiş aykut oral orda ölü bulunmuş çok üzüldüm...allah rahmet eylesin
seninde kalır yanın yok canım derinden.ama olsun sağlık olsun gezmek güzel.aa ordamı ölü bulunmuş neden ölmüş ben seyretmedim.:1no2:
sormaktan bıkmadım bıkmıycammmm,
koca marmariste bana arkadaş olacak bir allahıın kulu yokmu yahu KK dan........
günaydın kızlarrrr.maşallah zehracım evet hiç gezmiyorsun sen.bu arada ayağın nasıl oldu?
burcu özge takıl sende buraya elbet bir gün marmarisli biri gelir.bak biz fethiyeden kaçççççç kişi olduk.kaydirigubbakcemile2
marmariis merkezde oturuyorum canım :1hug:yok sanırım burcu özge marmariste olan burda bizim çoğumuz farklı ilçelerdeyiz ama hepimizin buluşma noktası burası bak senide bekleriz buraya.........marmarisin neresinde oturuyorsun benim kuzenim oturuyor orda sezonluk geçiyorlar kışın antalyaya gidiyorlar
günaydın kızlarrrr.maşallah zehracım evet hiç gezmiyorsun sen.bu arada ayağın nasıl oldu?
burcu özge takıl sende buraya elbet bir gün marmarisli biri gelir.bak biz fethiyeden kaçççççç kişi olduk.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?