Mula///48

günaydın kızlarrr!opuyorumnanaktan
dün akşam köyceğizdeydik film festivalinde!
açık havada sinema keyfi yaptık güzdeldi!a.s

günaydıınnnnnnnnn nasılısınız?bak birde bana çok geziyon diyonuz derinin benden kalır yanı yok hatta benden daha çok gezer oldu.....köyceğizde o festivale gitmiş aykut oral orda ölü bulunmuş çok üzüldüm...allah rahmet eylesin

günaydınnn kızlarrr.derin çocuğu gezenti yapmışsınız iyice.oturmuyo diye hiç dert yanma canım.

yokkk beee ben bu sene geziyorummm...
senelerdir tıkıldımm kaldım burda!
kız doğuştan kudurukk benimmmm...hihoyyyt

seninde kalır yanın yok canım derinden.ama olsun sağlık olsun gezmek güzel.aa ordamı ölü bulunmuş neden ölmüş ben seyretmedim.:1no2:

seninde kalır yanın yok canım derinden.ama olsun sağlık olsun gezmek güzel.aa ordamı ölü bulunmuş neden ölmüş ben seyretmedim.:1no2:

benneyaptımkibenneyaptımk aşkolsun okyanuscum ben ne geziyorumki 15 gün oldu evden çıkmayalı:1no2:aykut oral neden öldüğü belli değildi ben izlediğimde sonra söylendiysede ben duymadım canım........

sormaktan bıkmadım bıkmıycammmm,
koca marmariste bana arkadaş olacak bir allahıın kulu yokmu yahu KK dan........

yok sanırım burcu özge marmariste olan burda bizim çoğumuz farklı ilçelerdeyiz ama hepimizin buluşma noktası burası bak senide bekleriz buraya.........marmarisin neresinde oturuyorsun benim kuzenim oturuyor orda sezonluk geçiyorlar kışın antalyaya gidiyorlar

günaydın kızlarrrr.maşallah zehracım evet hiç gezmiyorsun sen.bu arada ayağın nasıl oldu?
burcu özge takıl sende buraya elbet bir gün marmarisli biri gelir.bak biz fethiyeden kaçççççç kişi olduk.kaydirigubbakcemile2

:1rolleyes:sağol canım ayağımın nasıl olduğunu bende anlayamıyorum.....hareket etmediğim için çok fazla ağrı hissetmiyorum ama bu aradada hareketsizliğe alıştığım için biraz iş yapsam yoruluyorum....ayağımın durumu artık haftaya belli olacak gezmeye başladığımda:dance::1hug:

yok izmire gitmiyeceğim ayağımda olan bir ağrı vardı dizde ayrı o geçmezse röntgen çekip yollayacam...haftaya hareket yasağı kalkıyorya şöyle bir çarşıyı alt üst ederim herhalde

marmariis merkezde oturuyorum canım :1hug:

burda öyle sokağa çıkılıp arkadaşbulunmuyorki bende KK aracılıpıyla bulurum belk diye düşündüm ama her memleketten var bir burdan yok......:çok üzgünüm:

zehracım sen yinede yavaş yavaş gezmeye başla birden yüklenme canım.
burcuözge marmaristende yazan old burda ama işte tekrarı gelmedi önceki sayfalarda bir araştırma yap istersen.

iyi akşamlarr ve mutlu hafta sonlarıı kızlarr!opuyorumnanaktan
hafta sonu yine doluyum misafirlerim var!kaydirigubbakcemile2
kızmayın emmeee yine gezmek zorundayım mecburen arkadaşlarla bereberrrr!!
sizler neler yapıyorsunuzz çookk öptüm hepşnizi!
burcuözge boşverr kardeş yaa takıl belki zamanla çıkar birilerii!!zemuszemus

günaydınnnnnnnn.....arkadaşlar nasılsınız ?pc deli etti beni bugün google da sorun var galiba.......derincim gez bakalım bizim yerimize de gez bari........bugün çok sıkıcı bir gün tam eve hapis oldum....yan komşunun düğünü var konuşmuyoruz bir yandan onların gürültüsünü çekiyorum bir yandan sabah sabah yemek kokusu midemi bulandırdı.....evimizin öbür yanındada ufak bir mezarlık var ordada cenaze defnediyorlar o yine tanıdık biri....anlıyacağınız iki tarafım dolu haliyle balkon sefasıda yapamıyacam..çıkıp otursam bizi izliyor derler tam eve hapis. oldum

evet zehracım sorun vardı bugün nette.bende giremedim bir süre.buranın düğünlerinin maşallahı var sabah bi başlıyor yemek kokuları akşama kadar.tam yorgunluk valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…