Mula///48

slm okyanuscum hoşgeldin canım evine...tuba hiç uğramadı neden bilmiyorum...gezim çok güzeldi yorgunluk hariç koştura koştura gezdik yetiştirmek için birde otabüste çocuk sesi rahatsız etti beni ufak çocuklarla gelmişler ağlayan bir yanda bağıran biryandan ama orayı görmek herşeyi unutturdu gidip görülecek yermiş yani...

günaydınnn.zehracım leylek sizin evin üstünde uçup duruyor galiba maşallah iyi geziyorsun.derin sende kaybolma ortalardannn.

selam kızlarrr...opuyorumnanaktan
ben bugün doktora gittim.
şeker yüklemesi yaptırdım.
şekerim sınırda çıktı yarın yine gideceğim.:sinifsinif:
birde üstüne doktor sarhoş gibiydi çocuk kız dedi sonra açmıyo dedi bundan önce hep erkekti dedik göremiyorum bacakları kapalı dedi bu seferde..fisfisfis
yarın tekrar bakacak bakalım!!!benneyaptımki

haha derincim senin çocuk cinsiyet değişikliğimi yaptı acaba sıkıldıda..geçmiş olsun okyanus senin cinsiyet nezamn belli oluyor merak etttim

slm kızlar.nasılsınız?derinciğim inşallah bugüngü sonuçların normal çıkar canım.bende bugünlerde gidicem bakalım doktora.gösterirse benimkide öğrenirim cinsiyetini.siz şok olmuşsunuzdur kız deyince.hayret bu kadar nasıl şaşırabiliyorlar ??????

slm arkadaşlar nasılsınız?ben bugün 2 tane halı yıkadım yavaştan başladık yıkamaya yoruldum ...bir bakayım dedim uyumayı düşünüyorum hareketli bir gece ve sabah geçti...uykumu alamadım...gece 1 gibi dükkanın alarmı çaldı annemle babam bir telaşla gittiler allahtan bir şey yokmuş o sırada babam cüzdanını düşürmüş farketmemiş sabah birde onu anlayınca bizi bir arama tuttu bütün kredi kartlar kimliği bütün önemli eşyaları gitti yani ama bulundu sonuda sabah gazete dağıtan biri dükkanın önünde bulmuş yine bizim köydenmiş sanırım ogetirdi çok sevindik.....çok konuştum yine sanırım okyanuscum içinden seninde oğlan olcakmış gibi geçiyor hayırlısı merakla bekliyorum..

günaydın arkadaşlar...opuyorumnanaktan
dün sabahtan akşama kadar ayaktaydım çok yorulmuşum..
sabah hastaneye gittim öğlene kadar ikinci şeker yüklemesiyle uğraştım!
birde aç aç duruyosun neyseki korkulacak bişey çıkmadı.
bebek erkekmiş arkadaşlar doktorun son kararı!kaydirigubbakcemile3
neyse hepimiz için sağlıklı ve de hayırlısı olsun....

günaydın kızlar.çok geçmiş olsun derinciğim sevindim bişey çıkmamış.iyi bari karar verebilmiş doktorun.zehracım sizede geçmiş olsun bu devirde cüzdanınız bulunmuş ucuz atlatmışsınız.önümüzdeki hafta gidicem doktora cinsiyetini o zman öğreniriz herhalde.banada herkes erkek diyor ama bakalım hayırlı ve sağlıklı doğsunda.

günaydın kızlarr...opuyorumnanaktan
okyanus merhaba canım.
zehracığım geçmiş olsun size canım bulunmuş cüzdan.
okyanus hayırlı evlat nasip etsin Allahım cinsiyeti çok da önemli değil.
tubayı merak ediyorum iyi mi acaba?

slm kızlar.cinsiyet gerçekten önemli değil canım sağlıklı doğsunda.tubayı hamilelik çarptı herhalde takılmıyor artık buralara.

selam arkadaşlar ben muğlalı değilim evlendim eşim buralı olduğu için 1 senedir dalamanda oturuyorum ve kimseyi tanımıyorum hala varmı aranızda dalamanda oturann

günaydınnnn.anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar.ysmn37 ben çok iyiyim sen nasılsın?derin genelde uğruyor birkaç gündür uğramadı.bırakmaz bizi.:1hug:

sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun. teşekkürler okyanus bende çok iyiym geldiğinde karşılarıs tanışırız artık onunlaaalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…