• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

evet canım yaa nereye gitti bu arkadaşlar havalar ısınınca oturan yok sanırım pc nin başına...derinde yok

iyi hafta sonları kızlarrr!a.s.ben temizlik yaptım:1rolleyes: eşim okulda çalışmaya gitti!yoruldum ama yine de yapılacak bişeyler var aklımda!:a015:henüz biz deniz sezonunu bile açamadık valla!sizler neler yapıyorsunuz?...:sm_confused:

iyi akşamlar ben gezmeye gidiyorum arkadaşlar yarın gece anca gelirim..marmarise gidiyorum ordanda yarın muğlaya geçecez gelince görüşürüz

kolay gelsin derinciğim sana.biraz geç oldu ama.bizde açmadık henüz deniz sezonunu.su soğuktur diyoruz ama.giren çoktur herhalde.ben bugün çarşıya gittim.uzun bir yürüyüş yapmış oldum.kızım da sağolsun hiç dırdır bitmiyor.çok yoruldum.
zehracığım hayırlı yolculuklar iyi gezmeler.marmaris harikadır şimdi.çok seviyorum orayı ben.

iyi akşamlar ben gezmeye gidiyorum arkadaşlar yarın gece anca gelirim..marmarise gidiyorum ordanda yarın muğlaya geçecez gelince görüşürüz

kolay gelsin derinciğim sana.biraz geç oldu ama.bizde açmadık henüz deniz sezonunu.su soğuktur diyoruz ama.giren çoktur herhalde.ben bugün çarşıya gittim.uzun bir yürüyüş yapmış oldum.kızım da sağolsun hiç dırdır bitmiyor.çok yoruldum.
zehracığım hayırlı yolculuklar iyi gezmeler.marmaris harikadır şimdi.çok seviyorum orayı ben.

zehracığım iyi gezmeler canımopuyorumnanaktan!okyanus bi senle ben kaldık burda denize girmeyen mafoldumben

bugün gittik denize derinciğim ama su soğuk bana göre değil canım.benim kız çıkmak bilmedi tabii.

senin de mi benim gibi soğuğa tahammülün yok kardeş ya:1shok:!bende su soğuk olunca girmek istemiyorum :1no2:benim kız da su delisi ne zaman denize gideceğiz diye soruyor!...kaydirigubbakcemile2

senin de mi benim gibi soğuğa tahammülün yok kardeş ya:1shok:!bende su soğuk olunca girmek istemiyorum :1no2:benim kız da su delisi ne zaman denize gideceğiz diye soruyor!...kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnn.yok soğuk suda nefes alamıyorum.benim kızıda zorla getirdik çıkmıyor sudan.sabah kalktı yine başladı denize gidelim demeye.yıkanmayı hiç sevmiyor ama dediğin gibi benimkide su delisi.:1rolleyes:

merhaba kızlarr :)) derin55 canım kısmetse eylül başı gibi doğum olucak... bakalım sağlıkla gelsind ebekliyoruz kızımızı :))) bodrumda yaşamanın dayanılmaz ağırlığı gelmeye başladı üstümüzee misafirler atlamaya başladı bize :))) çok yoğun bir haftasonuydu.... sizler neler yaptınız kızlarrr :))

kızlar uzak kaldım biraz.umarım iyisinizdir.biraz misafirim vardı.abimler falan geldiler izmirden.çoluk çocuk kalabalıktık 2-3- gündür.annemde daha buralarda.onunla ilgileniyorum pek oturamadım pc ye.deniz sezonunu açtık bizde dün.sarı germedeydik.dalgalı ve soğuktu biraz ama güzeldi.efe hasta olacak diye korktum.ama şimdilik iyi.allah korusun..bir hafta sonu sarı germede buluşsak ya?

merhaba kızlarrrr.Allah misafirsiz bırakmasın hiçbirimizi.yazın hatırlansakta :)).sarı germe neresi acaba?eşime bir sorayım.yakınmı bize.benim tek başıma gelmem çok zor.eşimlede sadece pazarları gezebiliyoruz.sıcaklar boğsada bazen yazın güzelliğine doyum yok.

okyanuscum sarı germe fethiyeye 20-25 km.falan sanırsam.derinin gelmemesi mümkün değil dalamandan 10 dk.gelmem derse kızacağım bak ona.bir pazar eşlerle falan toplaşalım orda olmazmı?

günaydınnnnn.yok soğuk suda nefes alamıyorum.benim kızıda zorla getirdik çıkmıyor sudan.sabah kalktı yine başladı denize gidelim demeye.yıkanmayı hiç sevmiyor ama dediğin gibi benimkide su delisi.:1rolleyes:

kızlarr merhabalara.s.!okyanus benim kız banyoyu da çok seviyora.s çocuk balık olarak gelecekmiş yanlış doğmuş!fisfisfisaqua hayırlısıyla doğsun arkadaşım yazın hamilelik zor en sıcak zamanlarda koca göbişinle dolaşacan canım ya!opuyorumnanaktan
izmirli sarıgermede mi buluşuyoruz anlamadım :sm_confused:gelirim büyük ihtimalle hazırlarız pastaları börekleri iyi olur aslında!...kaydirigubbakcemile2

derincim sağol tatlım daaaaaaa çok kızdımşimdi sizee siz ne güzel toplanıcaksınızzz ya ben naapıcammmmmm :(((((((

ayy valla ne güzel tanışırız.kaynaşırız.kocişlere bi sorun bakalım akşam ne diyecekler.benimkine şimdi sordum tamam olur gideriz dedi.muğla topiği buluşalım diyoruz bir hafta sonu gidermiyiz dedimde grup desene şuna diyor topik lafı bozarmış onu.delikafadulden

ayy valla ne güzel tanışırız.kaynaşırız.kocişlere bi sorun bakalım akşam ne diyecekler.benimkine şimdi sordum tamam olur gideriz dedi.muğla topiği buluşalım diyoruz bir hafta sonu gidermiyiz dedimde grup desene şuna diyor topik lafı bozarmış onu.delikafadulden

biz bu dönemi atlatalım da canıma.s eşimin sınavları falan bitsin ona göre bakalım!...:içelim:

a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?ben çok yoğunum bugünlerde hafta sonu mugla fethiye arası gezdim 1 gün içinde çok yoruldum...bugünde sergi için yaptıklarımı götürdüm bir sürü ahşapı taşımak çok zor geldi dolmuşla..yarın inşallah saat 17.30 dada sergimiz var beklerim sizleride...uzak olan arkaşlarada resimlerini gösteririm çekebilirsem inşllah...:teytey:

ellerine sağlık canım ne güzel uğraşıcak bişiylerin var... evet mutlaka resim koy görelim bizde.. benim gelme şansım yok ama görmeyi çokk isterim....

Back
X