- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
evet canım yaa nereye gitti bu arkadaşlar havalar ısınınca oturan yok sanırım pc nin başına...derinde yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar ben gezmeye gidiyorum arkadaşlar yarın gece anca gelirim..marmarise gidiyorum ordanda yarın muğlaya geçecez gelince görüşürüz
kolay gelsin derinciğim sana.biraz geç oldu ama.bizde açmadık henüz deniz sezonunu.su soğuktur diyoruz ama.giren çoktur herhalde.ben bugün çarşıya gittim.uzun bir yürüyüş yapmış oldum.kızım da sağolsun hiç dırdır bitmiyor.çok yoruldum.
zehracığım hayırlı yolculuklar iyi gezmeler.marmaris harikadır şimdi.çok seviyorum orayı ben.
bugün gittik denize derinciğim ama su soğuk bana göre değil canım.benim kız çıkmak bilmedi tabii.
senin de mi benim gibi soğuğa tahammülün yok kardeş ya:1shok:!bende su soğuk olunca girmek istemiyorum :1no2:benim kız da su delisi ne zaman denize gideceğiz diye soruyor!...kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnn.yok soğuk suda nefes alamıyorum.benim kızıda zorla getirdik çıkmıyor sudan.sabah kalktı yine başladı denize gidelim demeye.yıkanmayı hiç sevmiyor ama dediğin gibi benimkide su delisi.:1rolleyes:
derincim sağol tatlım daaaaaaa çok kızdımşimdi sizee siz ne güzel toplanıcaksınızzz ya ben naapıcammmmmm((((((
ayy valla ne güzel tanışırız.kaynaşırız.kocişlere bi sorun bakalım akşam ne diyecekler.benimkine şimdi sordum tamam olur gideriz dedi.muğla topiği buluşalım diyoruz bir hafta sonu gidermiyiz dedimde grup desene şuna diyor topik lafı bozarmış onu.delikafadulden
biz bodruma uğruyoruz arada a.sbirgün kısmet olursa senle de buluşuru!...:1hug: