• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.bugün yorucuydu benim için gece kızım ateşlendi :a015:gündüz acile gittik ilaçlarını aldık a.sdaha sonra göceğe doğru gittik arkadaşlarla piknik yaptıkkk!nihayet denize adım attımkaydirigubbakcemile4 su çok güzeldi ama ben eskisi kadar yüzme meraklısı değilim nedense!...CADIARZU

iyi akşamlar derinciğim...geçmiş olsun kızına salgın bu herhalde bütün çocuklarda benimde kuzenim yatmadı gece ateşlendi çok ağladı şurubunu zor içirdik dikkat et artık havalar şaşırtıcı...ne güzel gezmişsin biz daha gidemedik bu gidişlede zor gerçi ben 2 senedir denize hiç girmiyorum gitsekte ama piknik yapmayı seviyorum..göcek güzel yerdir gerçi ben fethiyeli olduğum halde görmedim sadece muğlaya giderken gördüm ama yinede güzel....

teşekkürler zehracığıma.s. benimki de ilaçları zorla içti:a015: acilde de sürekli ağladı normalde bu kadar huysuzluk yapmazdı ama ateşlenince de çok huysuz oluyor çocuklar!....a.s
göcek koyları güzel oluyora.s bizde seviyoruz ama çok fazla sivrisinek var!...:1shok:

günaydınnnnnnn iyi haftalar arkadaşlar....sıcak bir günle başladık haftaya temmuz ağustosta ne yapacağız bilmiyorum..nerelerdesiniz, burayı boş bırakmayın arada uğrayın

merhabalar.bugün çok sıcak gerçekten zehracığım.Allah dışarda çalışanmların yardımcısı olsun biz evde dert yanıyoruz.derinciğim çok geçmiş olsun.şimdi iyidir umarım kızın.

merhabalar.bugün çok sıcak gerçekten zehracığım.Allah dışarda çalışanmların yardımcısı olsun biz evde dert yanıyoruz.derinciğim çok geçmiş olsun.şimdi iyidir umarım kızın.

okyanus teşekkürler canım a.s.iyi şimdi çok şükürrr!...a.s

merhaba kızlar.nerelerdesiniz?uğrayan yok artık.benim pc bozuldu eskisi gibi sık giremiyoum.

merhaba okyanusum valla kimsecikler gelmiyo bu aralar:a015:!yaptır hemen pc.yi ya!ben bakınıyorum her zamanki gibi buralardayım aynı herşeyyy!...kaydirigubbakcemile2

derinciğim ikimiz demirbaş olduk senle.kaydirigubbakcemile3.pc çöktü herhalde.hiç açılmıyor artık.en çok fotolara üzülüyorum.inşallah bişey olmaz.eşim işten fırsat bulup bi bilgisayrcı çağırırsa yapılacak.
ee sıcaklarla boğuşmaya başladık artık.ısınmadı havalar derken.benim kıza balkona su koyduk aklına geldikçe çıkıp oynuyo.senin kız nasıl?

derinciğim ikimiz demirbaş olduk senle.kaydirigubbakcemile3.pc çöktü herhalde.hiç açılmıyor artık.en çok fotolara üzülüyorum.inşallah bişey olmaz.eşim işten fırsat bulup bi bilgisayrcı çağırırsa yapılacak.
ee sıcaklarla boğuşmaya başladık artık.ısınmadı havalar derken.benim kıza balkona su koyduk aklına geldikçe çıkıp oynuyo.senin kız nasıl?

okyanus gerçekten öyle olduk haa!:uhm:kimseler uğramaz oldu!bu eşler zaten işlerine gelene fırsat buluyolar ancak!:olmaz:inşallah gitmemiştir fotolar!benimki de küveti doldurturuyo dün buna can yeleği aldık onunla giriyo küvete bilekaydirigubbakcemile3!şimdi de şişme havuz istiyo alacaz sanırım!kaydirigubbakcemile2...su parasından battık anlayacağınn!...:a015:

merhaba ben geldim nasılsınız..neler yaptınız gerçekten havalar çok sıcak allah dışarıda çalışanlara kolaylık versin...ohhh sizin bıcırıklar ne güzel suyla oynuyorlarda hasta olmasınlar allah korusun sonra dikkat edin yinede...benimde bugün misafirlerin vardı kurstan arkadaşlar geldi bu saate kadar oturduk çok eğlenceliydi bol bol sohbet ettik ama çok yorulmuşum şimdi farkettim ayağımın üzerine bassamıyorum...olsun ama allah eksikliklerini göstermesin arkadaş olmassa bu dünyanın tadı olurmu hiç demi....

sorma derinciğim bu kızlar balık olacaklarmış ama yalnış doğmuşlar. benim kızada almıştık havuz öbür evdeyken onu dolduruyordum.burda henüz doldurmadım çok zor oluyor çünkü.senin bahçede güzel olur.bim varsa orda yarın havuz satılacak tavsiye ederim.dayanıklı.biz geçen senelerde denizede götürüyorduk.denizden korkuyo diye onu dolduruyorduk.
zehracığm sen nasılsın?misafir güzel ama yoruluyo gerçekten insan.iyi dinlenmeler canım.bildiğin iyi birbilgisayarcı varsa bildirsene bana.biz burda pek bir yer tanımıyoruz.eşimde ilgilenemiyo.herkeside eve çağırmak olmuyor.

sorma derinciğim bu kızlar balık olacaklarmış ama yalnış doğmuşlar. benim kızada almıştık havuz öbür evdeyken onu dolduruyordum.burda henüz doldurmadım çok zor oluyor çünkü.senin bahçede güzel olur.bim varsa orda yarın havuz satılacak tavsiye ederim.dayanıklı.biz geçen senelerde denizede götürüyorduk.denizden korkuyo diye onu dolduruyorduk.
zehracığm sen nasılsın?misafir güzel ama yoruluyo gerçekten insan.iyi dinlenmeler canım.bildiğin iyi birbilgisayarcı varsa bildirsene bana.biz burda pek bir yer tanımıyoruz.eşimde ilgilenemiyo.herkeside eve çağırmak olmuyor.

iyiiym okyanuscuğum sağol...yaa bildiğim bilgisayarcı yok bizimkini komşunun oğlu yapıyordu oda askere gititi bizde kaldık ortada....bizimkinede format atılması gerekiyor ama bildiğimiz bir yer yok...komşunun oğlu muğla makasında tuana net diye var size en yakın ama nasıl bir yer olduğunu tam bilniyorum canım yine araştırın.......:teytey:

sağol okyanuscuğum yarın bi bakalım fırsat olursa....a.s

Back
X