- Konu Sahibi fatosfirat
bende bimle şoka yakınım canım.sen nerde oturuyorsun?
canım merhaba bende yeni yapılan garanti bankasının arkasında oturuyorum yakınız o zaman birbirimizezemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bimle şoka yakınım canım.sen nerde oturuyorsun?
canım merhaba bende yeni yapılan garanti bankasının arkasında oturuyorum yakınız o zaman birbirimizezemuszemus
merhabalar.bugün çok sıcak gerçekten zehracığım.Allah dışarda çalışanmların yardımcısı olsun biz evde dert yanıyoruz.derinciğim çok geçmiş olsun.şimdi iyidir umarım kızın.
merhaba kızlar.nerelerdesiniz?uğrayan yok artık.benim pc bozuldu eskisi gibi sık giremiyoum.
derinciğim ikimiz demirbaş olduk senle.kaydirigubbakcemile3.pc çöktü herhalde.hiç açılmıyor artık.en çok fotolara üzülüyorum.inşallah bişey olmaz.eşim işten fırsat bulup bi bilgisayrcı çağırırsa yapılacak.
ee sıcaklarla boğuşmaya başladık artık.ısınmadı havalar derken.benim kıza balkona su koyduk aklına geldikçe çıkıp oynuyo.senin kız nasıl?
ben geldım ben geldim bööö
sorma derinciğim bu kızlar balık olacaklarmış ama yalnış doğmuşlar. benim kızada almıştık havuz öbür evdeyken onu dolduruyordum.burda henüz doldurmadım çok zor oluyor çünkü.senin bahçede güzel olur.bim varsa orda yarın havuz satılacak tavsiye ederim.dayanıklı.biz geçen senelerde denizede götürüyorduk.denizden korkuyo diye onu dolduruyorduk.
zehracığm sen nasılsın?misafir güzel ama yoruluyo gerçekten insan.iyi dinlenmeler canım.bildiğin iyi birbilgisayarcı varsa bildirsene bana.biz burda pek bir yer tanımıyoruz.eşimde ilgilenemiyo.herkeside eve çağırmak olmuyor.
sorma derinciğim bu kızlar balık olacaklarmış ama yalnış doğmuşlar. benim kızada almıştık havuz öbür evdeyken onu dolduruyordum.burda henüz doldurmadım çok zor oluyor çünkü.senin bahçede güzel olur.bim varsa orda yarın havuz satılacak tavsiye ederim.dayanıklı.biz geçen senelerde denizede götürüyorduk.denizden korkuyo diye onu dolduruyorduk.
zehracığm sen nasılsın?misafir güzel ama yoruluyo gerçekten insan.iyi dinlenmeler canım.bildiğin iyi birbilgisayarcı varsa bildirsene bana.biz burda pek bir yer tanımıyoruz.eşimde ilgilenemiyo.herkeside eve çağırmak olmuyor.