Mülakat sonrası bekleyiş.

Sakın olmaya çalış. Yapman gereken herseyi yapmışsın. Artık bekleyeceksin iki gün. Nasibinse olacak zaten.
Hakkında hayırlısı olsun şimdiden.

Seni olur gözüyle gördükleri için okadar süre ayırmışlar.

eşimin iş bulma sürecinde bu durum o kadar sıkıntılı olmuştu ki bizim anlıyorum ben sizin stressinizi. o yüzden kendi işe alımlarımda işe alacağım yada almayacağım durumunu hemen söylüyorum. insanları bekletmeye sündürmeye gerek yok. inşallah biran önce alırsınız istediğiniz cevabı. :)

Ben de onayladilar sandım bir an biliyor musunuz. Ama olsumsuz görülse ikinci bir kişiyle görüşturmezlerdi De. Adam işi anlatmaya görevleri anlatmaya başladı hatta nisan soz gibi bir durum var mı, diye sordu yok dedim. Sonra anlamamis gibi bakınca neden sordum dedi, çünkü biz bir senede eğitim veriyoruz dedi. Tam egitiyoruz söz nişan birşey oluyor insanlar gidiyor mudahele edemiyorsun sonuçta insanlara dedi ben de yok sorun olmaz dedim. :)

Ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki. Girdiğim mülakat 1 ay üstüne geçen gün açıklandı. Mülakatta aldığın enerji olumlu fark ettim, o işi alırsın inşallah. Ben de mülakatımda olumlu hissetmiştim ama 34 gün boyunca acabalarım bitmedi kendimi yedim. Şükür ben işi aldım darısı başına

normaldir. muhtemelen zaten sözleşme yaptırırlar. şu kadar sene iş bırakmayacağım diye. birde kadınlar evlilik sebebi ile işten ayrılırsa tazminat alabiliyor. ondan sormuşlardır.

ay hadi inşallah alırsın işi :)

Nee 34 gün muu yaa ben hastanelik olurdum herhalde üç güne dayanamıyorum ben evet çok olumlu geçti, hani bir nebze olumsuzluk olsa burada bu konuyu açmazdim beklerdim sessizce. Hayırlı olsun yeni işiniz darısı benim ve benim gibilerin başına :)

Ben işi sevdim açıkçası ve istiyorum. Gözlerim beden dilim verdiğim enerjiyle De hissettirdim bence. Artık kısmet gerisi cidden herşey bir anda oldu zaten :)

Evet olumsuz en ufak birşey yoktu. He bir o gittiğim dersi bahane ederler diye düşündüm ama onu da hiç söylemediler zaten bir ay idare edecekler yahu. Çok heyecanlı ya beklemek :d

Bir ay sonuçta kısa bir süre bunu görmezden gelebilirler isteklerini karşılıyorsan o yüzden bir sıkıntı olmaz. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz unutma.

Sen demissin ki; her sey yolunda gidiyor. Gorusme de oldukca iyiydi ama dur ben evhamlanacak biseyler bulayim. Hmm... Iyisi mi ben pazartesiye kadar bu mulakat hakkinda kafamda kuruyum da enerjimi dusureyim bildim mi?

Görüşme çok başarılı geçmiş, inşallah geri dönüş olunlu olur. Dediğiniz gibi son 1 ay 1 ders için gözden çıkarmamalılar sizi, herşey güzelse ona takılacaklarını sanmam...

Bu ne güzel ne pozitif bir yorumdur..:) o kadar mutlu etti kı özellikle yorumdaki pozitiflik :) inşallah Allah hepimizin gönlüne versin bitin güzellikler sizi bulsun :)
Tesekkurler canim :)Senle de alakali bu pozitiflik cnm senden guzel elektrik,enerji aliyorum:) bu arada sonucu bize de yaz

Umutlandırmak da istemiyorum ama görüşme olumlu geçmiş gibi görünüyor. Bazen çok olumlu görüşmeler yapıp sonra ters köşe yapabiliyorlar çünkü o yüzden umutlandırmak istemiyorum ama ders işi geçici bir durum onu çok sorun edeceklerini sanmıyorum. Umarım işe kabul edilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…