- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kapalı olunca kafada kuramadım birden .kısa siyah gömlek falan giymiyorum nasıl ayarlıyım bilemedim doğrusutorpil olmaz diyemiyoruz maalesef, adaletin bu mu dünya diyoruz.
kapalı olmanız artı sayılıyor günümüzde biliyorsunuz, özellikle kamuda.
mülakata gireceğiniz yer ankara olduğundan biraz klasik giyinmeniz gerekir, muhtemelen sizinle mülakat yapacak kişiler takım elbiseli olacak, ona göre ayarlayın dolabınızdan.
kapalı olunca kafada kuramadım birden .kısa siyah gömlek falan giymiyorum nasıl ayarlıyım bilemedim doğrusu
Takım giyin. Sakın gömlek etek giymeyin. Daha önce gördüğüm mülakatlarda eksi puan oluşturdu.selam kızlar .ben 5 ekimde Ankarada bi kamu kurumuna mülakata gideceğim.6 kişi alınacak 24 kişi çağırdılar.puan sıralamasına göre çağırıldık 9.yum.sizce torpil olur mu burada.84 küsür puan aldım aslında bölümümden atanmak için yetiyordu ama kpss alımları o kadar azaldı ki ben son 2 atama için bile korkuyorum artık stresten saçlarım falan dökülmeye başladı.asıl sorum şu ben mülakata giderken ne giyeyim kapalıyım 21 yaşındayım.
aminnn canım sağol bu içten duan için.Allah sanada bebişini kucağına hayırlısıyla sağlıklıca almayı nasip etsinCanım inşallah Allah korkusu olan vicdanlı insanlarla karşılaşırsın hakkında hayırlısı olsun.
türk akreditasyon kurumu .Takım giyin. Sakın gömlek etek giymeyin. Daha önce gördüğüm mülakatlarda eksi puan oluşturdu.
Ya da pantolon gömlek sık bir yelek. Türbanlı olmanız eksi puan teskil etmez ama güzel güzel giyinin.
Hangi kurum olduğunu söylerseniz size torpil oranını söyleyebilirim
pantolon giyiyorum ama üste giydiğim şeyler hep kalça hizasında oluyor.sanırım siyah pantolon beyaz gömlek ve koyu renk bi şal uygun olacak.ne kadar kapalısınız ki.
böyle uzun manto gibi kıyafetler giyiyorsanız eğer, zaten altına bir pantalon giyersiniz sadece.
yok biraz daha açıksanız, eğer varsa kıyafetiniz bence siz de takım elbise giyin, pantalon ceket, etek ceket.
Orda pek torpil yok. Bizim yakın calıstığımız bir kurum. Allah yardımcınız olsun. Ben de bir ara idari kadroya basvursam mı dedim ama vazgectim. Dualarım sizinle.türk akreditasyon kurumu .
ben de genel idari hizmetler sınıfına başvurdum canım.torpil yok deyince sen ben sevindim şu an :) yüzde 50 kpss puanı yüzde 50 mülakattan oluşuyor aşama .kpss puanı tamam ama geri kalan kısımda endişeleim var ne sorarlar neyimize bakarlar falanOrda pek torpil yok. Bizim yakın calıstığımız bir kurum. Allah yardımcınız olsun. Ben de bir ara idari kadroya basvursam mı dedim ama vazgectim. Dualarım sizinle.
canım sen hangi kurumdasın özel olmassa sorabilir miyim.? akreditasyon kurumu çankayada sanırım değil mi? bi bilgin varsa bu kurum hakkında beni bilgilendirebilir misin :)Orda pek torpil yok. Bizim yakın calıstığımız bir kurum. Allah yardımcınız olsun. Ben de bir ara idari kadroya basvursam mı dedim ama vazgectim. Dualarım sizinle.
inşallah vicdanlı insanlara dekgelirim .dualarınızı bekliyorum :)Bende gectigimiz ayda mulakatla bi kuruma yerlestim sorularin hakkinda yardimci olmaya calisayim
Klasik giyin takim elbise olmasa bile gomlek pantolon gibi...
Mulakatlarda bolumun haric genel kulturde soruyolar bilgin olsun.
Torpilin olmadigi bi yer sanmiyorm acikcasi.
Ama ben torpilsizde yerlesenler olduguna inaniyorum canim
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Sakin ol stres yapma mulakatta ne soracaklarmis ? Genel kultur mu ?inşallah vicdanlı insanlara dekgelirim .dualarınızı bekliyorum :)
valla bi liste yapmışlar atatürk ilkeleri ,güncel konular falan,okuduğu bölümle ilgili genel bilgiler falan.Canim hakkinda hayirlisi olsun. Sakin ol stres yapma mulakatta ne soracaklarmis ? Genel kultur mu ?
Artık bütüm kamu kurumlarında torpil var ama 10 kişi alınacaksa 2 si torpilldir. Ben 1 kişilik kadroya sıfır torpille girdim, icini ferah tut.ben de genel idari hizmetler sınıfına başvurdum canım.torpil yok deyince sen ben sevindim şu an :) yüzde 50 kpss puanı yüzde 50 mülakattan oluşuyor aşama .kpss puanı tamam ama geri kalan kısımda endişeleim var ne sorarlar neyimize bakarlar falan
Ben kurum adı vermeyeyim başım ağrır ama cok yakınen bildiğim bir kurum türkak. Mustafa kemal mah tasındılar diye biliyorum ama emin değilim sen yine de bir sor kentparkın arkası.canım sen hangi kurumdasın özel olmassa sorabilir miyim.? akreditasyon kurumu çankayada sanırım değil mi? bi bilgin varsa bu kurum hakkında beni bilgilendirebilir misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?