- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
servisi yemeği falan var diye duydum.maaşı da 100 lira eksiktir 657 kanununa tabi gih sınıfı.2120 falandır sanırım.sağolasın çok yardımcı oldun bugün bana.ilk mülakatım olacak.baya bi stres doluyum.sen de cidden Allahn sevdiği kuluymuşsun 1 kişilik yere torpilsiz girmişsin maşallah :)Ben kurum adı vermeyeyim başım ağrır ama cok yakınen bildiğim bir kurum türkak. Mustafa kemal mah tasındılar diye biliyorum ama emin değilim sen yine de bir sor kentparkın arkası.
Valla oturmuş bir kurum, kamu kurumu sonucta. Sartları da güzel. Maaşlar cok yüksek değil diye biliyorum ama yan hakları var mı öğrenmek laızm.
Benimki gibi o zaman sninkde. Baya genis bi alan birakmislar malesef.. Osmanli donemndem de gelebilir ataturk ilkelerindende. Bana milletvekillerini fln somuslardi boyle sacma seylerde olabilir.valla bi liste yapmışlar atatürk ilkeleri ,güncel konular falan,okuduğu bölümle ilgili genel bilgiler falan.
çok sağol canım Allah razı olsun.kapalı olmam eksi olur mu onların gözünde acaba?Benimki gibi o zaman sninkde. Baya genis bi alan birakmislar malesef.. Osmanli donemndem de gelebilir ataturk ilkelerindende. Bana milletvekillerini fln somuslardi boyle sacma seylerde olabilir.
Sakin ol kendinden emin cevaplar ver. Ayrica ; capraz sorgu seklinde yuklenebilirler sana kendinden emin dur :) kurumu hic duymadim yeri nerde bilmiyorum ben de ankaradayim yardimci olabilcegim bsey olursa yazabilirsin :)
Buarada olmazsa da canini hic sikma her seyin hayirlisi olsun
senin sonuç ne oldu? kazanmasını istemedikleri kişilere mi böyle dipköşe sorular soruyorlar ki vallahi dayım faln yok sıfır torpiile Allaha emanet gidiyorum:)Benimki gibi o zaman sninkde. Baya genis bi alan birakmislar malesef.. Osmanli donemndem de gelebilir ataturk ilkelerindende. Bana milletvekillerini fln somuslardi boyle sacma seylerde olabilir.
Sakin ol kendinden emin cevaplar ver. Ayrica ; capraz sorgu seklinde yuklenebilirler sana kendinden emin dur :) kurumu hic duymadim yeri nerde bilmiyorum ben de ankaradayim yardimci olabilcegim bsey olursa yazabilirsin :)
Buarada olmazsa da canini hic sikma her seyin hayirlisi olsun
666 khk ya göre verirler maaşı, muhtemelen vardır servis ve yemek. 1950 gibi düşün sen onu cünkü memur vergi dilimine girer. Olsun.servisi yemeği falan var diye duydum.maaşı da 100 lira eksiktir 657 kanununa tabi gih sınıfı.2120 falandır sanırım.sağolasın çok yardımcı oldun bugün bana.ilk mülakatım olacak.baya bi stres doluyum.sen de cidden Allahn sevdiği kuluymuşsun 1 kişilik yere torpilsiz girmişsin maşallah :)
açıktan alımlar oluyor merkezi atama dahilinde olmayan onların mülakatı oluyor malesefmemur alımları atamasını kpss yapmıyormu birde mülakatamı giriliyor..
aminn inşallah.evet maaş düşükmüş.:))666 khk ya göre verirler maaşı, muhtemelen vardır servis ve yemek. 1950 gibi düşün sen onu cünkü memur vergi dilimine girer. Olsun.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Özel sektörde yıllarca süründükten sonra Rabbim benim önümü actı darısı sizlere olsun inşallah
çok sağol canım Allah razı olsun.kapalı olmam eksi olur mu onların gözünde acaba?
üst yönetici olmayacağım atanırsam düz memur ondan bu endişem :)Günümüz Türkiye'sinde yaşamıyorsun sanırım. Liyakatla atanan üst yönetici kalmadı merak etme..
Kıyafet konusuna gelince, tabikide ceket giy. Bizim kurumda kapalı kızlar uzun etek gömlek üzeri uzun ceket, yada bol pantolon gömlek uzun ceket kullanıyorlar.
şöyleki kariyer uzmanlık mülakatında içerden torpil oluyo.adam B grubu kadrodan işe giryor çalışıp çabalayıp Agrubu kadrodan puanını kapıp çalıştığı aynı kurumun mülakatına başvuru yapıyo.ilgili başkanı yada gen.müdürüde bakana teklif ediyo benim personelim diyor çalışkan öncelik sırayı alıyor tabi.torpil bu.selam kızlar .ben 5 ekimde Ankarada bi kamu kurumuna mülakata gideceğim.6 kişi alınacak 24 kişi çağırdılar.puan sıralamasına göre çağırıldık 9.yum.sizce torpil olur mu burada.84 küsür puan aldım aslında bölümümden atanmak için yetiyordu ama kpss alımları o kadar azaldı ki ben son 2 atama için bile korkuyorum artık stresten saçlarım falan dökülmeye başladı.asıl sorum şu ben mülakata giderken ne giyeyim kapalıyım 21 yaşındayım.
Ben çok şükür kazandim canim.. Guvenlik sorusturmamin bitmesini bekliyorum sanirim bayramdan sonra gorevime baslicam. Darisi sana olsun insallahsenin sonuç ne oldu? kazanmasını istemedikleri kişilere mi böyle dipköşe sorular soruyorlar ki vallahi dayım faln yok sıfır torpiile Allaha emanet gidiyorum:)
çok sevindim inşallah canım sağolasın :)) demek ki soruları bilemeyince bişey olmuyormuşBen çok şükür kazandim canim.. Guvenlik sorusturmamin bitmesini bekliyorum sanirim bayramdan sonra gorevime baslicam. Darisi sana olsun insallah
21 yasindasin ne okudun ve hangi kurum ??selam kızlar .ben 5 ekimde Ankarada bi kamu kurumuna mülakata gideceğim.6 kişi alınacak 24 kişi çağırdılar.puan sıralamasına göre çağırıldık 9.yum.sizce torpil olur mu burada.84 küsür puan aldım aslında bölümümden atanmak için yetiyordu ama kpss alımları o kadar azaldı ki ben son 2 atama için bile korkuyorum artık stresten saçlarım falan dökülmeye başladı.asıl sorum şu ben mülakata giderken ne giyeyim kapalıyım 21 yaşındayım.
büro yönetimi okudum .türk akreditasyon kurumu21 yasindasin ne okudun ve hangi kurum ??
nerede var soruma cevap almamışsın hemen torpil var dedin korktum:)))Torpil kesinlikle var
Benim teknik mulakatim cok iyi gcti kuzum.. Detay vermiym ifşa olmamak adina ama cok yetenekli oldugumu fln soylediler mulakatta. Bi yerden tutturmak lazim yanii :)çok sevindim inşallah canım sağolasın :)) demek ki soruları bilemeyince bişey olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?