- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
:))) Allahım benimde biyerlerden tutsun artık :)Benim teknik mulakatim cok iyi gcti kuzum.. Detay vermiym ifşa olmamak adina ama cok yetenekli oldugumu fln soylediler mulakatta. Bi yerden tutturmak lazim yanii :)
çok sağol canım ya ilkini ben çok beğendimmm :))bence bu kadar dert etme.
torpil varsa vardır. yoksa da yoktur :)))
kısmet bu iş. bakarsın olur. olmazsa da yeni yerlere bakmaya devam.
kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giy derim. tabii ki şık olmak şart. ama mesela normalde şal taktığında sürekli oynuyorsan düzeltmeye çalışıyorsan o gün de takma.
bence aşağıdaki gibi bir kombin yerinde olabilir.
etek giymeyi tercih edersen aşağıdaki gibi gayet şık olabilirsin.
çok sağol canım ya ilkini ben çok beğendimmm :))
istanbulda değilim ama bulunur :) tarzı oturttum kafamda teşekkürler :)o sarı ceket gibi ceketler istanbulda çok uygun oluyor. gayet rahat bulabilirsin. diğerleri zaten sıradan :) gönlünce olsun..
istanbulda değilim ama bulunur :) tarzı oturttum kafamda teşekkürler :)
Cidden torpil var bnde mulakatla girdim. Ve mulakati berbat olan bir insanla ayni kurumda çalışıyorum. Ucerli mulakata alinmistik. Ben de kapaliyim. Cok sukur artik kapalilik sıkıntı olmuyor amanerede var soruma cevap almamışsın hemen torpil var dedin korktum:)))
sen torpil yaptırmışmıydınCidden torpil var bnde mulakatla girdim. Ve mulakati berbat olan bir insanla ayni kurumda çalışıyorum. Ucerli mulakata alinmistik. Ben de kapaliyim. Cok sukur artik kapalilik sıkıntı olmuyor ama
Hayir benim kpss yds zaten cok yüksekti. Mulakatim da cok iyiydi. Benim torpil yaptirmadigimi vasat bi insanla çalışıyorum diye hayiflanmandan anlamani dilerdim :)sen torpil yaptırmışmıydın
anlamadım işte benim ilk mülakatım olacak stresliyim de baya bi kusura bakma :)Hayir benim kpss yds zaten cok yüksekti. Mulakatim da cok iyiydi. Benim torpil yaptirmadigimi vasat bi insanla çalışıyorum diye hayiflanmandan anlamani dilerdim :)
Allah yardimcin olsun. Strese gerek yok 21 yasindasin Rabbim yazmissa olur rahat ol biraz kitap karistir dilerim ki oluranlamadım işte benim ilk mülakatım olacak stresliyim de baya bi kusura bakma :)
aminn çok sağolasınAllah yardimcin olsun. Strese gerek yok 21 yasindasin Rabbim yazmissa olur rahat ol biraz kitap karistir dilerim ki olur
Aynen bu mülakat bir yıldır süründürdü bizide millet dayı buluyor... bizde 9.sıraraydk 30.bile asılda...Torpilsiz bi iş olmuyor malesef bu ulkede moralinizi bozmak istemem ama istisnalar hariç bnm girdigim mulakatlarda hep torpil on plandaydı uzak bi sehirdeysen masraf etme yada olmazsa uzulme bol sans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?