- 3 Aralık 2018
- 368
- 199
- 103
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Evet öyle, annelerinin kucaklarında öyle savrulup gidiyorlarAllah hiçbir insanI vatansız bırakmasın. En cok çocuklara ve yaşlılara üzülüyorum. Gençler bir şekilde başının çaresine bakar. Ama onlar ne yapsın
Bakış açısına göre değişiyor.
Vatansız kalmak evet çok kötü. Ama Avrupa’ya gitmek için can atıyorlar. Kendi tercihleri aslında.
Hiç acımıyorum, hiç de üzülmüyorum. Çok acıyıp üzülesiniz varsa kimsesiz yavrulara, sokaklarda canı tehlikede aç bilaç dolaşan horlanan pis diye kimsenin elinden tutup bir lokma vermediği kendi vatandaşlarınıza acıyın, hem onlara yardım etme şansınız da var.
Genç delikanlıları ayrı tutuyorum, onlar yüzünden bizim askerimiz harap oluyor ever ama çocuklara ve kadınlara gerçekten kahroluyorum.İyide kendi tercihleri. Bizim askerlerimiz oraya gidiyor. Genç dipçik gibi adam ardına bakmadan allah Türkiye'den razı olsun yedik içtik. Şimdi avrupaya gidiyoruz alırlarsa bizi ekmeğimizi verir bakarlarsa yaşarız diyor.. Beğenmiyorlar burayı. Ben sadece çocuklara acıyorum o bebelere yazık.. İnsanların gözü aç.
Benim akıl sır erdiremediğim tek şey neden habire doğurmaya çalışıyorlar. Cahil toplum kadını erkeği cahiller evet ama ilişkiye girmeyi becerek kadar aklını kullanabiliyorsan birazda o çocukların geleceğini düşünmek zor olmasa gerek bu kadar. Bence nereye giderlerse gitsinler bu üreme aşklarına son verilmesi gerek mültecilerin. Gerekirse devlet eliyle çocuğu olan kadınlara spiral takılması eğitilmesi vs. Bu benim şahsi düşüncemdir kimse kusura bakmasın gram üzülmüyorum. Bu hayatı onlara yaşatan Avrupa ve hala bunlar Avrupa gitme sevdası içindeler. Bir söz vardır deveyi diken insanı... diye. Bizim ülkemiz için tek yararlı düşünceleri bu zaten. Yeterki gitsinler. Nasıl gittikleri nereye gittikleri varıp varamadıkları gram umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?