- Konu Sahibi ciceklimor
-
Allah ulkemizi korusunda kimseye muhtac etmesin
Ben de gercekten yabanci yorumlari okusan öyle bir ırkçilik nefret var ki diyorlar ki ab de turk topragini isgal edip tampon bölge oluştursun yunanlilar yaziyor konsantineyi alacagiz dun rus haber sitesi hatayla ilgili haber yapiyor türkiye ne yapti sanki sadece gitmek isteyen göçmenlere izin verdi ab buna karsilik nasilda birlik olup ustumuzu geliyorAmin. Son seneler Türkiye için çok korkmaya başladım açıkçası.
Tabiki üzülmenizi anlıyorum .söylediklerinize söyleyecek tek kelimem yok, haklısınız.. ama yine de üzülüyor insan işte..
Ben de gercekten yabanci yorumlari okusan öyle bir ırkçilik nefret var ki diyorlar ki ab de turk topragini isgal edip tampon bölge oluştursun yunanlilar yaziyor konsantineyi alacagiz dun rus haber sitesi hatayla ilgili haber yapiyor türkiye ne yapti sanki sadece gitmek isteyen göçmenlere izin verdi ab buna karsilik nasilda birlik olup ustumuzu geliyor
Ekonomi egitim falan diyoruz ama son günlerde bagimsizligimizin bile tehlikede oldugunu görmek urkuttu beni
Evet bende yabancı yorumlardan çok etkilendim. İki yüzlü avrupa, insan hakları diye övünenler nerde, bu videoları görüyorlar mı acaba. Biz Türkler de kızıyoruz ama yinede aç görsek ekmek veririz, bebek görsek acırız alırız, onlar da öyle bir duygu yok maalesef, çok gaddarlarBen de gercekten yabanci yorumlari okusan öyle bir ırkçilik nefret var ki diyorlar ki ab de turk topragini isgal edip tampon bölge oluştursun yunanlilar yaziyor konsantineyi alacagiz dun rus haber sitesi hatayla ilgili haber yapiyor türkiye ne yapti sanki sadece gitmek isteyen göçmenlere izin verdi ab buna karsilik nasilda birlik olup ustumuzu geliyor
Ekonomi egitim falan diyoruz ama son günlerde bagimsizligimizin bile tehlikede oldugunu görmek urkuttu beni
Savaş taktikler çok değişti teknoloji göklerdeKadınları çocukları alalım erkekler gitsin savaşsın diyorsunuz. Hoş savaşacak adamda yok zaten gidip bizimki sadece düşünce. Yalnız unutmayalım ki bizim Atalarımız bu vatanı son damla kanına kadar savunurken " son damla kan " lafı boşuna değildi. Kadınlar çocuklar Yunana biraz gidiversin mülteci olsun biz vatanı kurtarıp gelirler denmedi. Bilmeyen çok bilen okuyan unuttu galiba 14 yaşında 15 yaşında çocuk askerlerden oluşan ordu birliklerimizi. Bunlar da ki çocuk bizim Atalarımız 14 yaşında çok mu profesyonel askerdi. Ne çabuk unutuldu sarıkamış askerleri yaşları onlar çocuk değil miydi? Ne çabuk unutuldu kadınlarımız analarımız. Çocuklarını savaş için Feda eden cepheye koşan gerek silahla savaşan gerek elinden ne gelirse yapan son damlasına kadar.. Bizim atalarımız kadınlarımız kadın değil miydi? Sorarım size bizim o zaman yaşlı dedelerimiz biz yaşlıyız gidiverem kaçıp düzelince geliriz mi dedi. Son damla kanımıza kadar alın teri ile alındı bu vatan derken lafta söylenmiyor bu söz.
Aynen öyle allah ülkemizi düsürmesin bunlar cig cig yer hepimizi.Evet bende yabancı yorumlardan çok etkilendim. İki yüzlü avrupa, insan hakları diye övünenler nerde, bu videoları görüyorlar mı acaba. Biz Türkler kızıyoruz ama yinede aç görsek ekmek veririz, bebek görsek acırız alırız, onlar da öyle bir duygu yok maalesef, çok gaddarlar
AminAynen öyle allah ülkemizi düsürmesin bunlar cig cig yer hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?