mültecilere çok üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yunanistanin müdahaleleri ne kadar acimasızdı guya yunanda medeniyetin doğdugu yer avrupa dunyaya insanlik dersi veriyor kendileri ne kadar acimasız
Orada küçuk cocuklarin ustune gaz su sıkiyorlar botlari batirmaya calisiyorlar polanya geleni vururum diyor
Allah ulkemizi korusun da bizi kimseye muhtac etmesin

Son düzenleme:
Durum bu elbette ama kapılar açılır açılmaz gitmeleride tercih, kimse sen sen gideckesin demedi. Zaten böyle olacağı belli yunanistanin yaptığı suç ama ab birliği ulkesi kime şikayet edeceksin. Yola çıkanların birkaçının videosunu izledim, türkiyede yaşamaktansa o botta batar ölürüm diyende vardi
Vatansizlik elbette zordur ama bu durum farkli...
Yunanistana giren oldu mu bilmiyorum, 100 bin kiso deniliyor ama alacaklarını sanmıyorum.
Erkekleri gitsin ülkelerinin bağımsızlığı için savaşın ama öyle yapmıyorlar .
Okuduğum haberlerde mersinde burayı bize verdiler diye halki kahveye bile sokmuyorlarmis. Bundan 20 sene sonra bizim hakkimiz nerde diye topraklarimiza göz dikecekler.
Yalniz çoğu gitmeyecek zaten üzülüyorum ülkemin hâline.

1/ kafalarina bombalar yagar iken sevismeselerdi akillari yatak olmasaydi (hanginiz gelecegini kuramam diye dusununce cocuk yapiyorsunuz) buyuklerin dusuncesizlikleri bencillikleri malesef o gunahsiz yavrular cekiyor
2/ gule oynaya bidaha gelmem diye el sallayarak gidiyolar。 tercih kendilerinin

Bende suriyeliler defolsun diyenlere, sonra da gittiklerini görünce de arkalarindan "nankörler nasil seviniyorlar gidiyorlar" diye küfredenlere sasiriyorum.

Milletimizin genel motosu sanirim bu.
Birinin gitmesini istersin baktin gidiyor yine söversin :D

ikili iliskilerde de gözlemliyorum bu tarz kafa yapisini.
gitmesini istiyorsan sevin madem. üstüne arkadan küfretmek neyin nesi ?? :D

Herneyse. Allah ac susuz yollarda kalan herkesin yardimcisi olsun insallah. Bende üzüldüm birkac sey izledikten sonra.

Gidenlerin büyük çoğunluğu afganlardan ve pakistanlılardan oluşuyor. Bugün parka gittik suriyeliler gayet rahat keyfindelerdi. Hele vatandaşlık alanların gidecegini asla düşünmüyorum. Çocuklar hariç hiç birine üzülmüyorum. Hatta suriyelilerin kendi çocuklarına da üzüldügünü sanmıyorum evlatlarını düşünseler durmadan dogurmazlar. Biz yapıyoruz 1 çocuk, onlar yapıyo 6 çocuk 10 sene sonrasını düşünmek dahi istemiyorum

Ben sadece çocuklara üzülüyorum en çaresiz en masum onlar çünkü :(
Soğuğu açlığı onlarda çekiyor bizimkler sıcacık yatağında iken onlar nehir kenarinda ateş başında ne kadar iyi olabilir ki

Bende ülkemde istemiyordum ama söz konusu çocuk olunca ne bileyim yumusuyorum :(

Amin. Son seneler Türkiye için çok korkmaya başladım açıkçası. :(
Ben de gercekten yabanci yorumlari okusan öyle bir ırkçilik nefret var ki diyorlar ki ab de turk topragini isgal edip tampon bölge oluştursun yunanlilar yaziyor konsantineyi alacagiz dun rus haber sitesi hatayla ilgili haber yapiyor türkiye ne yapti sanki sadece gitmek isteyen göçmenlere izin verdi ab buna karsilik nasilda birlik olup ustumuzu geliyor
Ekonomi egitim falan diyoruz ama son günlerde bagimsizligimizin bile tehlikede oldugunu görmek urkuttu beni

söylediklerinize söyleyecek tek kelimem yok, haklısınız.. ama yine de üzülüyor insan işte..
Tabiki üzülmenizi anlıyorum .
Ama ülkemizde o kadar üzülecek şey varken ben vatanını terkedip başkasının vatanında habire çocuk yapan ve sonra orayı da güle oynayarak terkeden Yunanistan’ı da Almanya ve Fransa’ya çıkış kapısı olarak kullanan insanlara üzülmüyorum.
Avrupa birliği Yunanistan’a almamaları İçin baskı yapıyor dertleri çünkü Yunanistan değil Fransa ve Almanya.
Adamlar Ortadoğu milletini biliyorlar ve almıyorlar.
Kimseye zorla kendinizi aldıramazsınız.
E her ülke Türkiye değil ki açsın kollarını mülteci beklesin.

Vatanlarını savunmadılar gepegenç erkekler koşa koşa terkettiler ülkelerini.
Ama bi yandan kadınlar çocuklar, savaştan önce bizim gibi düzenli bi hayatları varken birden yersiz yurtsuz oluverdiler.
Bizim rızkımızdan kesildi onlara verildi, üstelik bize sorulmadan. ekonomi çöktü, yer gök dil bilmeyen iz bilmeyen bi dünya insanla doldu.
çaresizliklerine üzülüyorum.
Ama bizim şehit acımız varken, üstelikte onların ülkeleri için bizim evlatlarımız şehit olmuşken, güle güle avrupa hayalleriyle sınırlara koşmalarına kızıyorum. beter olsunlar geri gelmesinler diyorum, çoluk çocuk beşiklerinde uyumaları gereken yavrular botlarla bilinmeze gidiyorlar üzülüyorum. bu kadar üremeselerdi madem diye kızıyorum, artık iş işten geçmiş olan olmuş ne olacak bu çocuklara diye üzülüyorum.
kafam çok karışık.
tek bildiğim Allah kimseyi vatansız topraksız ve çaresiz etmesin.

Kadınları çocukları alalım erkekler gitsin savaşsın diyorsunuz. Hoş savaşacak adamda yok zaten gidip bizimki sadece düşünce. Yalnız unutmayalım ki bizim Atalarımız bu vatanı son damla kanına kadar savunurken " son damla kan " lafı boşuna değildi. Kadınlar çocuklar Yunana biraz gidiversin mülteci olsun biz vatanı kurtarıp gelirler denmedi. Bilmeyen çok bilen okuyan unuttu galiba 14 yaşında 15 yaşında çocuk askerlerden oluşan ordu birliklerimizi. Bunlar da ki çocukda bizim Atalarımız 14 yaşında çok mu profesyonel askerdi. Ne çabuk unutuldu sarıkamış askerleri yaşları onların çocuk değil miydi? Ne çabuk unutuldu kadınlarımız analarımız. Çocuklarını savaş için Feda eden cepheye koşan gerek silahla savaşan gerek elinden ne gelirse yapan son damlasına kadar.. Bizim atalarımız kadınlarımız kadın değil miydi? Sorarım size bizim o zaman yaşlı dedelerimiz biz yaşlıyız gidiverem kaçıp düzelince geliriz mi dedi. Son damla kanımıza kadar alın teri ile alındı bu vatan derken lafta söylenmiyor bu söz.

Ben de gercekten yabanci yorumlari okusan öyle bir ırkçilik nefret var ki diyorlar ki ab de turk topragini isgal edip tampon bölge oluştursun yunanlilar yaziyor konsantineyi alacagiz dun rus haber sitesi hatayla ilgili haber yapiyor türkiye ne yapti sanki sadece gitmek isteyen göçmenlere izin verdi ab buna karsilik nasilda birlik olup ustumuzu geliyor
Ekonomi egitim falan diyoruz ama son günlerde bagimsizligimizin bile tehlikede oldugunu görmek urkuttu beni

Allah Türkiye yi korusun :(

Evet bende yabancı yorumlardan çok etkilendim. İki yüzlü avrupa, insan hakları diye övünenler nerde, bu videoları görüyorlar mı acaba. Biz Türkler de kızıyoruz ama yinede aç görsek ekmek veririz, bebek görsek acırız alırız, onlar da öyle bir duygu yok maalesef, çok gaddarlar

Kadınları çocukları alalım erkekler gitsin savaşsın diyorsunuz. Hoş savaşacak adamda yok zaten gidip bizimki sadece düşünce. Yalnız unutmayalım ki bizim Atalarımız bu vatanı son damla kanına kadar savunurken " son damla kan " lafı boşuna değildi. Kadınlar çocuklar Yunana biraz gidiversin mülteci olsun biz vatanı kurtarıp gelirler denmedi. Bilmeyen çok bilen okuyan unuttu galiba 14 yaşında 15 yaşında çocuk askerlerden oluşan ordu birliklerimizi. Bunlar da ki çocuk bizim Atalarımız 14 yaşında çok mu profesyonel askerdi. Ne çabuk unutuldu sarıkamış askerleri yaşları onlar çocuk değil miydi? Ne çabuk unutuldu kadınlarımız analarımız. Çocuklarını savaş için Feda eden cepheye koşan gerek silahla savaşan gerek elinden ne gelirse yapan son damlasına kadar.. Bizim atalarımız kadınlarımız kadın değil miydi? Sorarım size bizim o zaman yaşlı dedelerimiz biz yaşlıyız gidiverem kaçıp düzelince geliriz mi dedi. Son damla kanımıza kadar alın teri ile alındı bu vatan derken lafta söylenmiyor bu söz.
Savaş taktikler çok değişti teknoloji göklerde
Kamuoyu var vs vs
Yani öyle egıtımsız bir insanı salarsan sadece boşuna para harcamız olursun ki
Saldığın insanlar aç susuz başka istekleri var

Evet bende yabancı yorumlardan çok etkilendim. İki yüzlü avrupa, insan hakları diye övünenler nerde, bu videoları görüyorlar mı acaba. Biz Türkler kızıyoruz ama yinede aç görsek ekmek veririz, bebek görsek acırız alırız, onlar da öyle bir duygu yok maalesef, çok gaddarlar
Aynen öyle allah ülkemizi düsürmesin bunlar cig cig yer hepimizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X