• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mum İle Aradığım Kayınvalidem.

Ben kv ile sifir sorunsuz biri olarak sana hakveriyorum.
Bazen inatlasmamiz olur ama o bana gelin muamelesi yapmaz pasa pasa kavgamizi eder sonra oturur karsilikli sigara iceriz:))
Beni kimseye ezdirmez. Gerektigi zaman benim icin kocama bile resti ceker.
Gelen misafirleri aralarinda kurtce konusursa ben anlamiyorum diye misfiri Turkceye yoneltir. Misafir gidince bana takar kafayi iki kelime ogrensen nolucak diye kizar:)))
Benim ona taktigim lakaplar vardir hic tepki vermez oda bana takar guleriz.
Giydigime yedigime yatmama karismaz hic.
Yardima ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Duyurmam yeter.
Ben severim kendisini Allah uzun omur versin insallah...

Allah bozmasın canım. Çok özendim. Kıskandım kıskanıcam ona göre yani :D

vallla ben de tanımadım hiç kayınvalidemi uzun yıllar önce rahmetli olmuş ama ne yalan söliim yani aramıyorum sizin gibi heveslenmiyorum yani :)

Olumlu yada olumsuz fikirleriniz için telekkürler. Ben yaşamadığım için eksikliğini hissettim sadece. Sıkıntıdan falan değil. Kayınvalidem yok rahmetli, kayınpeder başka ilde yaşıyor. Kp ile iyi aramız. Görümcem yok. Sadece eltim var onunlada çok iyi anlaşıyoruz. Kendi ailem de başka ilde yaşıyor. Ben kalabalık aile olmayı çok isterdim. O sebepten dile getirdim.

benim kayınvalidem de kayınbabam da yaşamıyor açıkcası ben pek eksikliklerini hissetmedim ama çocuklarım büyükanne büyükbaba sevgisini tatmak istiyorlar yaşasalar onlar için iyi olurdu ama Allahın takdiri böyleymiş belki de bu en hayırlısı bilemeyiz:31:

YARATILANI SEV YARATANDAN ÖTÜRÜ KAYNANAYI SEV OĞLUNDAN ÖTÜRÜ :16::16::16::16: bu sözü face de paylaşmışlardı çok hoş bence :34:

yaşasaydıda melek gibi olsaydı keşke yaşayıpta sana eziyet edip eşinle aranı bozmasından iyidir ölmüş olması

Back
X