• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümkün mü acaba?

Ynianne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
113
119
53
kızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık

Sınava girdiniz mi? Girmediyseniz seneye için hazırlanın bir yandan.
Nasip olursa okul bitene kadar çocuğunuz da büyür. Sonra güzelce mesleğinizi elinize alırsınız.

kızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık

Üniversiteye ilk başladığımız yıl sınıfımızda mesleği hemşirelik olan bir ablamız vardı. Hep İngilizce Öğretmenliği okumak istemiş ve yıllar sonra DGS ile bir şekilde bizim bölüme gelmişti. Sonra ne mi oldu? O ablamız çift anadal ile mezun oldu. Üstüne yüksek lisans yaptı :) Yani gerçekten istiyorsanız neden olmasın ? 😊😍

Bebeginize bakacak biri varsa yaparsiniz.
Ben hamileyken okula gittim, oglum dogdugunda 1 sene ara verdim sonra okula devam ettim. Sagolsun hocalarim anlayisliydi, devam zorunlulugu vardi ama bana biraz göz yumdular.
Bir de calisiyordum bu esnada ☺

Bebegime annem bakti. Esim de cok ilgiliydi.

Bebeginize bakacak biri varsa yaparsiniz.
Ben hamileyken okula gittim, oglum dogdugunda 1 sene ara verdim sonra okula devam ettim. Sagolsun hocalarim anlayisliydi, devam zorunlulugu vardi ama bana biraz göz yumdular.
Bir de calisiyordum bu esnada ☺

Bebegime annem bakti. Esim de cok ilgiliydi.
Var annem var... Ne güzel böyle okudukca hem gurur duyuyorum hemde bana cesaret geliyor

Sınava girdiniz mi? Girmediyseniz seneye için hazırlanın bir yandan.
Nasip olursa okul bitene kadar çocuğunuz da büyür. Sonra güzelce mesleğinizi elinize alırsınız.
Bu sene giremedim... Seneye inşallah mümkün

Bu yıl sınava hazırlanın. O vakitte bebekte büyümüş olur biraz daha. Açıkçası benim de Ekim de doğumu olacak inşallah ama kpssye çalışacağım. Çünkü bizlerin istediği bir şeyler için uğraşması gerekiyor. Eskiden insanlar sırtlarında bebekle tarlada çalışıyor ise bizlerde test çözebiliriz.

Napcan hemşire olup.
Habire hasta azarliyorlar buna mi heves ediyosun

Napcan hemşire olup.
Habire hasta azarliyorlar buna mi heves ediyosun
Annem çok rahatsızdı benim ve çocukken pek hastaneye gidemezdik bulunduğumuz konum çok kötüydü akşama kadar iğnesini yapacak birini arardık bir gün ben gittim iğneyi yapan kişiyi çağırmaya babam yanımızda yoktu başka bir yerde çalısıyordu her neyse o kadar çok yürüdüm ki çocugum tabi çok yoruldum o gün karar verdim hemşire olmaya..,.

Annem çok rahatsızdı benim ve çocukken pek hastaneye gidemezdik bulunduğumuz konum çok kötüydü akşama kadar iğnesini yapacak birini arardık bir gün ben gittim iğneyi yapan kişiyi çağırmaya babam yanımızda yoktu başka bir yerde çalısıyordu her neyse o kadar çok yürüdüm ki çocugum tabi çok yoruldum o gün karar verdim hemşire olmaya..,.
♥️Öyleyse saygıi duydum isteginize♥️

Ya yazmadan edemedim, bu nasıl bir bakış açısı 😂😂 haklısınız kötü uygulamalar mevcut da, böyle de cesaret kırılmaz ki canım :KK48:
Otrera sende biliyorsun hemşireler bı egoist bı sallamaz bı tuhaf bişey sormaya korkuyorsun, doktorda o ego yok olması gerektiği halde yok efendice insan gbi ilgileniyorlar hastayla/yakiniyla veya mesai arkadaslarina düzgün davranıyorlar .

Valla bıktım hemşirelerden ben, bişey soruyorum hirrrr hep.

Otrera sende biliyorsun hemşireler bı egoist bı sallamaz bı tuhaf bişey sormaya korkuyorsun, doktorda o ego yok olması gerektiği halde yok efendice insan gbi ilgileniyorlar hastayla/yakiniyla veya mesai arkadaslarina düzgün davranıyorlar .

Valla bıktım hemşirelerden ben, bişey soruyorum hirrrr hep.
Her meslek dalında aşağılık kompleksi olan birileri vardır bu konuda haklısınız, Allah kimseyi hastaneye düşürmesin, düşenede acil şifa versin

Ben gerçekçi olacağım. 6 aylık bebeğim var onla değil çalışmak sıcak çay bile içemiyorum. Bebeğiniz daha çok ufak. Bu günler geri gelmeyecek ama siz bu istediğinizi 1-2 yıl erteleyebilirsiniz.

Back
X