- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
E daha ne ben o kadar alsam her sene girer denerim olana kadarHamileyken sınava girip KPSS den 92 puan atanamadım bölümümden ve kırık hevesim bu yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E daha ne ben o kadar alsam her sene girer denerim olana kadarHamileyken sınava girip KPSS den 92 puan atanamadım bölümümden ve kırık hevesim bu yüzden
Bugun basima geldi eeg cektirmek icin gittik kizimaOtrera sende biliyorsun hemşireler bı egoist bı sallamaz bı tuhaf bişey sormaya korkuyorsun, doktorda o ego yok olması gerektiği halde yok efendice insan gbi ilgileniyorlar hastayla/yakiniyla veya mesai arkadaslarina düzgün davranıyorlar .
Valla bıktım hemşirelerden ben, bişey soruyorum hirrrr hep.
Bölümüm çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri o nedenle... Yine de dedim iş iştir şu dönemde sınava girdim maalesef olmadı istediğimiz yerler saglık olsunE daha ne ben o kadar alsam her sene girer denerim olana kadar
Gerçekten bende bunu düşünüyorum bebeğimle, olmak istediğim yer arasında elzem bir fark var ama herşey onun için şu zamanda sadece 1 kişi ile ev geçindirmek çok zor biliyorsunuz üstelik eşim memur yani herkeste olduğu gibi gelir az gider fazla bu nedenle bu düşüncem birazda.Ben gerçekçi olacağım. 6 aylık bebeğim var onla değil çalışmak sıcak çay bile içemiyorum. Bebeğiniz daha çok ufak. Bu günler geri gelmeyecek ama siz bu istediğinizi 1-2 yıl erteleyebilirsiniz.
Annem bana yardımcı olur bu konuda muhtemelen ben şayet seneye sınav kazanırsam bebeğim 1 yasında olacak yani biraz rahatlarız diye düşünüyorumÇocuğunuzla ilgilenecek biri varsa mümkün yoksa çok mümkün görünmüyor.
kazanmak problem değil de bebek yeni doğmuş kime bırakıp okuyacaksınız?
Teşekkür ederimBunu düşünmek bile yapabileceğinizin ilk adımı denemekten zarar gelmez
Geçen sene dersaneye gidiyordum 3 çocuk annesi bayan geliyordu öyle güzel de ders çalışıyordu ki .bir çocuğu 10 biri 7 biri de 2 yaşında . Ondaki cesaretin yarısı bizde olsa neler yaparız dimi .biraz güvenelim kendimizekızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık
Egg demişsiniz epileptik bir durumumu var kızınızınBugun basima geldi eeg cektirmek icin gittik kizima
Uyuyacak arada mizmizlaniyor
Hemsire ordan hadi daha uyumadi diyince kizim daha cok kalkiyor bu sefer![]()
Böyle yapanları öğrendikçe kadınların yapamayacağı yok gibi görünüyor insan daha bi hevesleniyorGeçen sene dersaneye gidiyordum 3 çocuk annesi bayan geliyordu öyle güzel de ders çalışıyordu ki .bir çocuğu 10 biri 7 biri de 2 yaşında . Ondaki cesaretin yarısı bizde olsa neler yaparız dimi .biraz güvenelim kendimize![]()
Üniversite de bi abi vardı karısını 4 çocuğunu annesine bırakmış okumaya gelmişti .mezun olduğu sene duyduk ki adam atanmış. Biz de hala sürünüyoruzBöyle yapanları öğrendikçe kadınların yapamayacağı yok gibi görünüyor insan daha bi hevesleniyor
İsterseniz yaparsınız tabiki. Önemli olan azim zaten. Ama istediğiniz bölümden mezun biri olarak önerir miyim bilmiyorum
İnşallah ❤Calisip kazanirsin kazanmasinada stajli ve devamsizligi cok az okulu yogun bi bölüm zor olabilir okumak çocukla falan ama denemeye değer bence içinizde kalmamasi için
Üniversite de bi abi vardı karısını 4 çocuğunu annesine bırakmış okumaya gelmişti .mezun olduğu sene duyduk ki adam atanmış. Biz de hala sürünüyoruz![]()
Konusma olarak geri yasitlarindanEgg demişsiniz epileptik bir durumumu var kızınızın
Yaparsın, sana güveniyorum. Denemek için cesaretin var. Dene, sonuçları paylaş bizimle 🖐🖐kızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık