• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümkün mü acaba?

Otrera sende biliyorsun hemşireler bı egoist bı sallamaz bı tuhaf bişey sormaya korkuyorsun, doktorda o ego yok olması gerektiği halde yok efendice insan gbi ilgileniyorlar hastayla/yakiniyla veya mesai arkadaslarina düzgün davranıyorlar .

Valla bıktım hemşirelerden ben, bişey soruyorum hirrrr hep.
Bugun basima geldi eeg cektirmek icin gittik kizima
Uyuyacak arada mizmizlaniyor
Hemsire ordan hadi daha uyumadi diyince kizim daha cok kalkiyor bu sefer 😵

Çocuğunuzla ilgilenecek biri varsa mümkün yoksa çok mümkün görünmüyor.
kazanmak problem değil de bebek yeni doğmuş kime bırakıp okuyacaksınız?

Ben gerçekçi olacağım. 6 aylık bebeğim var onla değil çalışmak sıcak çay bile içemiyorum. Bebeğiniz daha çok ufak. Bu günler geri gelmeyecek ama siz bu istediğinizi 1-2 yıl erteleyebilirsiniz.
Gerçekten bende bunu düşünüyorum bebeğimle, olmak istediğim yer arasında elzem bir fark var ama herşey onun için şu zamanda sadece 1 kişi ile ev geçindirmek çok zor biliyorsunuz üstelik eşim memur yani herkeste olduğu gibi gelir az gider fazla bu nedenle bu düşüncem birazda.

Çocuğunuzla ilgilenecek biri varsa mümkün yoksa çok mümkün görünmüyor.
kazanmak problem değil de bebek yeni doğmuş kime bırakıp okuyacaksınız?
Annem bana yardımcı olur bu konuda muhtemelen ben şayet seneye sınav kazanırsam bebeğim 1 yasında olacak yani biraz rahatlarız diye düşünüyorum

kızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık
Geçen sene dersaneye gidiyordum 3 çocuk annesi bayan geliyordu öyle güzel de ders çalışıyordu ki .bir çocuğu 10 biri 7 biri de 2 yaşında . Ondaki cesaretin yarısı bizde olsa neler yaparız dimi .biraz güvenelim kendimize 😇

Geçen sene dersaneye gidiyordum 3 çocuk annesi bayan geliyordu öyle güzel de ders çalışıyordu ki .bir çocuğu 10 biri 7 biri de 2 yaşında . Ondaki cesaretin yarısı bizde olsa neler yaparız dimi .biraz güvenelim kendimize 😇
Böyle yapanları öğrendikçe kadınların yapamayacağı yok gibi görünüyor insan daha bi hevesleniyor

Calisip kazanirsin kazanmasinada stajli ve devamsizligi cok az okulu yogun bi bölüm zor olabilir okumak çocukla falan ama denemeye değer bence içinizde kalmamasi için

Böyle yapanları öğrendikçe kadınların yapamayacağı yok gibi görünüyor insan daha bi hevesleniyor
Üniversite de bi abi vardı karısını 4 çocuğunu annesine bırakmış okumaya gelmişti .mezun olduğu sene duyduk ki adam atanmış. Biz de hala sürünüyoruz 😂

İsterseniz yaparsınız tabiki. Önemli olan azim zaten. Ama istediğiniz bölümden mezun biri olarak önerir miyim bilmiyorum 🤷‍♀️

kızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık
Yaparsın, sana güveniyorum. Denemek için cesaretin var. Dene, sonuçları paylaş bizimle 🖐🖐

Back
X