• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümkün mü acaba?

Üniversiteye ilk başladığımız yıl sınıfımızda mesleği hemşirelik olan bir ablamız vardı. Hep İngilizce Öğretmenliği okumak istemiş ve yıllar sonra DGS ile bir şekilde bizim bölüme gelmişti. Sonra ne mi oldu? O ablamız çift anadal ile mezun oldu. Üstüne yüksek lisans yaptı :) Yani gerçekten istiyorsanız neden olmasın ? 😊😍
Bende hemsireyim ve hayalim İngilizce öğretmenliği umarım bir gün gerçekleştiririm.

çocuk 4 aylık yani mayıs filan doğumlu
siz seneye başlasanız eylülde 1.5 yaşında olacak ilk 2 dönem benim bildiğim staj mtaj yok zaten ama haftada 5 gün ders olabilir
bir sonraki sene eylülde 2.5 yaşında olacak 4. döneminizde 3 yaşını bitirmiş olacak
yani size 1.5 sene bakıcı lazım
ondan sonra da tam gün kreş

çalışma ekonomisi mezunu olduğunuza göre sayısalınız var, KPSSden 92 aldığınıza göre de altyapınız iyi, kazanmak için biraz gayret gösterirseniz olur
bulunduğunuz yerde hemşireler kaçıncı sınıfta staj yapıyor 2. sınıfta yaz stajı var mı eğitim araştırma hastanesi neresi, yakında kreş var mı filan bunlara bakarsınız. olur gider.
hemşirelerde okurken evlenen doğuran filan çok olur. bu işlere en alışık bölümlerden birini istiyorsunuz aslında.

kızlar merhaba... Uzun zamandır düşünüyorum üniv. Mezunuyum ama istediğim bir bölümden değil açıkcası çocuklugumdan beri içimde ukte sağlık okumak hemşire olmak ama şuan da bebeğim var 4aylık onunla yapabilir miyim bilmiyorum sanırım yeni anne olduğum için biraz cesaretim kırıldı.. Yapan anneler var mı cesaret alabileceğim örnekler.. Bazen hadi sen neler yapmadın bunu da yaparsın diyorum, ama bazen de sende o güç kalmadı sanırım diyip oturuyorum... Kafam çok karışık
Kendi konumla cevap vereyim. Özet geçeyim bebekten dolayı okuyamazsanız. Okurken ikinciyi de yaptım mezun oldum.

Back
X