Mümkün olabilir mi ?

Muhtemelen saygılısınız onlara karşı onlar da bu saygınızı sesi çıkmıyor gibi algılayıp eziyet çektirmişler. Saygılı olmakla pasif olmak arasında ince bir çizgi var, ona mesafe deniyor. Ne yaparlarsa yapsınlar elinizden geldiğince özelinizi yansıtmayarak, belli bir mesafeyi koruyarak bunu minimuma indirirsiniz. Küçük elti inanın ciddiye alınacak bir tipleme değil bende daha çok acıma hissi uyandırdı. Ne kadar kompleksi varsa bunu üstünlük olarak yüzeye çıkartmaya, eksikliklerini bastırmaya çalışıyor. Yani ya ironik konuşun ya da görmezden gelin, bir insan için cidden yok sayılmak büyük eziyet oluyor.
Son 2 3 yıldır çok çok nadir kv ve görümcemle görüşüyorum şükür eşim irtibatı kesmemizi sagladı

Hadsizzzzz hoştttt diyemedin mi bu yüzü nerden buluyo bak nasi gerildim yerimden doğruldum bi anda araya acilll mesafe koy saygısız ve ona de ki yaaaaa aynennnn bende kaynimin yaninda farklı bi kız düşündüm hep böyle daha doğal makyajı var olan güzelliğini ortaya çıkarmak için yapan bi kız ama kısmet işte canım ya deeeee
Haklısınız ama eşim sakın laf verme bu kızın niyeti kavga çıkarmak geçen kızkardeşimle de böyle ugraşmış vs dedi ki haklı gibi

Haklısınız ama eşim sakın laf verme bu kızın niyeti kavga çıkarmak geçen kızkardeşimle de böyle ugraşmış vs dedi ki haklı gibi
Oh ne guzel eşin gerçek yüzünü görmüş laf vermemek o sana söylediklerine cevap vermemek anlamına gelmez ama oldu istediği gibi konuşacak sende susacaksın yok öyle bi dünya laf verme had bildir saygı çerçevesinde tabii

Kızlar az önce facede geziniyordum eltim egitim durumunu değiştirdi ............. lisesi çocuk gelişimi mezunu yaptı kızın hakkına girdim gece gece sahidrn ana okulu ögretmenliği yapmış çok üzüldüm kalbimi bozdugum için Mune Mune abla konumu kapatırmısın

Selam aleyküm arkadaşlar
En küçük eltim 21 yaşında
1,5 yıllık evli kv dem görümcem eşi vs önce ana okulu ögretmeni dediler kız böyle söylemiş ilk tanışmada sonra üniverste mezunu dediler hala da ısrarcılar en son görümcem 2 yıllık mezunmuş dedi ama bugunde kv dem sertifikası varmış dedi az çok sohbetlerim oluyor yani
Bi kere evlenmeden önce 5 6 yıl kuaförde çalıştım annemle çocuk baktık vs dedi ama bazen üniverste mezunuyum da diyor
Benim kafam karıştı mümkünmü ?
Benim diplomam olmasına ragmen liseyi bitirdiğime inanmamıştı bir sohbette beni hiç sevmedğini dolaylı olarak dile getirdi bi iki kerede
Bide hiç bir sorun kavga vs olmamasına ragmen bana tavırlı misal yaptıgım yemekleri eleştirir kiloma dolaylı olarak laf sokar eşimle ilişkimizi sorgular ben makyaj bilmiyormuşum o yüzden yapmıyormuşum vs vs o çok güzelmiş bense çökmüşüm yaşlanmışım tamam 21 yaşla aynı olamam ama çevrem vs kv görümce de dahil güzel bulurlar
Ne bileyim bu kızın herşeyi tavrı bakışı sahte gibi ilk tanıdıgım da da böyle hissetmiştim ama kardeşim gibi destek oldum ilk başlarda ama daha ilk zamanlardan set ördü aramıza anlayamadım neyse kafama takıldı bu durum kardeşim 21 yaşında 3. sınıfı okuyor bu sene üniverstede nasıl oluyor ki ?
Kaynana gazı vermiş... amacına ulaşmış gibi.. O kızı da böyle sana yaptığı gibi doldurduysa demek ki ondan mesafeli size karşı
.. ikinizi iyi sogitmus birbirinizden ☺ düşman bellemissiniz hemen

Ya bir kerede konu acani suclamayin yok kiskaniyorsun su bu. Diyelim ki konuyi acan kisi kiskaniyor kime ne kadin baska bir sey sormus. Kimse ile ilgili aklimiza takilan bir sey de mi soramayacagiz hemen kiskanc damgasi vuruyorsunuz.

Eltine gelince de salladigi kesin once 4 yillik demis ki bu mumkun degil tutturabildigine gidiyor, demekki sakladigi bir seyler varki tutarsiz konusuyor. Belki de psikolojisi bozuktur bi oyle bi boyle konusuyor ya da karakteri dengesiz. Okul mokul okumamistir o. O kadar erken universite bitirmesi icin super zeka olmasi gerekirdi diyelimki super zeka boyle birisi de kayninla evlenmez kariyer yapardi. Gorumcenle kaynanan da en fazla bi darbe yiyene kadar sever. Sen de kaynanana caktirmadan oglun bayiliyor ya sen begenmesen de olur mesaji ver. Sanki kendileri kralice hayret bir sey. Cogu ayni .........

2 yillik anaokulu öğretmenliği bölümü yok eltiniz galiba kız meslek çocuk gelişimi mezunu onlar lise de staj yapiyorlar belki onun icin anaokulu öğretmeniyim demistir.

Selam aleyküm arkadaşlar
En küçük eltim 21 yaşında
1,5 yıllık evli kv dem görümcem eşi vs önce ana okulu ögretmeni dediler kız böyle söylemiş ilk tanışmada sonra üniverste mezunu dediler hala da ısrarcılar en son görümcem 2 yıllık mezunmuş dedi ama bugunde kv dem sertifikası varmış dedi az çok sohbetlerim oluyor yani
Bi kere evlenmeden önce 5 6 yıl kuaförde çalıştım annemle çocuk baktık vs dedi ama bazen üniverste mezunuyum da diyor
Benim kafam karıştı mümkünmü ?
Benim diplomam olmasına ragmen liseyi bitirdiğime inanmamıştı bir sohbette beni hiç sevmedğini dolaylı olarak dile getirdi bi iki kerede
Bide hiç bir sorun kavga vs olmamasına ragmen bana tavırlı misal yaptıgım yemekleri eleştirir kiloma dolaylı olarak laf sokar eşimle ilişkimizi sorgular ben makyaj bilmiyormuşum o yüzden yapmıyormuşum vs vs o çok güzelmiş bense çökmüşüm yaşlanmışım tamam 21 yaşla aynı olamam ama çevrem vs kv görümce de dahil güzel bulurlar
Ne bileyim bu kızın herşeyi tavrı bakışı sahte gibi ilk tanıdıgım da da böyle hissetmiştim ama kardeşim gibi destek oldum ilk başlarda ama daha ilk zamanlardan set ördü aramıza anlayamadım neyse kafama takıldı bu durum kardeşim 21 yaşında 3. sınıfı okuyor bu sene üniverstede nasıl oluyor ki ?
Cahille yola gidilmez Boşver in hiç muhatap olmayın. Yakında size yaptıklarımı herkese yapar dışlanır.
O bence sertifikadır.

İlgilendirmiyor zaten ilgilendirse onun bana sordugu gibi bende ona ilk tanışmada ne mezunusun diye sorardım 1.5 yıl içinde ve nişanlılık döneminde dahi sormadım
Boşver sen onu takarsan yipranirsin ha eltim soleymis boleymis
Bırak sen kendi hayatına bak o kaynana görümce senin kıskançlığı suzmeye calisiyor.
Dusun ha 4yillik ha 2 yıllık ünv mezun olsa da boş gezen de var. Adam ölmüş da insan olmadı. Onemlisi insan olsun gerisi bos

Muhtemelen meslek lisesinde cocuk gelisimi okumustur okul oncesi öğretmeniyim diyordur. Ben de bu durumla cok karşılaştım.

Kızlar az önce facede geziniyordum eltim egitim durumunu değiştirdi ............. lisesi çocuk gelişimi mezunu yaptı kızın hakkına girdim gece gece sahidrn ana okulu ögretmenliği yapmış çok üzüldüm kalbimi bozdugum için Mune Mune abla konumu kapatırmısın
Iyi de onlar ogretmen degil ki. Yardimci ablalar oluyor ya iste onlar cocuk gelisimi mezunlari. Çoğu da ben ogretmenim diye geziyor ama degiller.

Bazı insanlar kendilerini olmadıkları biri gibi göstermeye çok meraklıdır. Beceremedikleri işleri, okuyamadiklari okulları yapmış , okumuş gibi anlatır. Herkes bu kişilerin yalan söylediğini anlasa da pek çaktırmaz. Boşver in . O anlatmaya devam etsin.
Bu arada 21 yasindaysa iki yıllık üni okumuştur. Ya da hiç okumamistir . Okuyup okumadığı farketmez de insanlar uydurmasa...

Kesinlikle cevap vermiyorum hatta duymamış gibi yapıyorum bu akşam kv bizdeydi eşim kaynımı ve eltimi sordu sonra kv konuyu buraya getirdi eşimde nasıl iki yıllık mezun olur yaş tutmuyor dedi uzadı gitti konu
2 yıllık mezun olmuşta ne olmuş duyanda lisans mezunu kadrolu öğretmen sanır.

Meslek lisesi çocuk gelişiminden mezun olupta öğretmen oldum diye insanları kandıran bir tipte olabilir bu elti..

İsteyen herkes 2 yıl okuyabilir.
Hem okusa ne yazar 2 yıl okuyupta 4 yıla mi tamamlamış mesleğini eline mi almış yooo boş boş atıp tutmakla olmaz.

Görümcenle kayınvaliden de sanki ömurlerinde okuyan kariyer sahibi insanlar görmemiş gibi bunun 2 yılıyla mi övünuyorlar komedi valla..

Meslek lisesi çocuk gelişimi mezunları anaokulu öğretmeniyim diye atıp tutamaz.O ancak asıl sınıf öğretmeninin yanında yardımcı abla olabilir.
Yada özel kreş ,anaokulu gibi yerlerde öğretmen gibi işe alınır ama her türlü işte kullanılır asgari ücret veya daha az ücretle çalistirılır.Malum böyle lise mezunlarinada çocuk emanet edilmez.

Öğretmen olmak o kadar kolay değil.4 yıl örgün eğitim oku,kpss ye gir,mülakata gir..

Önüne gelen böyle öğretmenim diye gezmesin artık!

Konuyu okudum hadi elti 21 yasindaymis. Annemin 10 yillik komsusu once avukatim dedi,sonra muhendisim dedi. Emekli oldum derken bir baktik kadin ilkokul mezunuymus :oha:
İsin asli mitomaniler her yerde:rapci:
Normaldir o yuzden. Artik hic bir seye sasirmamak lazim

21 yaşında olup 4 yıllık öğretmenlik mezunu olan ve atanan meslektaşlarım var. Olur yani. Ben de üniversiteye 17 yaşında girmiştim, okulu değiştirmesem 21 de mezun olmuştum. Sorunuzun cevabı bu.

Back
X