sinirden ağlıyodum evde şu yazıyı okudum :))))) yaw ne yapacaz. yapmadan önce şurada organize olup bizi etiketleyip birlikte gideydik ya
SisterHooD papucu yarım çık dışarıya oynayalım.#MünüşHooD bunu yazacan sayfalarına tek teksinirden ağlıyodum evde şu yazıyı okudum :))))) yaw ne yapacaz. yapmadan önce şurada organize olup bizi etiketleyip birlikte gideydik ya
Sistaları yeterince örnek almamısınız
Simdi dalga geccekler sızlen
bunu yapacağımız nerde yazıyo. kizzz beni etiketlemediniz mi yoksamSisterHooD papucu yarım çık dışarıya oynayalım.#MünüşHooD bunu yazacan sayfalarına tek tek
Niye aglıyordun kız aglama gel cok iş varsinirden ağlıyodum evde şu yazıyı okudum :))))) yaw ne yapacaz. yapmadan önce şurada organize olup bizi etiketleyip birlikte gideydik ya
Gerçek HooD burasıBirr hood dur gidiyor
Nöriye apla bu hançeri bağrımıza saplama kaldıramayızNiye aglıyordun kız aglama gel cok iş var
Hayriye git uyu senNöriye apla bu hançeri bağrımıza saplama kaldıramayız
Açtım bağrımı feda olsun fur beni getme bi yere ya beni de götür ya sende getme mihribanımHayriye git uyu sen
Eminim öyledirGerçek HooD burası
bunu yapacağımız nerde yazıyo. kizzz beni etiketlemediniz mi yoksam
yeni farkettimDuvallarına yazip gaçaaacan ahıllım
yeni farkettimyaziyorummm
Noldu
Noldudogru söyleyeni de heryerden kovuyorlar sisterlari gelsin görürüm ben münüsleri
Ana herkeste bi sıska sevdasıNoldudogru söyleyeni de heryerden kovuyorlar sisterlari gelsin görürüm ben münüsleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?