- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Elektrik suyu kim oder dusunmuyorlar :)Aman çaktırma fakir anacım bunlar işte yaranamıyorsunn
Allah bağışlasınnnn evlaadınıııKüçük bebeğim var canim malesef eski halim gibi erkenden yiyemiyorum bazen öyle oluyorki gün boyu yitirmediğm oluyo
Bırak zenginlerle uğraşmayı kahvaltı yapalım :)Yemıyom
Zıhım ettınız
Aminnn canımAllah bağışlasınnnn evlaadınııı
Aman buda kahvaltımı ben bu fakirlere enfes kahvaltı sofrası gönderıyom . Anlamıyolar heralde teşekkür bile etmıyolar .Bırak zenginlerle uğraşmayı kahvaltı yapalım :)
Yazik anlamiyor olabilirler sonucta zeytin ekmekten farkli seyler var :)Aman buda kahvaltımı ben bu fakirlere enfes kahvaltı sofrası gönderıyom . Anlamıyolar heralde teşekkür bile etmıyolar .
Aman napcannn onlarınkııdeee zorrrrrrrrrrrr
Aman buda kahvaltımı ben bu fakirlere enfes kahvaltı sofrası gönderıyom . Anlamıyolar heralde teşekkür bile etmıyolar .
Aman napcannn onlarınkııdeee zorrrrrrrrrrrr
Yazik anlamiyor olabilirler sonucta zeytin ekmekten farkli seyler var :)
Bizim herseymız zengın münüşBelki gönülleri zengindir
Aynen aynennn arada yapalım böyl seylerde görsunler anacımm
Yakisir o bardaklara al kiz hediye.
Hee para istememm kızzz ben şekeriz içiyorum al senın olsunnnnYakisir o bardaklara al kiz hediye.
DELIveCesur
Bendende ozur hediyesi say malum kopardim duvarima sey edince
Ne parasi vermicem ki para nasil zengin oldum saniyosunHee para istememm kızzz ben şekeriz içiyorum al senın olsunnnn
Amannnnnn Var yemezzz buNe parasi vermicem ki para nasil zengin oldum saniyosun
Sana hediyeyi aldirdim
Kendime yiyorumAmannnnnn Var yemezzz bu
ayyy bugun varya kahvalti hazirladim pazara çıktım. haftalik alisveris yaptik. birazdan aksam yemegi hazirlicam. work work work
ayyy bugun varya kahvalti hazirladim pazara çıktım. haftalik alisveris yaptik. birazdan aksam yemegi hazirlicam. work work worksiz napiyonuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?