- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Gitme gitme 10 tane ziyaretçi var ayıp olur onlara bizi okuyorlar o kadar
Gellll 4. Takım beklerim bebeğim çok pis kilo verdiririz sen bile inanamazsinBende gelemmi tussiz kiz
Borek diyip kaccam hanifeBeni bırakıp gidiyorlar ikisi de beni zayifim diye disliyorlar
Abowwwww keşke buralarda olsan doğru dürüst yok burda günlük elbise bakıyorum bulamıyorum kendimeAmin Allah razı olsun bayan tesettür giyim :)
Hahahhahanisana selam olsun o vakit seviyom seni nisanım geldiysen bi çık bida gel
Oraya da şube açalım :)))Abowwwww keşke buralarda olsan doğru dürüst yok burda günlük elbise bakıyorum bulamıyorum kendime
Hemde nasıl bak bakım kaç ziyaretçi var ayol içinde nisanda eminim benHahahhahaözledikk
Gelirim bir ara canim:)Gellll 4. Takım beklerim bebeğim çok pis kilo verdiririz sen bile inanamazsin
Marka adı ver burda iki tane var öyle yer ordada benim istediğim yokOraya da şube açalım :)))
Gelirim bir ara canim:)
Borek diyip kaccam hanife
13 :))Hemde nasıl bak bakım kaç ziyaretçi var ayol içinde nisanda eminim ben
Bizimki bilinmiş marka değil canım :) burdan soylemiyim reklam olur :)))Marka adı ver burda iki tane var öyle yer ordada benim istediğim yok
Yok yok yapmam oyle
Günlük elbise var mı sen onu söyle bana ahhahaBizimki bilinmiş marka değil canım :) burdan soylemiyim reklam olur :)))
Dünkü konudaki yorumlarimdan ötürü beni mi takip ediyorlar kızOwwwwww reytingler yukseliyor
Evet var :)Günlük elbise var mı sen onu söyle bana ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?