- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
O da benim hanım diyorkocana sorunca ne diyo
Yoksa var bende bir kari ben istiyor çok kari ama istemiyor benim kari diyecek hali yok yaaaakocana sorunca ne diyo
Sonucta kadinsin yani canimO da benim hanım diyor
Yoksa var bende bir kari ben istiyor çok kari ama istemiyor benim kari diyecek hali yok yaaaadevrelerimi yaktınız yaaaaaaa
Itiraf ediyorum değilimSonucta kadinsin yani canim
Pes etti yasasin kadinin fendi tuzsuz kizi yendiItiraf ediyorum değilimnisana burdan selamlarrrr
Ahahahahhaha kızım ben kizzz şaka maka uzunca bir süre vajinismus problemi çektim ben ahahahahahajajahahah hala kız olabilirim dolayisiylaPes etti yasasin kadinin fendi tuzsuz kizi yendi
Gazandim
Ahahahhaha sağol kuşum sende ağlama hic inşallah gııı sen en son calisiyodun bıraktın mi
Çalışıyorum canım dukkandayim :))Ahahahhaha sağol kuşum sende ağlama hic inşallah gııı sen en son calisiyodun bıraktın mi
Ahahahahhaha kızım ben kizzz şaka maka uzunca bir süre vajinismus problemi çektim ben ahahahahahajajahahah hala kız olabilirim dolayisiyla
Hımmmm kolay gelsin o vakitÇalışıyorum canım dukkandayim :))
Sağolasın daha dükkandan içeri giren olmadı pinekliyorum :))Hımmmm kolay gelsin o vakit
olabiler tuzsuz kiz
Allah hayırlı kazanç versin inşallah canım ne dukkaniSağolasın daha dükkandan içeri giren olmadı pinekliyorum :))
Gitme gitme 10 tane ziyaretçi var ayıp olur onlara bizi okuyorlar o kadaroyyy yarilicam gülmekten gidiyom ben takımımın başına yaaaaa
Bende gelemmi tussiz kizoyyy yarilicam gülmekten gidiyom ben takımımın başına yaaaaa
Amin Allah razı olsun bayan tesettür giyim :)Allah hayırlı kazanç versin inşallah canım ne dukkani
Beni bırakıp gidiyorlar ikisi de beni zayifim diye disliyorlarBende gelemmi tussiz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?