- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
Fazla yazmayinca atiyolar tuzsuz ben gelmemLaaaaaa tam çarşamba yakma bizi deme bisey bakkkkk gel zayıflayalım beraber sende katıl
21 ziyaretçi siz baaağğyyaaannn misiniz?
Sen bi takıma girdin mi daha önce ahahahahahhahahahahahaFazla yazmayinca atiyolar tuzsuz ben gelmemkovuyolar sonra beni:=)
Evet kovuldim bebegimSen bi takıma girdin mi daha önce ahahahahahhahahahahaha
Tövbe bismillahhanife seni takip ediyo bunlar vallahi bak demedi deme hayırlı olsun kk sapığın oldu bebeğim
Hangi takım ahahahhahaEvet kovuldim bebegim
Tövbe bismillah
Hosttt bak kocam bugün çalışmıyor dükkana uğruyor yanıma arada bir zaten sizi parça parça yapar
14. Du galibaHangi takım ahahahhaha
Sisssttt sus susSen oyle bardaklı yorum yap sonra höst de oldu canimmmmm
Sen oyle bardaklı yorum yap sonra höst de oldu canimmmmm
Sisssttt sus sus
Niye fazla gelmiyorsun diye mi kizzz katılım olmadan zayiflanmiyor ama14. Du galiba
Ahahahhaha ben sussam ne olacak okudu cümle alem geceSisssttt sus sus
Ayy ama o aralar bazi sorunlar vardi ondan giremiyordum listemi verip cikiyodum. Heberde vermistim giremicem diye ama attilarNiye fazla gelmiyorsun diye mi kizzz katılım olmadan zayiflanmiyor ama
Heeee sen mazeretliymissin aslında cikarilmaman lazımdıAyy ama o aralar bazi sorunlar vardi ondan giremiyordum listemi verip cikiyodum. Heberde vermistim giremicem diye ama attilar
Cikardilar beniHeeee sen mazeretliymissin aslında cikarilmaman lazımdı
Ahahahahhahah küsme ayol kilo yaparCikardilar benidiyet topiklerine küstüm
seninde kutlu olsunSofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?