sağol taydın peki cdye baktınmı ne var içinde
benim bildiğim kadarıyla bu macun hiç işe yaramıyormuş. umarım sizlerde yarar. gelişmelerden haberdar olmak isteriz. sengözlerimebaksanab
benim bildiğim kadarıyla bu macun hiç işe yaramıyormuş. umarım sizlerde yarar. gelişmelerden haberdar olmak isteriz. sengözlerimebaksanab
memnunsun aynı gercekden tok tutuyomu cnm yaa
yoookk hepsını okudum :) ve ancak ondan sonra uye oldumama ogrenmek ıstedıgım su sımdı taydın ablacım bu adam obezıteye hıtab edıyormus sanırım ve bu macunun fıyatı nedır :S malum bn ogrencıyım :) bide alanların ılk ızlenımlerını merak ettım :)
suel ben osmanlı iksirinin yapılışını kaybetmişim bulamadımda bana yardımcı olurmusungeldim,gördüm,okudum,yazdım ve gidiyorum.senağlama senağlama senağlama
osmanlı iksirine başlıyorum bünyeme ve kilolarıma hayırlı olsunlülülülülülü lülülülülülü
suel ben osmanlı iksirinin yapılışını kaybetmişim bulamadımda bana yardımcı olurmusun
macun siparişi vereceğim(maaş alıncafisfisfis )ek olarak onuda içmek istiyorum
nerdesin taydin neler yapıyorsum macun ve iksirle
bende avakado yaprağı,biberiye,funda,mısır püskülü çayı ve iksirini uygulamaya başladım.yoksa macunu mu alayım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?