Müsait Değildim

Ya gittiğimde çok keyif almıyorum doğru ama oğlum için gidiyordum. Teyze çok konuşuyor başım ağrıyor sonra kafam doluyor
Bizim eski ev sahibiz de oyle 80 e merdiven dayamisti arada cikardim evine bi zaman sonra sıkılırdım hic izlemedigim dizileri ordaymis gibi anlatirdi cocuklarini dunurlerini anlatirdi dinlerdim simdi iki haftadir kendi evimizdeyiz apartmandakiler hep genc ama gelen giden yok ozledim obur tarafi aradim valla ayagima gelen yasli teyzeyi.burda tasinirken bir ihtiyacin var mi diyen olmadi.bir de esin niye derdin oldu kendi safligimizla esimizin diline dusuruyoruz kendimizi biz kadinlar ne yapmamiz gerektigini bilmemiz olgun davranmamiz gerekiyor hatta esine soylemeden komsunla arani yumusatabilirdin.koca diline dusmek en kotusu.yanlis anlama kendimi de elestiriyorum hatamiz oluyor..

Bugün buna benzer bişe bende yaşadım,hamileyim ve doğurdum doğuracam son haftalardayım kv dem yok yaklaşık 10 gündür kp bende akşam yemeklerini bende yiyor çaydı kahveydi derken yatağa kendimi zor atıyorum, titizim ağırlaştım iş yapamıyorum bu beni depresyona sokuyor, gece uykum yok sabaha kadar evi dolanıp duruyorum, ama buna rağmen sevgili kocam c tesi arkadaşını ve eşini çaya davet etmiş o kadar sinirlendim ki anlatamam dedim temizlikmi yapayım( iyi bir temizlik yapmam lazım dip köşe yoksa içim rahat etmez ) ? yoksa akşama yemekmi ? Yoksa misafire hazırlıkmi ? Babası anca 7 gibi geliyor işten, ben ne ara yemeği yedirecem de ortalığı toplıcam da misafire çay yapacam, yok ne biçim insanmışım altı üstü bir çaymış ne varmış dedim doğru sana göre ne var, ben hep böyleymişim de ne biçimmişim de, akşam akşam sinirim tepeme çıktı

İşte ben o konuyuda beceremiyorum biriyle tartışsam kırsam kırılsam anlatıyorum salak gibi. Oda sağolsun hiç bana hak vermez hep ben haksızım.

cocugun uyku düzeni cok önemli anlayis göstermek zorunda bu konuda kimseyi görmez gözüm ama keske arayip haber verseydin

Bide hamilesin ama tuhaf diyemem daha beterlerini bende bir çok kez yaşadım
Allah hidayet versin anlayış hoşgörü versin eşlerimize. İlk çocukmu? Hayırla sağlıkla gelsin inşallahh

komşularla belli mesafede durmak iyidir. küçük çocuğun var ona göre yaşayacaksın tabiki.
eşin keşke komşu ilişkilerine karışmasa, bu düzeni sağlayacak olan sensin.
net ve kararlı dur ileride seni öyle kabul etmeye alışacaklar.
bizim aprtmanda küs darıl, en sonunda düzenimiz oturdu. herkes birbirini tanıdı. huyunu öğrendi.
hele de kötü günlerimizde, ailelerimizden önce komşularımızla birbirimize koşuyoruz.

Bide hamilesin ama tuhaf diyemem daha beterlerini bende bir çok kez yaşadım
Allah hidayet versin anlayış hoşgörü versin eşlerimize. İlk çocukmu? Hayırla sağlıkla gelsin inşallahh

Evet ilk çocuğumuz canım amin inşAllah, eşim bu konu da anlayışsız istiyor ki sürekli birileri gelsin gitsin ben istemiyorum, açıkcası gelecek arkadaşlarını da sevmiyorum. Evlendiğimiz ilk zamanlar o kadar çok misafir ağırladım ki şimdi dönüp bakıyorum hep boşmuş ve artık kimse için özveri veremem vermekde istemiyorum. Gelseler ben zora girecem stres olacam ne için ya benden önemlimi yada evladımdan.Ama erkekler bunu anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…