Aklıma gelmedi inanın hemde ayıp etmişim gibi vicdan yaptım ama ben hazırlıksız misafir ağırlayamıyorum.Komşu için eşinin seni kırmasına çok kızdım gerçekten
Hiçte ayıp etmemişsin. Annen değil baban değil ki öyle bile olsalar her dakika müsait olmak zorunda değilsin.
Ama keşke ertesi gün sen çağırsaydın daha iyi olurdu.
Demi haklısınız yarın çağırayım inşallah gelirlerAy eşin de bi tuhaf.
Sende öyle. Hergün arayan insanlar 2 haftadır aramıyorlarsa kırılmışlardır apaçık. Arayıp "ya kusura bakmayın çocuğu zor uyuttum o gün, evde çok dağınıktı ondan kabul edemedim sizi arayamadım da ama yarın mutlaka bekliyorum" deseydin bu kadar uzamazdı.
Karşı taraf da hem kabul etmedi hem de bi haber vermedi demek ki bizi istemiyormuş diye düşünmüştür doğal olarak.
Utandım biliyomusun gitmeye aramaya terslerler diye korktumHepsi olmuş bitmişte sende 2 hafta sessiz kalmışsın istemiyorsun gibi olmuş,
Olaydan sonra yada ertesi günü gidip yada cagırıp durumunu anlatsaydın daha iyi olurdu :)
İnsanlık hali o an bişey demezlerdi hep müsait olacak degilsin ya ama şimdi korkabilirsinUtandım biliyomusun gitmeye aramaya terslerler diye korktum
Şimdi ne desemde çağırsam acaba ha bide benim dkm falan yoktu arayamadım herşey üst üste evde net var oda onlarda yoktuBiraz ayip olmus bence.cocukla haber gondermissin.tekrardan arayip baska birgun alabilirdin.ben mesela kizim cocuklarla oynasin diye gezmeye gidiyorum.
Korkutma sende napsamki yarın arayımmıİnsanlık hali o an bişey demezlerdi hep müsait olacak degilsin ya ama şimdi korkabilirsin
Ara canım durumu anlat bu ara ugrayamadım fırsat olmadı falan de davet et ne diycekler şaka yapıyorum korkacak birşey yok yemegini suyunu onlarmı veriyor sanki :)Korkutma sende napsamki yarın arayımmı
Onlardan ziyade kocam derdim. Üslubu çok çirkin ya 65 ysşında kadına tavırmı yapıyosun diyor gittiğim yerde bişey bulup küstürüyormuşum insanlarıAra canım durumu anlat bu ara ugrayamadım fırsat olmadı falan de davet et ne diycekler şaka yapıyorum korkacak birşey yok yemegini suyunu onlarmı veriyor sanki :)
Küsecek bi durum yokki ortada senin tek hatan 2 haftadır sessiz kalman galiba sen istemiyorsunda mecbursun gibi geldi..Onlardan ziyade kocam derdim. Üslubu çok çirkin ya 65 ysşında kadına tavırmı yapıyosun diyor gittiğim yerde bişey bulup küstürüyormuşum insanları
Ya gittiğimde çok keyif almıyorum doğru ama oğlum için gidiyordum. Teyze çok konuşuyor başım ağrıyor sonra kafam doluyorKüsecek bi durum yokki ortada senin tek hatan 2 haftadır sessiz kalman galiba sen istemiyorsunda mecbursun gibi geldi..
AnlamıştımYa gittiğimde çok keyif almıyorum doğru ama oğlum için gidiyordum. Teyze çok konuşuyor başım ağrıyor sonra kafam doluyor
Ama o yüzden demedim hem Efe uyuyordu(kızın sesini yada evde bir ses duysa hemen uyanır) hem ev dağınıktı hemde ikramlık yoktuAnlamıştım
Tatlıya baglanır merak etme bütün dertler böyle olsaAma o yüzden demedim hem Efe uyuyordu(kızın sesini yada evde bir ses duysa hemen uyanır) hem ev dağınıktı hemde ikramlık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?