• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müsait olan bakabilir mi

gulluhane

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
18
Kızlar aralik 8 son adet tarihim 14 ude yumurtlama idi değerlendirme yaptık yumurtlama sonrası 10 gün kan verdim sonuç 0 geldi dün akşam sadece peceteye silince çok hafif pembe leke geldi aşağıya bırakıyorum son yaptigim testide acaba gebelik olduda yerlesme kanaması olabilir mi

Eklentiler

• 1000009000.webp
    1000009000.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar aralik 8 son adet tarihim 14 ude yumurtlama idi değerlendirme yaptık yumurtlama sonrası 10 gün kan verdim sonuç 0 geldi dün akşam sadece peceteye silince çok hafif pembe leke geldi aşağıya bırakıyorum son yaptigim testide acaba gebelik olduda yerlesme kanaması olabilir mi
Regl tarihiniz ne, test bozuk değilse eğer sonucu pozitif gösteriyor, kanamanın yerleşme kanaması olması muhtemel ama yine de beta hcg baktırmak lazım

Bugün regl günüm gecem ay 8 inde başlamıştı bir sonraki ay bibhafta erken geliyiorya beta verdim geçen gün 0 gelmisti dünkü leke kafamı karıştırdı benim

Kanı ne zaman verdiniz bu test ne zamana ait

Geç döllenme olduysa aradan 3 gün geçmiş çıkabilir teste göre hamilesiniz acilde falan bı kan baktırın kanamanizi da mutlaka söyleyin

Back
X