Müslüman Manken Kendisini Astı!

elieshagangsta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
633
261
53

İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki bir Müslüman manken, ailesi tarafından zorla evlendirilme korkusuyla kendisini astı.

Pakistan asıllı müslüman manken Nadia Menaz, Manchester'daki evinde ölü bulundu. Mankenlik ve düğün planlamacısı olarak çalışan Menaz, beş ay önce ailesinin kendisini zorla evlendirmekten vazgeçmesi için mahkeme kararı çıkarmıştı.

DAHA ÖNCE BİR EVLİLİK YAPMIŞTI

Bir çocuk annesi olan Menaz, daha önce imam nikahıyla evlilik yapmış ancak ailesi bu ilişkiye karşı çıkmıştı.

AİLESİ BAŞKA BİRİYLE EVLENDİRMEK İSTEMİŞ

Ailesinin daha sonra kendisini başka birisiyle evlendirmek için baskı yaptığını öne sürüp bunun önlenmesi için mahkemeden karar çıkartmıştı.

ÖLMEDEN ÖNCE DEPRESYONA GİRMİŞ

Ölümüyle ilgili açılan soruşturmada Menaz'ın ailesiyle arasının çok gergin olduğu ve ölmeden önce depresyona girdiği, kendisine zarar verip saçlarını tamamen kestiği belirtildi.

POLİS OLAMAYINCA MANKENLİK YAPMIŞ

Polis olmak isteyen Menaz, 16 yaşında ailesiyle birlikte yaşadığı evinden ayrıldıktan sonra mankenlik yapmaya başladı.

İMAM NİKAHI İLE EVLENDİĞİNİ GİZLEMİŞ

2010 yılında o zaman 25 yaşında olan Resul ile tanışan Menaz, 2011 yılında imam nikahıyla evlenene dek bu ilişkiyi ailesinden sakladı.

haberler.com​

Kendi ayakları üzerinde duran bir kadını ailesi nasıl zorla evlendirebilir...
Üstelik 16 yaşında ailesinden ayrıldıysa ailesinin etkisinde çok kalmıyo olması lazım..
Çok garip..

Bu basligi atana ben... Nasil bir baslik bu ya. Neye dikkat cekmeye calisiyordunuz. Bu olayi niye müslümanliga basliyorsunuz. tipki almanya da eger bir Türk kötü birsey yaptiysa Türk asilli diye üzerini cizerler, ama iyi birsey yaptiysa hasa hangi irktan oldugunu yazmazlar.

hakkaten haber yapcaz diye nice insanların günahına girdiler
yok mu müslüman olup günah işleyen
kadın da intihar etmiş!!! az günah çok günah bize ne Allah la onun arasında!
ikincisi nerden biliyoruz ki müslüman
bir insanın içini yalnız kendisi bilir !

Yanabci birinin önüne hic hristian jimmy yazdiklarini görmedim.

BASLIGIN DUZELTILMESINI RICA EDIYORUM!

Sitede büyük harf "bağırma" anlamına geldiği için yasak bilginize bağırma amacıyla yazdıgınız da belli .. diğer rahatsızlıklar sebebiyle de değiştirmeye calısacağım

Başlığı kendim yazmadım zaten anladığınız gibi siteden aldım..dikkatimi çekmedi ama suan değiştiremedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…