Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

kızlar az önce dans ettim 40 dk ve şu an ölüyorum bugün bir kupa yeşil çay bir armur biraz kiraz yedim öglen de bir yumurda 3 dilim ekmek 5 tane kadarda zeytin yedim ama kötü bi şey yaptım :26: bi dilim çikolata yedim

anca gelebildim eve..
Diyeti hiç bozmadım
corba ve az salata yedim 1 bardak ayranla cok az da pide ...
2 saat önce biraz meyve yedim ve şimdi edeyim
canim önemli bişey yok aslında ama benim icin cok önemli
kulaklarimdan estetik olucam

yine cok susadım ben
akşam yine iftara davetliyim.ama artık alıştım nefsime hakim olabiliyorum insallah Allah'ın izniyle amacıma ulasicam.
oruclu oldugum icin az yazıyorum ama ramazandan sonra bomba gibi paylaşımlar yapıcam

iftar menüm
anali kizli corba
salata
ayran
2 çatal kuru fasulye

İfardan sonra 1 büyük kupa yeşil çay
suuuuu
simdi de 1 armut yiyorum

merhaba kızlar :) benide aranıza alırmısınız ? bende zayıflamak istiyorum 7 kilo kadar vermek istiyorum ama masa başı çalışıorum ve bu yüzden ister istemez hareket edemiyorum sizinle birlikte olup bende başaracağıma inanıyorum

tabiki de canm aramıza hoş geldin
Bana katılırsan cok memnun olurum
yediklerini paylaşırsan doğru ve yanlışlarını daha net görebilirsin birbirimize yardımcı oluruz

hoşbulduk tatlım :) açıkcası ne ypıcağımı pek bilmiyorum iş yerinde yemek çıkıyor ona göre yiyorum ama öğlenler ive akşamları ekmek yememeğe başlamayı düşünorum sabahlarıda kepek ekmek yani ordan başlamalıyım diye düşünüorum.açıkcası bugüne kadar pek diyet yapmadığım için bilmiorum ne yapılır kilom 62 ve istediğim kilo 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…