cok useniyorum kiz
ilk sayfamı tekrar düzenlemek istedim kızlar
Tekrar geçmişimi özetlersem küçüklüğümden beri kiloluyum şimdi 22 yasında üniversite öğrencisiyim.yeni sezona bomba gibi başlamak istiyorum yazık artık bedenime kac yıldan beri bu kiloyu taşımaya çalışıyor
Kilo verme serüvenine Temmuz ayının basında başladım şu anda 5 kilo verdim 5 kilo verilecek duruyo
Hadi hep beraber birlik olalım birbirimizi motive edelim kilolarda kurtulalım !!!
bana katılırsanız yediğimi içtiğimi eleştirirseniz çok mutlu olurum
Teşekkür ederim canim ama daha bitmedi biraz daha yolum varTebrik ederim tatlım çok güzel kilo vermişsin :)
canım ya senin menülerine imrenerek bakıyorum ben okadar yersem doymam diye tabi senin 1 ayı geçmiş inşallah bende ilerleyen zamanlarda azla doymayı öğrencem.sabah yarımdan az simit yedim öğlende köfte yedim sonradanda soda içtim tam doymadım ama böyle böyle başarıcam inşallah.
hergün tartilmak yanlış aslında ideali haftada bir aynı gün tartilmakmis ..
canım ya senin menülerine imrenerek bakıyorum ben okadar yersem doymam diye tabi senin 1 ayı geçmiş inşallah bende ilerleyen zamanlarda azla doymayı öğrencem.sabah yarımdan az simit yedim öğlende köfte yedim sonradanda soda içtim tam doymadım ama böyle böyle başarıcam inşallah.
Yok kiz saatlerce spor yapmadım hiç en fazla günde yarim saat :)))
ama ramazandan sonra sporu yardırıcam
ama mesela regl dönemine yakın ve regl donemindeyken hiç tartilmam fazla çıkınca morelim bozuluyoryok cnm mehmet öz ün dediğine göre her gün tartılmak daha faydalı ama sen haftada tartılıyorsan bişey diyemem tabi:)
ya benim asıl sorunum baldırlarım , sanki 78 kilonun hepsi oraya toplanmış napıcam ben ya biri yardım etsin
Merhaba musmutlu :) günlüğünü yeni okudum bende 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. okul açıldığında ufak bir şok etkisi yapmak adına tabi tek neden bu değil. Diyetteyim takip edicem seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?