Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Ara öğün karpuz yedim
Su ve bitki cayı icmeye devam

bende paso su içiyorum 100 gr yogutla bi dilim salam vardı öglen menümde baska bişe yok 100gr ne kadar azmıs yaa marketten aldım yogurdu evden getirmeyi unuttum iyikide marketten almışım 200-250 gr mı 100 gr diye düşünmüşüm. önceden yaptıgımda bi kase yemiştim marketten 100 grlıklar var onlardan aldım şoka girdim. hemencecik bitti açııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm demek istemiyorum kendimi suyla oyalayıp duruyorum. bide burayla. :18::18::18::18::18::18::18:

şu saate kadar 2 lt suyu tüketmiş bulunuyorum dostlarım öğle yemeğinde çorba ve salata yedim akşam da ıspanak ve yoğurt yicem
evliyim aynı zamanda çalışıyorum spora da vakit ayırmam lazım akşam girebilirsem nete yine yazarım size

Herkese afiyet olsun canlar :)
5 gibi aksam yemeğimi yedim bende
1domates 1salatalik ve 1kuru soğandan olusan salatamı yedim yanına 2 kasık light yoğurt yedim
Birazdan meyve yicem kızlar boll boll su icmeye ve bitki çayına devam :)
Yarın kandil o yüzden oruç tutmayı planlıyorum bakalım nası yapıcam :))

Günaydın fıstıklar

Dün tartıldım 83.9 olmuşum daha çok çaba harcamam gerektiğini farkettim bildiğiniz işe yarayan, evde yapabileceğim egzersiz
videosu vs varsa bana iletirseniz çok mutlu olurum.
Sabah kahvaltım da şekersiz kahve ve 2 adet kepekli grisini vardı 2 bardak ta su içtim şu saate kadar.Tekrar edicem yine
ama tek eksiğim spor yapamam konsantre olamıyorum bir türlü biri beni kendime getirsin

Günaydın canlar kandilimiz mübarek olsun bugün orucluyum Allah kabul ederse İns.
O yüzden iftara kadar giremem büyük ihtimal :)
iftarda çorba salata ve light yoğurt yemeyi düşünüyorum :)
Tabii çorbam ve salatam da diyete uygun bir sekilde pişecek :))
Yılmıyoruz kızlar başarıcaz hadi bakalım :)

canım benim seninde kandilin mubarek olsun, oruçluymuşsun Allah kabul etsin yılmicaz tabi ya hep yıldım yıldım bu hale geldim işte

leslie egzersizi yapıyorumm hayatım ben. ofiste çalışıyorum ufacık bir alanda yapıyorum çok rahat. videosu var burda hatta dur linkini verim http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html gayet güzel. bisürüde varmış videosu ben şimdi ordaki iki vedoyu yapıyorum.

hayırlı kandiller kızlar hepinize. yılmak yok yola devam hadi bakalım

çok teşekkür ederim canım deniyeceğim bunları sağol :)

Son düzenleme:
Kızlar iftar menüme karar verdim
Sehriye çorbası 1tatli kasığı yağla yaptım biraz tavuk parçası ekledim
Bol salata salatalık domates ve kuru soğan ile yapıcam Cook seviyorum :)))
Light yogurt

Kizlar niye kimse yazmadı bugün..
İftar yapmama az kaldı iftardan sonra yeşil çayımı demleyip içicim İns :))
Öpüyorum hepinizi

Kızlar iftar menüme karar verdim
Sehriye çorbası 1tatli kasığı yağla yaptım biraz tavuk parçası ekledim
Bol salata salatalık domates ve kuru soğan ile yapıcam Cook seviyorum :)))
Light yogurt

çorba demeyin bana açııııııııııımmm şaka şaka açımda okadar değil gariptir açlık hissetmiyorum bugün bide çok su içmeye çalışıyorum sanırım ondan. isveç 3. günüm şimdi zaman geçmiyor sanki diyet yapınca ya

Allah herkes hakkında hayırlı olanı versin İns
Zayıflama yolunda da bize nefsimize hakim olma konusunda yardımcı olsun İns
Şimdi karışık bitki çayımı yudumluyorum :)

Sevgili günlüğüm ve bana diyet kardesi olan arkadaslarım :)
Düşündüm araştırdım ve diyet sırasında yaptıgım hataları ve önüne geçmediğim kaçamakları buldum..
Öncelikle en büyük hatamın saate dikkat etmeden yediğim meyveler olduguna karar verdim sonuc olarak meyvennde bir şekeri ve kalorisi var saat tabiki de önemli !
bir de mutfağa ne zaman gitsem ağzıma ilhakı küçük parça halinde ekmek atıyorum sanki kemirdiğim o minicik parça beni doyurcakis gibi ahhh musmutluu ahhh !!!!
karar verdim undan sonra o minicik kaçamaklar yoookkk !
Ve aksam 6dan sonra meyve dahi yasak !
Ramazana adar sıkı bir diyete giriyorum su an 64 gösteriyor tartı ramazana kadar 60 olmaya azmettim !
Haydi kolay gelee günlükümm :))))

o bir parça ekmek kocaman geliyor işte insanın gözüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…