Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Bakım canlar ya Allah bu hırsımı hiç azaltmasın kızlar her gün daha hirslaniyorum 10 kiloyu bu yasımda verdim verdim yoksa ılerde daha zor olacak vermem

Amin cnm bende ilk defa bu kadar uzun süredir diyetteyimve baya baya hırslıyım.Canım kiloyu vermesine veririz bir de onu koruması var işte aslında bunu diyet rejim diye düşünmeden ben artık daha sağlıklı besleniyorum
demek daha motive edici kendi şahsım için,birileri neden yemiyorsun yediğinde de diyetteyim demek yerine dikkat ediyorum demek daha sürekli
bi sonuç getiri diye düşünüyorum.

Çok doğru canım bunu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım günlük yaşamda da mesela geç saatte ağır yemekler yememeliyiz tatlıları felan tadında bırakmamız lazım sonuçta 1 lokma pastanın da tadı aynı koca bir dilim pastanın da aynı ..
Gün icinde su icmeye özen gösterip bitki çaylarımızı da icersek ayrıca aksam yemeklerinde ekmegi tamamen diğer öğünlerde de kepekli olarak tercih edersek bu iş tamamdır demektir )

aynen canım ben zaten ekmeği tamamen kestim su çok içiyorum,önceden hiç içemezdim biliyomusn belki günde 1 bardak içerdim yada hiç
kendime ne kadar kötülük yaptığımı anladım sürekli abur cubur çikolata,cips,kola,kuruyemiş, kim olsa kilo alır yani :) yeşil çay tüketiyorum bol bol
çok işe yarıyo

aynı şekilde beslenmişiz canım yaa su içme miktarımızm bile aynıymış

Öğle menüm
Sehriye çorbası light yogurt yarım dilim kızarmış ekmek
Ve boolll boool su
Şimdi de yeşil çay demledim onu içicim :)))
Aksam salata yicem azıcık yağlı azıcık tuzlu :)
Kızlar kilo vermemizi hizlandiran seyler paylaşsak
Mesela benim içtiğim yeşil çaydan hariç 7 bitkinin karışımı olan cayı yemeklerden önce iciyorum gercekten iştah kapatiyo
Başka önerisi olan var mı ??

canım benim de bildiğim yeşilçay var onun dışında meyve olarak elma yiyorum çok tok tutuyo akşam yemekten sonra mutlaka
sade soda içiyorum anında wc ye kaçırıyo :) böyle yani.Benim vücudum ödem tutuyo onun için kiraz saplarını kurutttum çay gibi
demledim içine 1 de çubuk tarçın attım tarçın şekeri dengeliyo kiraz sapıda ödemi atıyo bugün başladım birazdan içicem çayımı mis gibi kokuyo
bakalım 1 hafta sonunda sonuçalr nasıl çıkacak insanın böyle kendine arkadaş bulup yapması da ayrıca keyifliymiş ya benim çok hoşuma gitti

Aynen canım haftada 1 tartilalim bugün tartıldim mesela ben haftaya Perşembe tartilcam en az 1 kilo vermiş olurum İns :)
Perşembeleri tartilma gunümüz olsun tamam

tamam cnm bakın ne buldum bu arada;

ÖDEM ATICI SIVI-her gün düzenli, taze yapılacak

1 lt suyun içine

¼ demet sapları ile birlikte maydanoz

Kabukları ile beraber ½ limon ve ½ elma

Tarçın, karabiber, kiraz sapı

Hep beraber 10 dk kaynatılıp, 10 dk demlendirilip, süzülüp her gün içilecek. Sıcak-ılık veua soğuk içilebilir.

ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ DİYET

Sabah 9:00

2 yemek kaşığı tuzsuz kesik peyniri

1 tatlı kaşığı reçel

2 adet tuzsuz ekmek

Yeşillik

Ara 10:30-11:00

3 adet kuru kayısı+2 adet ceviz

Öğle

120 gr et

Salata

1 dilim tuzsuz ekmek

Ara 16:00

15 adet kiraz+1 dilim ananas

1 adet tarçınlı yeşil çay

1 litre ödem söktürücü sıvı

Akşam 19:00-20:00

1 tabak koyu yeşil yapraklı sebze yemeği

1 kase yoğurt

5 kaşık haşlanmış makarna

Salata

Gece 22:00

1 adet armut

½ muz

işinize yarar belki

Canım maydonoz ödem icin bire bir ben tek kelimeyle tiksinirim demek istemiyorum nimet sonunda ama hiç sevmem dokunmamam bile hatta o derece
Maydonozu bolca tüketin kaynatıp suyunu da icin
Bende bu cayı buldum kızlar bikac gündür iciyorum..

Merhaba kızlar,dün televizyon izlerke bir programda vatandaşın biriyle röportaj yapıyorlardı.
Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercan,bu röportaj yapılan adama 9 hayat çayı diye bir tarif vermiş ve bu ve bu kişi bu çay sayesinde 5 ayda 36 kilo vermiş tabii yediklerinede dikkat ederek.

9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema

9 Hayat Çayın hazırlanış tarifi;
Barut ağacı kabuğunu küçük küçük parçalara ayırıyoruz ve parmak ucuyla ufak bir tutam bir kaba alıyoruz. Büyük bir tutam yeşil çay, bir iki yaprak cinnema atıyoruz. Geri kalan bütün bitkilerden parmak ucuyla bir tutam ekliyoruz. Bir içimlik karışım silme bir yemek kaşığını dolduracak kadar olacak. Karışımı hazırladıktan sonra kaynamış suyu bu karşımın üzerine döküp demlemeye bırakıyoruz. Kaynatmıyoruz kesinlikle demleme yoluyla yapılıyor.

Dikkat edilmesi gerekenler;
-> Tansiyon rahatsızlığı olanlar çayı ya hiç içmesin ya da bilye kekikten çok çok az kullansın. Çünkü tansiyonu yükseltiyormuş.
-> Çok kilolu olmayanlar günde en fazla 2 fincan içebiliyor.
-> Fazla kilolu olanlar maksimum 5 fincan içecek. Fazlası zararlıymış.
-> Özellikle sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü bile yıkamadan önce bu çayı demleyin
-> İlk kullanmaya başlandığında 10-15 kilo rahat veriliyormuş.
-> Duraklama dönemine girildiğinde akşam yemeklerinde sadece salata ve altın çilek yenilecek.

NOT:Bu çay yemeklerden önce aç karnına birer bardak içilecek ve her defasında taze yapılacak.

Aktarımda malzemeleri bulabilirsem yarın başlayacağım

canım isveçle baya hızlı verirsin hiç tartıldınmı
tartıldım canım pazartesi günü başladım diyete gündüz tartılmayı unuttum akşam tartıldım 94 tüm bugün sabah tartıldım 91-91,5 arası değişti her çıktıgımda gramlar oynuyor

Aynen canım haftada 1 tartilalim bugün tartıldim mesela ben haftaya Perşembe tartilcam en az 1 kilo vermiş olurum İns :)
Perşembeleri tartilma gunümüz olsun tamam

olur ama genelde cumaları yapılıyor tartılma günleri ya ben diğer bi topictede varım ordada cuma günleri. o yüzden yarın tartılalım olurmu şekerlerim ? bu arada hafta bi tartılcam ya hergün tartıya cıkmak istemiyorum

öğlen salata yedim çok güzeldi salatalık,domates,göbek,biber ve yağsız tuzsuz peyaz peynirli süperdi
ödem sökücü çayımdan içtim şimdi de 2 adet grisini yicem birde yarım elma suya devam söylememe gerek yok

öğle yemeğim süperdi salata :) çok güzel yapmıştı mustafa abim sağolsun ( iş yerinde yemekleri yapan abimiz)

ödem atıcı çayımı içtim şimdi ara öğün olarak 2 adet grisini 2 dilim elma yiyeceğim

suya hep devam canlar

peynirle salatalıgımı yyedim bide yumurtamı off cok acım gene. akşam olunca açlığı unutuyorumda işte ah akşam olsa bi. :18: kızlar nerden siz ?

İzmit
Bende tam tersine aksam olunca içimdeki canavar uyanıyor sanki herseye saldırasım geliyo :))

istanbul bende canım. akşam eve gidince yiyorum akşam öğünümü sonra paso su içiyorum. birazda sigara bırakmıştım aslında çok az içiyodum 1-2 tane felan yada hiç ama biraz fazlalaştırdım eve gidince bende sigaraya saldırıyorum. 5-6 tane içiyorum yine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…