Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Gunaydin kızlar :)
Bugün tartıldim 63.5 kiloyum :)
Aslında bu da yanlış haftada bir tartilmam lazım hemen şu tartıyı 1 haftalığına yok etmem lazım :)))
Sirkeli suyumu ve 7 otlu bitki çayımı hazırladım onları içip birazdan kahvaltıya gecicem
Bugüne böyle başladım sevgili günlüğüm :) ee kızlar sizler ne alemdesiniz anlatın bakalım :))

Kahvaltımı yaptım :)
Az tuzlu ve yagsiz lor peynirden 1 yumurtayla omlet yapıp yidim :))
1 tanecik siyah zeytin bı de :) ekmek yok :)

Günaydın kızlar,

Dün akşam pek giremedim malum çalışıyorum eve gidince yemekti,ütüydü,bulaşıktı zaman kalmıyo işler bitince de normalde 1 saat kitap okurum hep
artık spor da yapacağım için yarım saate indirdim :) yarım saat de spor yapıyorum spor dediğim mekik filan :) eve koşu bandı yada şu eliptik bisikletlerden
almayı düşünüyorum karar veremedim eşimle araştırmaya başladık bilginiz varsa bu konu da yardımcı olursanız sevinirim :)

kahvaltı olarak bir fincan şekersiz kahvemi içtim
2 adet grisini yedim pet şişemi doldurdum su içiyorum :) böyle işte

bu arada dün tartıldım 83.9 dan 83.5 düşmüşüm 400 gram bile beni ne kadar sevindirdi anlatamam bu değişimi gördükçe daha bi sarılıyorum
rejime

Kosu bandı guzel canım ama ben bisiklette daha çok ter atıyordum sonradan şey duymuştum bisiklet çevirmek yanları basenleri yani genişletiyomuş :/ ne kadar doğru bilmiyorum ama ..
Bu arada zayıflamışsın tebrik ederim kilonun azı çoğu olmaz böyle böyle eksilecez :))
Bende ramazana kadar hedefimi 60 yaptım asıl hedefim 55 olmak en geç Eylül'de okul açılana kadar vermeyi planlıyorum
Yılmıcagız başarıcaz !! :)))

aynen canım baksana kilo cetveli bile hazırladım bir bebeğim olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum o yüzden ne kadar
çok verirsem o kadar iyi hem bebeişim içeride rahat etsin hem ben değil mi

aynen canım baksana kilo cetveli bile hazırladım bir bebeğim olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum o yüzden ne kadar
çok verirsem o kadar iyi hem bebeişim içeride rahat etsin hem ben değil mi

Tabi canım haklisin su an hamile kalırsan gebeliğinin ilerleyen aylarında bebeği ve kendini taşıman zorlaşır diye düşünüyorum gerçi siz daha iyi bilirsiniz ben bekarım bı tanecik hayatımın anlamı sevdiceğim var sadece :))
Bu sene mezun oluyorum hayirlisiyla sevgilimle beraber gitcez baloya herkes ne kadar yakisiyosunuz desin o zayıf zaten benim de zayıf olmam lazım (
olucam tabiki de hahaytt bizde başarabiliriz !:)

tabi ki zayıflarız önemli olan olayı kafada bitirmek aklında hiç soru işareti olmayacak bu her işte böyledir zaten öyle değil mi?
ay şundan yesem bişey olmaz,şu kadar alsam bişey olmaz diye diye bu hale geldik boy kaç cnm senin keşke ben 65 olsam ona da razıyım

günaydın fıstıklar:) kahve +kızarmış ekmekle güne başladm. canım çok dondurma istiyor ya :18::18: hava çok sıcak. ufff bisiklet yerine koşu bandı düşünürsen satmayı düşünen bir arkadaş vardı başka bir topicte dilersen konusturabilirim sizi.

aynen 60 hedefim zaten

günaydın cnm, ben biraz araştırma yapayım önce 2.el olsun istemiyorum büyük ihtimalle koşu bandı alıcam çünkü vücutun her yeri çalışıyo ve daha çok
kalori yakıyosun bizim kastamonu da ki evde eşimin bisikleti var o süper ayakta da kullanabiliyosun kolları da çalışıyo orada annesi rahatsız doktor önermiş
o kullanıyo yoksa ki onu istanbul a getiricektik bi spor aleti alana kadar sizin gönderdiğiniz videolara göre spor yapıcam bakalım ne zaman hedeflerimize ulaşıcaz

Canlar aslında benim kilo çok değil ama boyum kısa (
1.58 boyunda 63.5 kiloyum ilk hedefim 60 sonra 55 !

1 ay diren olursun canım çok fazlada sıkma kendini bu halinde iyi. göbek basen varsa bunları erit gitsin spor yap mutlaka daha cabuk zayıflarsın

arkadasta zaten alıp pek kullanmamış neyse bakarsın ona göre konusuruz yine. öyle gözüme çarpmıştıda söleyim dedim. bi arkadas almış oda diyodu bende vardı alsaydın benden diye. 2 ayda bi 20 kilo verirmiyim acaba ya ufff gözle görülür bişey olması lazım bende yoksa azmim kırılıyor verenleri duyunca gaza geliyorum sporları yap muhakkak canım denedinmi hiç nasıl ? ben yapamadım bugün ofis dolu giderler umarım birazdan yaparım diye umut ediyorum yoksa akşam evde yapıcam

Ben bi ara callenetics diye bir egzersiz var pilates gibi onu yapmıştım kilo az veriyosun ama muhteşem sıkılılaşıyosun ona mı başlasam diyorum
baya zor o yüzden korkuyorum ertesi gün işe gidemem diye çok hamladım çünkü :) mekik filan çekiyorum birde yürüyüş programı vardı video ona başlicam

bende çok üşeniyodum dün başladım başlangıç olarak 20 mekik kendini fazla kasma tatlım yavaş yavaş

Kızlar siz hangi sporları yapıyorsunuz acaba ??
Evde ne yapabilirim ? Bana anlatırsanız çok sevinirim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html canım biz bunu yapıyoruz şimdi ben 2 gündür gayet güzel 3 km yürümüş oluysun bunu yaptıgında bu iki videoyu yap 30 dk toplam. zor bişey yok

callenide önermişlerdi ya ama hiç bakmadım nasıl bişey olduguna. sıkılaşmak istiyorumzaten kilo vermek kadar önemli olda hayatım. bi ara ona bakıyım olmaz ikisini bir denerim. callen pilates gibiyse evde yapmak gerekir sanırım

Bakım canlar ya Allah bu hırsımı hiç azaltmasın kızlar her gün daha hirslaniyorum 10 kiloyu bu yasımda verdim verdim yoksa ılerde daha zor olacak vermem

Bakım canlar ya Allah bu hırsımı hiç azaltmasın kızlar her gün daha hirslaniyorum 10 kiloyu bu yasımda verdim verdim yoksa ılerde daha zor olacak vermem

kaç yasındasın sen şimdi tatlım ? nezaman verirsen ver ama yeterki ver zaman geçtikçe irade azalıyor salıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…