Kosu bandı guzel canım ama ben bisiklette daha çok ter atıyordum sonradan şey duymuştum bisiklet çevirmek yanları basenleri yani genişletiyomuş :/ ne kadar doğru bilmiyorum ama ..
Bu arada zayıflamışsın tebrik ederim kilonun azı çoğu olmaz böyle böyle eksilecez :))
Bende ramazana kadar hedefimi 60 yaptım asıl hedefim 55 olmak en geç Eylül'de okul açılana kadar vermeyi planlıyorum
Yılmıcagız başarıcaz !! :)))
aynen canım baksana kilo cetveli bile hazırladımbir bebeğim olsun istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmakta istemiyorum o yüzden ne kadar
çok verirsem o kadar iyi hem bebeişim içeride rahat etsin hem ben değil mi
Tabi canım haklisin su an hamile kalırsan gebeliğinin ilerleyen aylarında bebeği ve kendini taşıman zorlaşır diye düşünüyorum gerçi siz daha iyi bilirsiniz ben bekarım bı tanecik hayatımın anlamı sevdiceğim var sadece :))
Bu sene mezun oluyorum hayirlisiyla sevgilimle beraber gitcez baloya herkes ne kadar yakisiyosunuz desin o zayıf zaten benim de zayıf olmam lazım(
olucam tabiki de hahaytt bizde başarabiliriz !:)
tabi ki zayıflarız önemli olan olayı kafada bitirmek aklında hiç soru işareti olmayacak bu her işte böyledir zaten öyle değil mi?
ay şundan yesem bişey olmaz,şu kadar alsam bişey olmaz diye diye bu hale geldik boy kaç cnm senin keşke ben 65 olsam ona da razıyım
günaydın fıstıklar:) kahve +kızarmış ekmekle güne başladm. canım çok dondurma istiyor ya :18::18: hava çok sıcak. ufff bisiklet yerine koşu bandı düşünürsen satmayı düşünen bir arkadaş vardı başka bir topicte dilersen konusturabilirim sizi.
Canlar aslında benim kilo çok değil ama boyum kısa(
1.58 boyunda 63.5 kiloyumilk hedefim 60 sonra 55 !
günaydın cnm, ben biraz araştırma yapayım önce 2.el olsun istemiyorumbüyük ihtimalle koşu bandı alıcam çünkü vücutun her yeri çalışıyo ve daha çok
kalori yakıyosun bizim kastamonu da ki evde eşimin bisikleti var o süper ayakta da kullanabiliyosun kolları da çalışıyo orada annesi rahatsız doktor önermiş
o kullanıyo yoksa ki onu istanbul a getiricektikbi spor aleti alana kadar sizin gönderdiğiniz videolara göre spor yapıcam bakalım ne zaman hedeflerimize ulaşıcaz
Kızlar siz hangi sporları yapıyorsunuz acaba ??
Evde ne yapabilirim ? Bana anlatırsanız çok sevinirim :)
Ben bi ara callenetics diye bir egzersiz var pilates gibi onu yapmıştım kilo az veriyosun ama muhteşem sıkılılaşıyosun ona mı başlasam diyorum
baya zor o yüzden korkuyorum ertesi gün işe gidemem diye çok hamladım çünkü :) mekik filan çekiyorum birde yürüyüş programı vardı video ona başlicam
bende çok üşeniyodum dün başladım başlangıç olarak 20 mekik kendini fazla kasma tatlım yavaş yavaş
Bakım canlar ya Allah bu hırsımı hiç azaltmasın kızlar her gün daha hirslaniyorum 10 kiloyu bu yasımda verdim verdim yoksa ılerde daha zor olacak vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?